Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.031.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alisami1905

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

@alisami1905

YALNIZ DÜN SORDUM SATMIŞ OLSANIZ BİLE SATIŞ SÖZLEŞMESİNİ+RUHSAT FOTOKOPİSİNİ GETİRİN EKSTRA 2.000 İNDİRİM KAZANIRSINIZ DİYOR BENİMDE FİKRİM ŞÖYLE;
    BİZ NORMAL PAZARLIĞIMIZ YAPACAZ EN AZINDAN BEN BÖLE DÜŞÜNÜYORUM ONDAN SONRA BİRDE ESKİ CMAX SAHİPLERİNE EKSTRA İNDİRİM VARMIŞ DİYE SAFA YATACAM TABİ YERLERSE BELKİ BİRAZ DAHA BİŞEYLER YAPARLAR

işte bende ondan bahsediyorum...yemezler...:)..yapmazlar..gibime geliyor..

artık deneyecez bakalım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: belen1998

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Forumdaki ikinci grand c-max i benden sonra siz aldınız. 3 haftalık bir kullanıcı olarak sorunuz varsa yardımcı olurum. Bizim araç compact modelden yakıt olarak 0.4 lt fazla kataloğ değerlere sahip. Benim yakıt şehirler arası 5.6 şehir içi 8 lt civarında daha 1100 km. de. Biraz daha pazarlık yapabilirdiniz ben herşey dahil 57.500 e almıştım. Selamlar

tesekkür ederim sizede hayırlı olsun.
    dediğiniz gibi birazcık kazıklanmısım : ))
    satıs müdürü deniz beyle konusarak aldım yeni kullanıcı kitapcığının ellerinde olmadıgını bi kac haftaya gelecegını soylediler.
    forumda okudugum motor arıza lambası bende olmadı daha cok sukur umarımda olmaz yağ yakıp yakmadıgı olayınıda hararet 90 larda yağ cubuğunu cekerek deneyecegım umarım ondada sıkıntı olmaz
    yakıt olayına gelirsek cruıze kontrolde aracı sabitlersen cok az yaktıgı görünüyor ekranda ama normal kullanırken gaza sert tepkiler vermemek gerekior.
    Ya ben araca kablosuz geri vites kamerasıda takmak istiyorum navigasyon yada monitor almamız gerekiyor sanırım.
    servis yapıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx64

quote:

Orijinalden alıntı: Mad3579

Merhabalar herkese.
    bende ford grand c max 1,6 hdi aytozu grisi full paketini aldım. İzmir çetaştan (kör nokta uyarı hariç)
    su ana kadar 300 km yaptım iyi hoş ve basarılı fakat biraz fazla yakıyo gibi geldi?
    birde bayide yeni kullanma kitapcığı olmadıgı için alamadım sizlerdede aynımı acaba
    vede cd calar sony değil sony olması için ekstradan ücret istendi gerek görmedim

Aracınız hayırlı olsun... Kaça aldınız acaba (sakıncası yoksa)..?

txp paketi 59000 e cetastan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: sgurol

Merhaba,

Ben de aytozu gri titanyum kompakt C-Max'imi 10 Aralık 2010 tarihinde teslim aldım...Bu forumda yazan sorunlarla henüz karşılaşmadım...Şehiriçi ve dışı ortalama yakıt tüketimim 6,5 lt/100km.

Sony müzik sistemi için İzmir Çetaş'ı aradım...Sony için fiyat farkı falan olmadığı, şansınıza araçta çıkarsa (ki ilk gelen 1 araçta varmış) alabilirsiniz şeklinde açıklama yaptılar. Aracı satın aldığım Gebze/Nazer'de benzer bilgi verdi. Kısacası aracı alırken fiyat farkı verip Sony alma şansı yok.
    Selamlar...

merhaba ben aracımı oradan aldım. aramızda gecen konusma sudur
    'bu aracın üzerinde sony cd calar yok
    'sony cd calar 750 tl farka geliyor...
    satıs müdürü Deniz bey bana kendisi söyledi 750 tl diye
    herkese farklı konusuyorlar o zaman

