Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.578
Cevap
83
Favori
1.031.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun arkadaşım. güle güle kullan için rahat olsun. Bugün aracımı kontrol ettirdim yağ eksiltme falan yok. Sürüş keyfi muhteşem. Şehir içi 6,5- 7yi geçmiyor sıkışık trafikte. Şehirlerarası 5,3-5,5 u geçmiyor 100-110 ile. Yolcular ferah ve çok konforlu yolculuk yapıyor. Tahminim şehir içi yakıt 6 lara kdar düşer.Bir kaç kişinin yaşadığı aksilik genellenemez. Bence araç muhteşem. Bazı yorumlardan ben de tedirgin oldum ama maşallah ben bunların hiçbirini yaşamadım. Baştan problem olmadığı için daha sonrada yaşayacağımı sanmam.
  • Valla derya hanım bende yorumları okudukca moralim bozulmuyor değil .Yorumları okudukca arabaya biniyorum test ediyorum maşallah canavar gibi bu gün 85 kilometre yol yaptım yakıt ortalamam 6.5 120 den aşağıda basmadım yolda beni tutana aşk olsun bir ara 165 yaptım devir saati 6. viteste 2900 devir de filandı muhteşem birşey valla yağ filan yakmış olsa 2000 kilometre yol yaptım şimdiye kadar bir arıza vermesi gerekirdi.araç süper herkeze tavsiye ederim.
  • s.a arkadaşlar
    bugün bi haber duydum bilmiyorm doğrumu yalanmı ama bi sorayım dedim bileninz varmı acaba .
    eski cmax sahiplerine yeni cmax 2-3 bin arası indirimli diyorlar acaba doğru bi bilgimi duyanınız varmı ?
    tüm ilginç haberler bende çıkıyor biliyorm örn x paketli yi 52 ye alıyordm ama yanlış anlaşılma olmuş :D buda yalan olabilir ama dedigim gibi bilmiyorm
    eski cmax ruhsat fotokopisini götürüyormuşsun indirim oluyormuş yarın ford altınsoy u arar ayrıntıları yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 21 Aralık 2010; 23:45:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

s.a arkadaşlar
    bugün bi haber duydum bilmiyorm doğrumu yalanmı ama bi sorayım dedim bileninz varmı acaba .
    eski cmax sahiplerine yeni cmax 2-3 bin arası indirimli diyorlar acaba doğru bi bilgimi duyanınız varmı ?
    tüm ilginç haberler bende çıkıyor biliyorm örn x paketli yi 52 ye alıyordm ama yanlış anlaşılma olmuş :D buda yalan olabilir ama dedigim gibi bilmiyorm
    eski cmax ruhsat fotokopisini götürüyormuşsun indirim oluyormuş yarın ford altınsoy u arar ayrıntıları yazarım buraya.

Ben de duydum, sitesinde resmi bir açıklama yok ama biz eski c-max'i verip yenisini alıyoruz. Geçen hafta cuma günü merkezden e-mail geldiğini ve bu durumda 2000TL indirim daha yapacaklarını söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

s.a arkadaşlar

Ben de duydum, sitesinde resmi bir açıklama yok ama biz eski c-max'i verip yenisini alıyoruz. Geçen hafta cuma günü merkezden e-mail geldiğini ve bu durumda 2000TL indirim daha yapacaklarını söylediler

hay agzına saglık kardeş bu sefer doğru duymuşum 2.000 az degil ya zaten 55 e veriyorlar x paketi şimdi 53 e gelecek ki iyi rakam. ama sornlar kötü bakalım hayırlısı olsun

• Arkadaşlar benim c-max titanium kırmızı opak koç indirimiyle 47750 anlaştık arka park sensörü ve koltuk koruma hediye sizce fiyat nasıl
  • Yanlışlıkla 2. mesaj gitti birde resim neden görünmüyor acaba

Arkadaşlar benim c-max titanium kırmızı opak koç indirimiyle 47750 anlaştık arka park sensörü ve koltuk koruma hediye sizce fiyat nasıl

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.ercu -- 22 Aralık 2010; 1:58:50 >
  • Compact cmax sony li gördüm serviste teslimat için gelmiş tamamen şans diyorlar ancak çok şık durduğu kesin diğer set ile kıyas götürmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECO31

