Şimdi Ara

Yeni Botech Wzone Android 10 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
19
Favori
46.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

JVC LT-50VU73T Ultra HD (4K) TV

Evet sizdeki gibi 60hz de ayar aktif değil bende. TV ile alakalı olabilir. Farklı bi TV de denerim daha sonra

• jackhammer kullanıcısına yanıt

cihaz hızı iyi tuner alırsanız fena değil fakat yazılımsal sıkıntılar çok geç ve yavaş ilgisiz insanı sinir edici ilgisizlik var.

• inanpolat İ kullanıcısına yanıt

Sorunu çözdüm hocam tvde ayarlar/kaynaklar oradan box ın takılı olduğu hdmi i basitten gelişmiş yaptım düzeldi yardımın için çok teşekkürler

• Botech tarafından gelen mail de
    Android 12 güncellemesi Mart ayından sonra deniliyor.

Yakın zamanda verilecek V1912 güncellemesi ile

Netflix’ de açılma sorunu çözülmüştür.
    Ses problemleri çözülmüştür.
    Kumandadan, “Home” tuşuna 2 kere basıldığı zaman arka plandaki açık uygulamaların otomatik olarak kapatılma özelliği gelmiştir.
    Uygulamalar ile ilgili yavaşlama sorunları stabil hale getirilmiştir.

Bilgisi verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 19 Ocak 2023; 15:55:36 >
  • Ben de tuner aldım ama kullanmıyorum. Görüntü kalitesi, kanal geçiş hızları fena değil ama kanal taşıma konusunda güncelleme gerekiyor. Favori kanal listesi yapıyorsun ama favoriler içinde kanal taşıyamıyorsun. Favorileri filtreye alıyorsun fakat elektriği kesince tekrardan filtre tüm kanallara dönüyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 19 Ocak 2023; 12:22:6 >
  • digitech kullanıcısına yanıt
    1912 sürümü yayınlanacak anladığım kadarıyla. Çünkü sorunlar hâlâ devam ediyor.
  • sercep50 S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Firmanın genel merkezini bilgi almak için aradığımda lütfeder gibi konuştu telefondaki yetkili. Yerli firmaların müşteriye bakış açısı bu. Yerli firma pişmanlık onu anladım. Yazılım konusunda da 5 yıl sözünü tutacaklarını düşünmüyorum.

• acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

Evet fakat tüm plortformlarda bu konuya değinirsek bir gündem oluşur herkesten aynı duyarlılığı bekliyoruz

• Lütfen tüm kullanıcılar buraya yazılım ilgisizliği ve müşteri memnuniyetsizliği konusunda mesaj atabilir mi rica ediyorum bu şekilde olmaz yazılım sorunlarını öyle geriden geriden gelemezsiniz biz taahütlerine binayen o paraları verdik gerekirse sanayi ve ticaret bakanlığına kutu üzerindeki yazılanları örnek göstererek şikayette bulunabiliriz...selamlar...

botech iletişim:

https://bayi.botech.com.tr/
    İletişim
    https://bayi.botech.com.tr/iletisim
  • sercep50 S kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce yazdım adamlar lutfedip cevap bile yazmadılar ve geri dönüş yapmadılar. Çevremde alacak olanlara tavsiye etmiyorum...
  • benim tivo stream 4k s905y2 chipi ile hala zirve cihazlarla kafa kafaya. 3 yıl oldu mükemmel :)

• Usb 3.0 girişine harici usb hdd takınca kablosuz internete bağlanma sorunu yasiyorum.. usb hddyi çıkarınca düzeliyor.. ne kadar saçma .. sizdede bu sorun oluyormu ?

• Extinet_DeviL kullanıcısına yanıt

iyi günler. sorununuz nasıl çözüldü

• aniceman kullanıcısına yanıt

merhabalar. sorunu çözebildiniz mi. servisi aradım cihazı göndermemi istediler.

• Arkadaşlar ben bu cihazı kapatıyorum kendi kendine geri açılıyor. Bu normal mi, sorunun çözümü var mı?

• ugurtabu35 U kullanıcısına yanıt

2. görseldekini kastediyorsanız evet. resetledikten sonra aynı hata olmayınca kurduğum uygulamalardan birinde sorun var sanırım diye tek tek check ederek kurdum uygulamaları. içlerinden biri erişilebilirlik izinleri verince sapıtıyormuş, halloldu.

ilk görseldeki gibi bir bootta kalma o zamandan beri olmadı.

• USB 2.0 bende çalışmıyor, sizde de aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

2. görseldekini kastediyorsanız evet. resetledikten sonra aynı hata olmayınca kurduğum uygulamalardan birinde sorun var sanırım diye tek tek check ederek kurdum uygulamaları. içlerinden biri erişilebilirlik izinleri verince sapıtıyormuş, halloldu.

ilk görseldeki gibi bir bootta kalma o zamandan beri olmadı.

anladım. teşekkür ederim. önemli olan burada o uygulama hangisi onu bulabilme.

• merhaba bu ürünü, alıcağım, tuner, ile merak ettiğim arkadaşlar,

tv komple fişten çıkarıp açınca, direk uydu kanalları açılır mı? yani cihaz açılınca, direk ek giriş yapmadan tv kanalları açılmakta mı

son sorum kanal listesi düzenlerken cihaz kapanınca bozulur mu, bilenler, yazarsa sevinirim

• Chrome nasıl yükleyebilirim. Puffin yüklü geliyor ama ona günlük zaman limiti koymuşlar galiba belirli bir süreden sonra aylık 8 TL diye bir ekran geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.