• Arkadaşlar aşağı yazdığım linkte ki paspaslar yeni c max lere olurmu aracı henüz teslim almadığımdan sizlere sormak istedim benim araç kırmızı olduğundan bu papaslar hoşuma gitti fiyatıda fena değil farklı renk secenekleride mevcut kalitelide birşeye benziyor

• Fordun müşteri memnuniyetinin nasıl olduğunu açıklayan arkadaşlar az bile söylemiş.Servisleri ve Ford genel merkezi müşteriyle pekte ilgilenmiyor.
    2009 yılında çok beğenerek ford cmax aldım o zaman başıma gelenleri yazmıştım .Servise işim düştüğünde ise tekerleğimi sıkıştırarak balon yapmışlar hepsi birbirine salladıı sonra kabul ettiler kaskodan halletiler .Başka bir ford servisine gittim yine bazı olumsuzluklar yaşadım( ön lastiğe yaklaşık 0,50 cm genişliğinde 4-5 cm uzunluğunda çamurluğumun vidası saplanmış olarak aldım ve aracın kaputunda ufak tefek 1-2 çizik vardı).
    Yeni cmax'i bekliyordum bazı sorunları olacağını düşünüyordum ama bu kadar beklemiyordum açıkçası.Arkadaşımın corollası var servise aracı beraber götürdük,
    oradaki ilgiye ve düzene şaşırdım (gördüğüm ford servislerinden sonra).
    MPV sınıfında güzel bir araç olmasına rağmen türkiyeye eksik donanımlı(teyp ,ESP v.b, 2009 yılında ESP'li cmax bulamadım mecburen esp'siz aldım .Birçok markada standart olmasına rağmen , oğlum olduğu için aracı almıştım özelliklerinde isofix yazıyor isofix'i bile yok !!!!, ) getirdikleri gibi serviste berbat ötesi.
    Fordun en büyük eksiği ; Ford ticari araç sektöründe önde olduğu için binek araç sahiplerini pek fazla iplemiyor .
    Verso 1.6 dizel çıkarırsa kendi adıma konuşayım bir daha Ford bayiinin yanına bile yaklaşmam.
    Ford türkiyeye binek araç sahiplerine verdiği değerin göstergesi karşılığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 23 Aralık 2010; 18:13:30 >

• Alan arkadaşlar gücenmesin ama gerçekten Toyota Verso bu araca on basar. Gerçekten bu aracı almak için çok düşündüm fakat aracı bayide gördüğüm anda tüm düşüncelerim değişti. 50-55bin lira bayılacak kadar güzel bir araç değil bence. Yukarıda bir arkadaşın koyduğu Avrupa'daki versiyonuyla bizdekini karşılaştıran resimlr herşeyi özetliyor. 7 inch navigasyonlu renkli ekranıyla sunulan araç, bizde Sony teyp le bile sunulmuyor, tabiri caizse görüntüsü berbat bir teyple sunuluyor. Avrupadaki göğüsün simsiyah güzel bir şekilde sunulmasına rağmen bizde değişik mavi-gri karışımı çekici olmayan bir renkle sunuluyor. Park sensörü gibi basit ve ucuz bir donanım bile 5500 liralık paketin içine koyuluyor. Ön koltuk arkalarında bulunan plastik masaların kalitesi gerçekten kötü, sanki hurdacıdan alınan plastiklerle amatör birşekilde yapılmış gibi. Koltuklarda bence yarı deri döşeme standart (titanium modelinde), full deri de opsiyon olarak sunulmalıydı, şu anki koltuklar pek hoşuma gitmedi açıkcası. Tüm bunlara ilaveten yağ yakma, motor arıza lambası, fazla yakıt tüketimi gibi sorunlar da beni gerçekten bu aracı almaktan vazgeçirdi diyebilirim. Toyota'nın dizel versiyonu olsa dakika düşünmem, çünkü illa dizel olmasını istiyorum. Şu anda grand scenic le ilgilenmeye başladım gibi. Yine de alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Alan arkadaşlar gücenmesin ama gerçekten Toyota Verso bu araca on basar. Gerçekten bu aracı almak için çok düşündüm fakat aracı bayide gördüğüm anda tüm düşüncelerim değişti. 50-55bin lira bayılacak kadar güzel bir araç değil bence. Yukarıda bir arkadaşın koyduğu Avrupa'daki versiyonuyla bizdekini karşılaştıran resimlr herşeyi özetliyor. 7 inch navigasyonlu renkli ekranıyla sunulan araç, bizde Sony teyp le bile sunulmuyor, tabiri caizse görüntüsü berbat bir teyple sunuluyor. Avrupadaki göğüsün simsiyah güzel bir şekilde sunulmasına rağmen bizde değişik mavi-gri karışımı çekici olmayan bir renkle sunuluyor. Park sensörü gibi basit ve ucuz bir donanım bile 5500 liralık paketin içine koyuluyor. Ön koltuk arkalarında bulunan plastik masaların kalitesi gerçekten kötü, sanki hurdacıdan alınan plastiklerle amatör birşekilde yapılmış gibi. Koltuklarda bence yarı deri döşeme standart (titanium modelinde), full deri de opsiyon olarak sunulmalıydı, şu anki koltuklar pek hoşuma gitmedi açıkcası. Tüm bunlara ilaveten yağ yakma, motor arıza lambası, fazla yakıt tüketimi gibi sorunlar da beni gerçekten bu aracı almaktan vazgeçirdi diyebilirim. Toyota'nın dizel versiyonu olsa dakika düşünmem, çünkü illa dizel olmasını istiyorum. Şu anda grand scenic le ilgilenmeye başladım gibi. Yine de alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kaza bela vermesin.