Compact cmax sony li gördüm serviste teslimat için gelmiş tamamen şans diyorlar ancak çok şık durduğu kesin diğer set ile kıyas götürmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 22 Aralık 2010; 8:48:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

s.a arkadaşlar

hay agzına saglık kardeş bu sefer doğru duymuşum 2.000 az degil ya zaten 55 e veriyorlar x paketi şimdi 53 e gelecek ki iyi rakam. ama sornlar kötü bakalım hayırlısı olsun

Eski c-max nızı getirin kampanyasında aracınız kaça saydıkları çok önemli. Toplam faydayı göz önünde bulundurmak lazım.

• quote:

Compact cmax sony li gördüm serviste teslimat için gelmiş tamamen şans diyorlar ancak çok şık durduğu kesin diğer set ile kıyas götürmez

Nerde hangi serviste gördünüz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.ercu

quote:

İzmir Çetaş
  • quote:

quote:

quote:

İzmir Çetaş

Yeni kasa c max tenmi bahsediyoruz son kasa
  • cmax in yerden yüksekligini ölçen varmı acaba ? birde 2 3 arkadaş 1530 kg olduğunu yazmış bunlar grand mı normal cmax mi? normali bildigim kadarıyla 1390
  • Arkadaşım kitapcığında dediğin gibi yazıyor fakat benim araç compact 1.6 tdci txp paketli ruhsatta 1530 kg yazıyor,forumda boş olarak kantara koyan bir arkadaş yazmıştı o da 1500 kg demiş belki paket farkı nedeni ile kg oynayabilir .bu arada deryaaa rumuzlu arkadaştan özür diliyorum ,eski rumuz bayanı anımsattığı için hanım demişim kusura bakma .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İzmir Çetaş

Yeni kasa c max tenmi bahsediyoruz son kasa

evet yeni kasa

• az önce ford müşteri hizmetlerini aradım ve eski cmax sahiplerine ekstra bir indirim olup olmadıgını sordum tabi kendi durumumu anlattım . 2010 model cmax im vardı 1 buçuk ay önce sattığımı söyledim müşteri hizmetlerindeki bayan ise satış sözleşmeniz + ruhsat fotokopiniz varsa ekstradan 2 bin tl indirim var dedi ama kesin bilgi vermek için biraz araştırıp tekrar dönecegini söyledi . ayrıca 15 şubat 2011 e kadar geçerliymiş. bu kadar sorundan sonra 2 bin lira ilaç gibi gelir bence:))
  • Merhabalar herkese.
    bende ford grand c max 1,6 hdi aytozu grisi full paketini aldım. İzmir çetaştan (kör nokta uyarı hariç)
    su ana kadar 300 km yaptım iyi hoş ve basarılı fakat biraz fazla yakıyo gibi geldi?
    birde bayide yeni kullanma kitapcığı olmadıgı için alamadım sizlerdede aynımı acaba
    vede cd calar sony değil sony olması için ekstradan ücret istendi gerek görmedim
  • Eski C-MAX sahiplerine 2000 lira indirim yapılıyormuş. Nuray otomotiv, size(eski C-Max shiplerine) SMS ile şifre gelecek dedi(???). Otokoç Ataşehir, sms'den bahsetmedi ama indirim var dedi.

Pazarlık etmeden Beyaz Ecoboost X -Paket C-Max (5 kişilik) 51.105 oluyormuş. (2000 indirimle). "Otokoç Ataşehir"
  • quote:

Orijinalden alıntı: kp60

Evet kasko hariç herşey dahil, anahtar teslim. Kaskoyu kendilerinde yaptırırsak fiyatın indirimli olacağını söylediler.
    Txp paketi 5.000tl dediler, işimize yarayan özellik pek yoktu tercih etmedik.
    Zaten bütçeyi zorlamıştık, standart yeni c-max beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyordu.
    Hediye olarak arka park sensörü takacaklarmış. :)

hayırlsıı olsun
    öncelikle istanbul bayisinde satış danışmanıyım aynı araç anahtar teslim 49.500 sipariş açabiliyorum.
    anahtar teslim.ocak tescil yapılabilir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.