Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.578
Cevap
83
Favori
1.031.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki fiyatı nedir bu titanium x paketinin ?
  • 1.6 180 ps benzinli i 57250 (metalik boya)
    1.6 115 bg dizel 58 000 (metalik boya).
    Dizeli bayiller 54 civarlarına bırakıyor. Benzinli alan sanırım çıkmaz
  • C-Max Ecoboost 'lar bu ayın sonunda teslim edilecekmiş. Ford Otosan'a yazdığım bir soru üzerine telefonla arayıp cevap verdiler.
  • inşallah ecoboostlar standart sony ile gelir.
    Çünkü ford onu 2.0 benzinli yerine düşündüğü için daha üst versiyon gibi görmek lazım.
    1.6 dizel sadece batı avrupanın ucuzcuları için olduğundan SONY koymamış olabilirler..
  • fiyatlar bu sınıfta aracın fiyatını hak ediyor aslında :)
    Biz tercihimizi VW den yana kullandık bakalım.
    Alanlara tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim :)
  • Sevgili x-rated bende 3 defadır ford c-max alıyorum ama sizin kadar bilgili değilim önceki verdiğim bilgileri forumda düzelttim. Sizin dediğiniz tüm bilgiler ve gösterdiğiniz kaynaklar doğrudur ben onlara bakmadan tek belge üzerinden bilgi aktarıp bilgi kirliliğine sebeb oldum. Kusura bakmayın. Hata insanlar içindir yeterki düzeltmeyi bilelim. Tabii ki küs falan değiliz bu forumdaki her şey güzellik ve bilgiyi paylaşmak içindir. Bu arada aracımı yarın teslim alacağım. Ankara dan fethiye ye ye gidip alacağım. Ford compact c-max 5.6 yakıyorsa benin araç bakalım şehirler arası ne yakacak. Sizin şehir içi 7 ve üzeri tahmininiz beni korkuttu. Benim araç compact tan 0.4 litre daha fazla katolağ yakıt tüketimine sahip. Deneyimlerimi paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belen1998

Sevgili x-rated bende 3 defadır ford c-max alıyorum ama sizin kadar bilgili değilim önceki verdiğim bilgileri forumda düzelttim. Sizin dediğiniz tüm bilgiler ve gösterdiğiniz kaynaklar doğrudur ben onlara bakmadan tek belge üzerinden bilgi aktarıp bilgi kirliliğine sebeb oldum. Kusura bakmayın. Hata insanlar içindir yeterki düzeltmeyi bilelim. Tabii ki küs falan değiliz bu forumdaki her şey güzellik ve bilgiyi paylaşmak içindir. Bu arada aracımı yarın teslim alacağım. Ankara dan fethiye ye ye gidip alacağım. Ford compact c-max 5.6 yakıyorsa benin araç bakalım şehirler arası ne yakacak. Sizin şehir içi 7 ve üzeri tahmininiz beni korkuttu. Benim araç compact tan 0.4 litre daha fazla katolağ yakıt tüketimine sahip. Deneyimlerimi paylaşacağım.

Hariçten gazel okuma olarak değerlendirmezseniz , sizi bu yaklaşımınızdan dolayı tebrik ederim.
    Önemli olan sonunda doğru bilgiye ulaşmak..

• Teşekkürler ege !!!!!!!
  • Ben de özür dilerim biraz fevri ve züppe davranmışım galiba.
  • Yine dostluk kazandı!!!!!!!
  • Merhaba Alisami öncelikle aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Sormak istediğim aracı henüz canlı görme fırsatım olmadı.Acaba konfor olarak memnunmusunuz?Asfalt sesi ve motor sesi nasıl?Bir de sedan bi arabayla kıyasladığınızda sürüş kalitesi ve ataklık olarak bi fark varmı?Teşekküe ederim.Saygılar
  • Ford aralık ayı fiyat listesini sitesinde yayınlamış. Fiyatlarda herhangi bir değişiklik yok. Kör nokta destek sistemi hariç metalik titanyum c-max 58.000 tl. Grand c-max 62.000 tl.
  • Birtane Siyah metalik buldum Sony teypli titanium x paketli ama arabadan emin olamadığım için beklemeye aldım.Kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim.Aslında yeni jetta düşünüyordum.Ama c max hoşuma gitti ne yalan söyliyim.
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olması ve kazasız belasız binmeniz dileğimi iletmek istrerim, Cmax benim de ilgimi çekmekte ancak kafamı kurcalayan 2 nokta var, 1. si hali hazırda yeni kasa 2007 Mondeo 1.6 kullanmaktayım, daha önce hiç MPV sınıfı araç kullanmadım ancak yakında baba olacağım için bu sınıfa geçmeyi planlıyorum, şu anki aracımdan sonra acaba yadırgarmıyım?Donanım olarak bir eksiklik çekeceğimi zannetmiyorum ancak sürüş dinamiği oturma pozisyonu nasıl olur sizler daha önce sedandan mı MPV ye geçtiniz? 2.si dizel mi benzinli mi alınmalı en son dizel kullandığım araç Seat Cordoba idi açıkçası chip uygulaması yaptırıncaya kadar 2000 rpm/min çevirene kadar ömrüm tükeniyordu.Uzun oldu farkındayım kusura bakmayın ancak onca para verip ne yaptım ben demek çok acı olur zira şu an kullandığım aracıma hayranım diyebilirimİyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECO31

Arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olması ve kazasız belasız binmeniz dileğimi iletmek istrerim, Cmax benim de ilgimi çekmekte ancak kafamı kurcalayan 2 nokta var, 1. si hali hazırda yeni kasa 2007 Mondeo 1.6 kullanmaktayım, daha önce hiç MPV sınıfı araç kullanmadım ancak yakında baba olacağım için bu sınıfa geçmeyi planlıyorum, şu anki aracımdan sonra acaba yadırgarmıyım?Donanım olarak bir eksiklik çekeceğimi zannetmiyorum ancak sürüş dinamiği oturma pozisyonu nasıl olur sizler daha önce sedandan mı MPV ye geçtiniz? 2.si dizel mi benzinli mi alınmalı en son dizel kullandığım araç Seat Cordoba idi açıkçası chip uygulaması yaptırıncaya kadar 2000 rpm/min çevirene kadar ömrüm tükeniyordu.Uzun oldu farkındayım kusura bakmayın ancak onca para verip ne yaptım ben demek çok acı olur zira şu an kullandığım aracıma hayranım diyebilirimİyi akşamlar.

2004te SEAT Toledodan Cmaxe geçtim. Yüksek oturma pozisyonu tam bana göreymiş. Cmax kesinkes toledodan iyi yol tutuyordu. Ben hissetmiyordum ama eşim arkanın biraz fazla yattığını söylüyordu. Böylece onlar varken sakin kullanıyordum. Çılgınlık yapacaksam tekbaşımayken yapıyordum.

Cmax dizel ve Xpaketle alınmalı. Benzinli xpaket yakıt ve değer kaybı olarak çok üzer ancak yılda 5bin km yi geçmeyecekseniz alınabilir. Benzinli trend acele yoksa kampanya dönemlerinde 37-38 civarlarından alınabilir. Eski kasanın benzinli trendi liste olarak 36ya düşmüş bayiiler 35e vermişti bir aralar. O fiyatlarda benzinli trend de mantıklı olur..

• Yeni C-max alanlar çok memnun o yüzden yazmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorenzo07

Yeni C-max alanlar çok memnun o yüzden yazmıyorlar.

hocam genel hatlarıyla bahsettik zaten.eğer extra sorunuz warsa buyurun sorun.bazen insanların uzun süren özel işleri olup,foruma giremiyebiliyorlar.
  • Yılda 35-40 bin km yol yapıyorum dizel ekonomik açıdan mantıklı görünüyor ancak ara sıra da olsa insan altında güç hissetmek istiyor 180hp onun için çekici geliyor değer kaybı konusunda haklı çıkarsanız gerçekten maliyet yükselir benzinlide, gerçi mondeo için de çok yakar demişlerdi ortalama tüketimim 8lt/100km civarında dolaşıyor 3 senedir.Donanıma gelince kesinlikle x paketli olmalı şu anki aracım da deri döşeme hariç full, araç konusunda her zaman dolu olanı tercih etmişimdir boş üst segment olacağına dolu alt segmen olsun.İlginize teşekkür ederim forum sayesinde kafamda bir çok şey netlik kazandı alternetif olan 5008, Grand Scenic, Grand Picasso pek çekici gelmiyor artık.
  • aerodinamik katsayısı daha kötü olan turbo benzinli cmax mondeodan çok yakar. Siz ona ortalama 9.5-10 litre deyin.
    Göreceksiniz boost kısmı doğru deli gidecek ama eco kısmı külliyen yalan. Gayet de fazla yakacaktır.

Taurus SHOlar için de V6 ekonomisi V8 performansı diye reklam yaptılar. Tüketimi V6lar gibi değil, V8ler gibi çıktı.

Yılda 35-40 yapıyorsanız ne alsanız size zarar. Değer kaybınız çok büyük ..
  • Yeni Grand C-Max Ful + full fiyatı aldım istanbuldaki bazı ford bayilerinden 62.000 tl ile 58,500 tl arası fiyat verdiler belki yıl başına yakın biraz indirim daha olur acele etmemek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcelik37 -- 3 Aralık 2010; 12:01:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.