C max sahibi değilim ancak bu denli ağır eleştirileri hak edecek bir araç olduğunu düşünmüyorum, yanlış politikalarla eksik donanım paketleriyle ithal ediliyor olması aracın suçu değil bence, hatırlıyorum ilk evimizde asansör yapıldı en az 2 ay arızadan kurtulmadı yeni bir araç üretiliyor eksiklikler olabilir bu can sıkıcı ancak doğal.Konu ilk açıldığında almak istediğimi ancak otomobilime (yeni kasa mondeo) aşık olduğum için mpv tarzı araçta tereddüt ettiğimi yazmıştım, ilk çıktığında aldığım benim aracımda da problemler çıktı ancak halloldu gitti şimdi 160hp olanını bekliyorum bütçeye uyarsa yine alacağım.

Özetle;

*Araç bu denli bir eleştiriyi hak etmiyor ancak Otosan ve işinin hakkını veremeyen (layıkıyla yapanları tenzih ediyorum) servisler eleştirilebilir,

*Binbir heves zorluk ve emekle alınmış araçları haksız eleştirerek sahiplerinin huzurunu kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum,

*Zevkler ve renkler tartışılmaz, bende verso için sürücünün önünde göstergesi olmayan arabaya araba demem ben desem haklı mı olurum?

Arkadaşlar sakınan göze çöp batar tıkayın kulaklarınızı keyfini sürün araçlarınızın, garantili kaskolu araçlar kullanıyorsunuz sorun çıkarsa halledilir

• Ben zaten aracı kötülemek için yazmadım, bu otosan'ın beceriksizliğidir bence. Sen Avrupa'ya süper bir donanım hazırla, bize gelince sanki elinde kalan kötü araçları pazarlıyor gibi satmaya çalış. Allah için söyleyin arkadaşlar, şu iki resim bir mi yani:

Aradaki kalite farkına bakınca insan ister istemez enayimiz demeden edemiyor, benim demek istediğim bu, yoksa c-max lere lafımız yok.

