< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Botech Wzone Android 10 (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cihaza yeni bir güncelleme geldi fakat ben bir değişiklik göremedim. Ne olup bittiğini bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yıllık 500 TL istiyor bu uygulama. Başka bir uygulama var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam paralı kısmı bizi ilgilendirmiyor herhangibi ücret yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Hallettim sizin dediğiniz gibi. Çok ta güzel oldu.
Bazı kişilerin paylaşım linkleri var onun içinde gerekli çoğu program var
Onlar hangileri hocam. Mesela qnet, rec tv uygulamaların linkleri var ama cihaz kabul etmiyor.
Günaydın Arkadaşlar,quote:
Orijinalden alıntı: buldozer85
Dün guncelleme geldi , cihaz kapatıldıktan sonra 1 dakika içinde kendi kendine Netflix ten açılıyor, fişi çekmeden kapatmak mümkün değil
Güncelleme sonrasında aynı sorunu bende yaşıyorum cihaz kendi kendine Netflix i açıyor. Kapatıyorum kumandadan daha sonra tekrar açıyor. Bir çok defa kapattım tv yi açmadan ama kendi kendine cihaz açılmaya devam ediyor.
Hocam sinetech youtube yaz o kişi arşiv çok iyi programları her zaman güncelliyor sadece yapman gereken Filecomender mail adresini girip o kişi chrome üzerinden driver link tıklayarak bütün programlar gelecek
Low power sleep modunu off yapınca düzeldi, şuanda sıkıntı yok
-
-
-
Maalesef, hangisi elime geçerse onu kullanayım diye TV kumandasını da eşleştirmiştim güncellemeden ve sonrasındaki resetlenmeden sonra o da aynı şekilde çalışıyor. Yani pil ya da kumandayla ilgili değil, cihazla ilgili...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 11 Aralık 2022; 18:37:59 > -
+90216 669 10 60
Servisle görüşün hocam.
Teşekkür ederim benimde sorunum çözüldü.
bu cihaza chrome yi kurabilen var mı?
ya da hangi browser iyi .
inattv vb uygulamalar güncelleme de sorun yaşayabiliyor
ama browserden dizi izleme sayfalarına girsek düzgünce hiç harici programa ihtiyaç duymayız bence
-
Bu cihazlarda browser pek yavaş kalıyor.
Seyir Türk apk kurun geçin hocam.
Benzer işi yapan kodi eklentileri de mevcut, YouTube da arayın.
Samsung Internet Browser kullanabilirsiniz. Reklam engelleme eklentileri ile gayet iyi çalışıyor ama bir Android telefon kadar performans beklemeyin. Tabi oldukça da yer kaplar.
-
Arkadaşlar cihazı alalı 2 ay oldu fakat şu anda kumandası 10 dk kada bir bağlantısı kopuyor sürekli pili sök tak yapıp düzeltiyorum nedendir acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pala37 -- 15 Aralık 2022; 12:15:53 >
Pili değiştirin, olmadı
+90216 669 10 60
Servisle görüşün hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X