Arkadaşlar botech wzone type-c tuner nereden temin ediliyor ben internette bulamadım. nereden alabilirim. |
Yeni Botech Wzone Android 10 (9. sayfa)

-
-
Stokta yok şu an alttaki adresten yurtdışı sipariş verebilirsiniz.
-
Umarım bu güncelleme erken gelir.
Benim gördüğüm sıkıntılar disney+,amazon vb. uygulamalardaki frame düşüşleri...Ayrıca usb den bağlanan harddiskten film oynatırken yaşanan çökmeler....
BU arada media oynatıcı olarak mxplayeri kurmanızı tavsiye ederim.Selamlar
-
type-c tuner aldım aldığıma pişman oldum bu nasıl yazılım kanal taşımak kanal aratmak tkgs düzenlemek flan çok sıkıntılı kanallar kayboluyor 2 gün geçmeden devamlı kanal tarama yapıyorum
hele sakın yükseklerden altlara kanal taşımaya kalmayın alta inerken taşınan kanal yok oluyor çünkü :)
-
Öncelikle hepimizin başı sağolsun. Allah bir daha bu acıları bize yaşatmasın inşallah. Tabi bu konuda ihmali olan herkesin de en ağır cezaları çekmesini isterim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wzone a mouse ekleyebiliyor muyuz, ya da sadece kumandayla mı idare edeceğiz. Teşekkürler.
Kablosuz klavye kullanılabiliyor
-
Ayarlar/Cihaz Tercihleri/System
Low power sleep mode kapalı.
Bunu deneyin hocam.
Merhaba. Bunu daha önce deneyip çözmüştüm. Diğer bi problemim uydu sinyalinin gelmemesi. Aparat mı bozuk acaba? Uzun zamandır sinyal alamıyorum. Teşekkürler.
-
youtube da ki birkaç video var. isterseniz yönergelere göre yeniden kurulum yapın .
bizde sadece bazı akşamlar trt hd kanalları zayıf sinyalden görüntü vermiyor, trt sd ve diğer kanallarda sorun görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 25 Şubat 2023; 1:52:1 > -
Daha önce bahsettiğim güncelleme gelmiş. Ek olarak uydu bölümüne kanal yedekleme gelmiş. Kanal numara sıralaması düzelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resmi desteği | asus türkiye
[Masaüstü/AIO] Aynı anda USB 3 ve 2.4 GHz kablosuz USB cihaz kullanmak radyo frekans parazitine neden olabilir | Resmi Desteği | ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/support/FAQ/1047625https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/213968889-Keenetic-y%C3%B6nlendiriciye-bir-USB-3-0-cihaz%C4%B1-ba%C4%9Flad%C4%B1ktan-sonra-olas%C4%B1-Wi-Fi-a%C4%9F-sorunlar%C4%B1
-
hocam trt 1 kendı kendıne sılınıyor bende , tkgs taraması yapıyorum gerı gelıyor ama 3 sn sonra gene kayboluyor, bu sorun sızde de varmı ?
-
Kanal silinmesi vs sorun olmadı hiç. Güncellemeyi yükleyip uydu bölümden fabrika ayarları yapıp kanalları yükledikten sonra yedek alın sonra tkgs ile ilgili ne varsa kapatın öyle bir deneyin.
Tkgs ile ilgili ne kapatmam lazım hocam? Birde yedek nasıl alınıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsenx -- 4 Mart 2023; 16:8:43 >
Bu ayar ne ise yarıyor hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-30A640B69
Ayarlar/Cihaz Tercihleri/System
Low power sleep mode kapalı.
Bunu deneyin hocam.
LCN (Akıllı kanal sıralama) kapalı olsun açık olursa kanal numaraları karışıyor. Tkgs de change operating mode kapalı olsun. Bunlara rağmen yine aynısı olursa cihazı sıfırlayıp deneyin.
Tamam şuan güncelleme yapıyor deneyip yazarım hocam teşekkürler 👍
Rica ederim. Güncelleme yaptıktan sonra uydu bölümünden Ayarlar/Diğer ayarlar dan fabrika ayarları yapın mutlaka uydu uygulaması da güncellendi kanal yedekleme geldi güzel oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 4 Mart 2023; 16:25:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X