• Ben de İzmir'deyim. Çetaş'daki satış müdürü Deniz beyle tanışma şerefine bende eriştim. Araç hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan bir satıcı. Ve Çetaşın satış müdürü(tek tuşla arka kapı ve cam kilidinin olmadığını belgelerle göstermeme rağmen kabul etmedi artık kabul ediyordur herhalde, ESP'nin gereksiz bir ayrıntı olduğunu ESP siz eski kasa C-MAX ı bana satmak için söyledi). Kasım sonu fiyat araştırdım. Otokoç, Arkas ve Aydın zafer ve Kuşadası Dikmenlerle görüşmelerimden sonra 54.000 fiyatla en uygun aydın Zafer, 54.500 fiyatla Dikmenler, 54.750 ile Arkas, 55.850 ile Otokoç fiyat verdi. Renk tercihim sebebiyle Dikmenlerden aldım aracımı. Çetaş Deniz beyden fiyat istedim. Hesap makinasını önüne koydu böldü çarptı topladı çıkardı.57000 dedi ciddi ciddi.(Çetaş'ta bir tanıdığımız olduğunu araya O'nu koyup koymamaya gerek olup olmadığını sorduk, O'nu araya koymayın yoksa bu 57000'ede vermem dedi. Zaten buradan 250-300 kazanıyorlarmış.) . Ben de ciddi ciddi sinirlendim. Diğer firmaların verdiği fiyatları söyledim. Şoka girdi ve bu fiyatları verdilerse biz bu işi bilmiyoruz dedi. Hadi fiyat oynarda 3000 tlde oynamaz be Deniz bey. Hadi oynanırda gözünün içine baka baka 250-300 kazanıyoruz denmez. Bunca yıldır Fordçuyum demekki ben bu işi bilmiyorum denmez. Gerçekten Fordçuymuş. Alan arkadaş inşallah fazla kazıklanmamıştır. Arabasıda hayırlı olsun.Şu anda piyasayı bilmiyorum ama Deniz bey yapmıştır yapacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Ş.-İZMİR -- 23 Aralık 2010; 20:48:36 >

• bayiler enaz %2,5 ile %5 arasında bir karı vardır..
  • quote:

quote:

quote:

@alisami1905

YALNIZ DÜN SORDUM SATMIŞ OLSANIZ BİLE SATIŞ SÖZLEŞMESİNİ+RUHSAT FOTOKOPİSİNİ GETİRİN EKSTRA 2.000 İNDİRİM KAZANIRSINIZ DİYOR BENİMDE FİKRİM ŞÖYLE;
    BİZ NORMAL PAZARLIĞIMIZ YAPACAZ EN AZINDAN BEN BÖLE DÜŞÜNÜYORUM ONDAN SONRA BİRDE ESKİ CMAX SAHİPLERİNE EKSTRA İNDİRİM VARMIŞ DİYE SAFA YATACAM TABİ YERLERSE BELKİ BİRAZ DAHA BİŞEYLER YAPARLAR

işte bende ondan bahsediyorum...yemezler...:)..yapmazlar..gibime geliyor..

artık deneyecez bakalım :))

Avrupada bizim ortadaki ekrana geri vites kamerası bağlanıyor. Ama ben ford merkeze sordum türkiye için böyle bir durum yokmuş. Bende işi kendi yöntemlerimle çözüyorum. Öncelikle video in girişli bir navigasyon cihazı alınacak. Ben navking maxi hd aldım. Sahibinden..com da 200 tl ye temin edebilirsiniz. Firma video in giriş kablosunuda ücretsiz gönderiyor. Daha sonra yine sahibinden comdan kablosuz kamera 65. tl alacaksınız. Sorun bu kablosuz kameranın elektrik bağlantısının geri vites lambasına bağlanması. İşte sorun burada başlıyor. Sisteme zara verir diye servis bağlamıyor. Bende bu sorunu arka çakmak girişinden orjinal çakmak jakı ile power almak ile çözmeyi düşünüyorum. Ben ayrıca ön kaputa ve çamurlukaalra komple film yaptırdım. Altta ses yalıtımı, koltuk koruma, boya koruma, motor koruma yaptırdım. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 23 Aralık 2010; 21:28:10 >

• quote:

Alan arkadaşlar gücenmesin ama gerçekten Toyota Verso bu araca on basar. Gerçekten bu aracı almak için çok düşündüm fakat aracı bayide gördüğüm anda tüm düşüncelerim değişti. 50-55bin lira bayılacak kadar güzel bir araç değil bence. Yukarıda bir arkadaşın koyduğu Avrupa'daki versiyonuyla bizdekini karşılaştıran resimlr herşeyi özetliyor. 7 inch navigasyonlu renkli ekranıyla sunulan araç, bizde Sony teyp le bile sunulmuyor, tabiri caizse görüntüsü berbat bir teyple sunuluyor. Avrupadaki göğüsün simsiyah güzel bir şekilde sunulmasına rağmen bizde değişik mavi-gri karışımı çekici olmayan bir renkle sunuluyor. Park sensörü gibi basit ve ucuz bir donanım bile 5500 liralık paketin içine koyuluyor. Ön koltuk arkalarında bulunan plastik masaların kalitesi gerçekten kötü, sanki hurdacıdan alınan plastiklerle amatör birşekilde yapılmış gibi. Koltuklarda bence yarı deri döşeme standart (titanium modelinde), full deri de opsiyon olarak sunulmalıydı, şu anki koltuklar pek hoşuma gitmedi açıkcası. Tüm bunlara ilaveten yağ yakma, motor arıza lambası, fazla yakıt tüketimi gibi sorunlar da beni gerçekten bu aracı almaktan vazgeçirdi diyebilirim. Toyota'nın dizel versiyonu olsa dakika düşünmem, çünkü illa dizel olmasını istiyorum. Şu anda grand scenic le ilgilenmeye başladım gibi. Yine de alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, Allah kaza bela vermesin.

versoda dizel yok, otomatik yok, cam tavan yada sunroof yok, tork yok, bagaj yok. kısacası mpv de olması gerekenlerin hiç biri yok. ön konsol desen hiiç yok. sağlamlıkmı dersen tamam ama verso, 3008 den bile çok çok kötü bir tasarıma sahip. sadece sağlamlık yönünden arabayı kıyaslarsanız bir nebze size katılabilirim ama ford da sağlamlık yönünden artık japonlarla rahatlıkla yarışıyor.

kusura bakmayın ama eski c-max bile versodan çok daha iyi bir araçtır. ikiside mpv diye yeni c-max ile verso kıyaslanacak bir araç değil bence. haliyle alınacak bir araçta değil. ama zaten yenisi çıkar yakında ozaman kıyaslarız :)

• Sanırım ben biraz yanlış anlaşıldım, Verso C-max e 10 basar derken bu haliyle demek istedim, keşke o diğer resimde gördüğümüz donanım ve imaj burda olsa da onu alabilsek, benim demek istediğim bu.
  • quote:

Avrupada bizim ortadaki ekrana geri vites kamerası bağlanıyor. Ama ben ford merkeze sordum türkiye için böyle bir durum yokmuş. Bende işi kendi yöntemlerimle çözüyorum. Öncelikle video in girişli bir navigasyon cihazı alınacak. Ben navking maxi hd aldım. Sahibinden..com da 200 tl ye temin edebilirsiniz. Firma video in giriş kablosunuda ücretsiz gönderiyor. Daha sonra yine sahibinden comdan kablosuz kamera 65. tl alacaksınız. Sorun bu kablosuz kameranın elektrik bağlantısının geri vites lambasına bağlanması. İşte sorun burada başlıyor. Sisteme zara verir diye servis bağlamıyor. Bende bu sorunu arka çakmak girişinden orjinal çakmak jakı ile power almak ile çözmeyi düşünüyorum. Ben ayrıca ön kaputa ve çamurlukaalra komple film yaptırdım. Altta ses yalıtımı, koltuk koruma, boya koruma, motor koruma yaptırdım. Tavsiye ederim

hocam 150-200 tlye kablosuz navigasyonlu ve arka görüş kameralı sistemler satılıyor. hiç onları inceledinizmi? geri vites lambasına bağlanmasında hiç bir sorun olmayacağını sanmıyorum. kuzenimin porche servisi var, en sorunsuz bağlantı geri vites lambasına bağlamak demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: metro03

quote:

hocam 150-200 tlye kablosuz navigasyonlu ve arka görüş kameralı sistemler satılıyor. hiç onları inceledinizmi? geri vites lambasına bağlanmasında hiç bir sorun olmayacağını sanmıyorum. kuzenimin porche servisi var, en sorunsuz bağlantı geri vites lambasına bağlamak demişti.

sn belen ses yalıtımı işe yaradımı gerçekten çok merak ediyorum?bir de eğer navigasyonu takarsanız fotoları paylaşır mısınız?

sn metro 150-200 tlye navigasyonlu arka görüş kameralı sistemler var demişssiniz.bende düşünüyorum.acaba bildiğiniz önerebileceğiniz bi marka veya link verebilirmisiniz?

• quote:

quote:

versoda dizel yok, otomatik yok, cam tavan yada sunroof yok, tork yok, bagaj yok. kısacası mpv de olması gerekenlerin hiç biri yok. ön konsol desen hiiç yok. sağlamlıkmı dersen tamam ama verso, 3008 den bile çok çok kötü bir tasarıma sahip. sadece sağlamlık yönünden arabayı kıyaslarsanız bir nebze size katılabilirim ama ford da sağlamlık yönünden artık japonlarla rahatlıkla yarışıyor.

kusura bakmayın ama eski c-max bile versodan çok daha iyi bir araçtır. ikiside mpv diye yeni c-max ile verso kıyaslanacak bir araç değil bence. haliyle alınacak bir araçta değil. ama zaten yenisi çıkar yakında ozaman kıyaslarız :)

kruma ve yalıtıma toplam nekadar verdiniz

• quote:

Ben zaten aracı kötülemek için yazmadım, bu otosan'ın beceriksizliğidir bence. Sen Avrupa'ya süper bir donanım hazırla, bize gelince sanki elinde kalan kötü araçları pazarlıyor gibi satmaya çalış. Allah için söyleyin arkadaşlar, şu iki resim bir mi yani:

Aradaki kalite farkına bakınca insan ister istemez enayimiz demeden edemiyor, benim demek istediğim bu, yoksa c-max lere lafımız yok.

bu resimlere bakarak kalite hakkında yorum çok yanlış bence bariz belli ilk resimin profosyonel bir makina ile profosyonelce bir açıdan çekilip rütuşlanmış aynı kişi aynımakineyle 2. aracıda çekse tek fark cd çalar olurdu

• 5 sene Verso kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki aracın ve servislerinin kalitesi tartışılmaz iyi...Bir önceki nesil Verso donanım, rahatlık ve fonksiyonellik olarak tam bir aile aracı MPV idi. Ancak motor performansı için aynı şeyi söyleyemem. Şimdi yeni C-Max ile özellikle rampalarda araç gaz verdikçe uçuyor sanki ...270 Nm torku hissetmek gerçekten büyük bir keyifmiş. Eskiden Verso'da sollama yaparken acaba vitesi 3 mi alsam 2 ye mi alsam da en kısa sürede öndeki aracı geçmeyi tamamlasam diye düşünürken aynı koşullarda C-Max ile 4. viteste araç fırladığını hissettim (Versoya göre...)...Tekrar Verso'ya geri dönersek; yeni Verso'nun göstergelerinin ön konsolun ortasına ve sürücüye bakacak şekilde açılı konması aracın kalitesini bozmuş...C1 ve Yaris gibi genelde bayanların ve gençlerin tercih ettiği süslü alt sınıf araç havası vermiş o güzelim araca.
    Ama aynı motor Verso'da olsun düşünmeden yine Verso alırım.

• quote:

quote:

sn metro 150-200 tlye navigasyonlu arka görüş kameralı sistemler var demişssiniz.bende düşünüyorum.acaba bildiğiniz önerebileceğiniz bi marka veya link verebilirmisiniz?

hocam ben arabayı sadece kullanan tiplerdenim. kaputu açınca öylece bakarım yani :) ben arka kamera koymamışlar diye konuşurken kuzenim 150-200 tl ye takarız hiç sorun olmaz demişti. hatta dikiz aynasına bile ekranı verebiliyormuş.

sanırım şöyle bir şeyler olması lazım.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15747

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.