Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.578
Cevap
83
Favori
1.031.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Orijinalden alıntı: metro03

teşekkür ederim hocam. öncelikle fethiye, ankara, eskişehir, antalya, afyon soracağım. bende beyaz istiyorum (panoramik cam tavan ile harika uyumlu oluyor gerçekten)

fiyat konusunda acaba burada alan herkez aracını peşinmi aldı? çünkü ben 20-25 arası kredi alacağım. bu ay dosya masrafıda almayacaklarmış. acaba ondan bana yüksek söylemiş olabilirlermi diye düşünüyorum. en güzeli bir çok ilden fiyat almak. 2-3 milyar az para değil..

merhaba arkadaşım. hangi bayide fiyat aldınız bilmiyorm ama tahminen ya otokoç yada başer dir :)) altınsoya sorun ben sordum telefonda 55.000 fiyat verdi titaium x paket için .isterseniz sizin için tekrar ararım zaten sürekli arıyorlar beni gelin araba verelim diye:)) bende ben şimdilik almayacam ama bi tanıdığımız istiyor o alacak diyerekten kurtulurum onlardan:)

hocam hemen ulusa doğru gidiyorum. çok teşekkür ederim ilginize. sizin yönlendirdiğinizi iletirim :)

• Yeni C MAXlarınız hayırlı olsun. Ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı kullandıkça daha iyi anlayacaksınız
  • Herkese merhabalar, ben de şu anki aracımı satıp Grand C-max almayı düşünüyorum fakat buradaki fiyatları anlayamadım. Herkes Titanium x paketle beraber 53-55bin arası fiyattan bahsetmiş. Acaba bu fiyat normal cmax için mi, yoksa grand c-mix için mi? Sitesinde Grand C-max dizel 55,750 TL, x paketi de 5500 TL gözüküyor da merak ettim. Bu aracı kaça alabilirim acaba, yapabilecekleri maksimum indirim ne olur bunda?
  • Bu 53.000 - 55.000 tl fiyatlar compact c-max tdci txp fiyatlarıdır. Zaten forumda sanırım grand sahibi olan bir tek bem varım. Bende dün aldım. Ben anahtar teslim taşıt pulu ve trfik sigortası dahil 57.500 e aldım. Sizde bu fiyatlardan alabilirsiniz sanırım. Liste fiyatı 62.005 tl sitesinde görebilirisiniz. İzlenimlerimi bu forumda paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 5 Aralık 2010; 21:20:25 >
  • Peki sizdeki teyp de Alisami beyle aynı mı? Açıkcası o Sony yi gördükten sonra pek hoşuma gitmedi bu teyp.
  • Dün teslim aldığım Grand C-Max Txp ile bugün 800 km yol yaptım. İlk izlenimlerimi paylaşamak istedim. Öncelikle takıntı haline gelen teyp ile başlayalım. Ses kalitesi gayet iyi düzeyde. Benim eski 2009 C-Max Txp deki sony teyp in sesinden ve kalitesinden hiç bir eksiği yok. Aksine tüm fonksiyonlara kolayca ulaşabilecek tüm tuşlar en kolay ulaşılabilir yere konmuş. Zaten aslında siz teyp e hiç dokunmuyorsunuz bile tüm kumandalar direksiyonda yada sesle kontrol ediliyor. Ben sesle kontrol ünitesinin her işlevini kullandım. Komutu algılamayınca "efendim" şeklinde tekrar sorması bizi güldürdü. Özellikle vites değişimi için verilen tüm ikazlara uydum. 800 km. ortalam yakıt tüketimi 5.4 lt. 1,5 tonluk bir araç için çok iyi veri. Gerçi kataloğ değeri 4.4 ama yinde iyi. İçeriğe aldığı ses aşırı değil ama volvo yada nersedes gibide değil. Başka sorulacak tüm sorılara cevap verebilirim. Bir tek lastik basınç uyarısının nasıl çalıştığını çözemedim. Çünkü kullanım kitapçığım yok. Otomik park ürkütücü çok hızlı ve milimetrik park ediyor. İlk izlenimler bunlar.

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 6 Aralık 2010; 16:18:41 >

• İşte diğer resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 4 Aralık 2010; 23:14:54 >

• Kızınız harika poz vermiş :D Allah analı babalı, kazasız büyütmeyi nasip etsin hocam :)

c-maxı alınca bende ilk granddaki gibi port bagaj çıtası taktıracağım

ben akgolo üstadım sayesinde 53.900 e kadar fiyat aldım. fakat şöyle bir sorum olacak;

plakayı afyonda takacağım için bazı işlem ücretlerini düştüm dedi bayan. aracı başka yerde ruhsatlandırmada ne gibi bir ücret ödüyorum acaba? yani ne kadar bir miktar ücret düşmüşlerdir sizce? yada gerçekten düşmüşlermidir?
  • belen hocam güle güle kazasız belasız kullanın inş..maşalah diyelim arabanıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metro03

Kızınız harika poz vermiş :D Allah analı babalı, kazasız büyütmeyi nasip etsin hocam :)

c-maxı alınca bende ilk granddaki gibi port bagaj çıtası taktıracağım

ben akgolo üstadım sayesinde 53.900 e kadar fiyat aldım. fakat şöyle bir sorum olacak;

plakayı afyonda takacağım için bazı işlem ücretlerini düştüm dedi bayan. aracı başka yerde ruhsatlandırmada ne gibi bir ücret ödüyorum acaba? yani ne kadar bir miktar ücret düşmüşlerdir sizce? yada gerçekten düşmüşlermidir?

sn metro ben size kendi izlediğim yolu anlatayım..arabanın fiyatının 10 tl olduğunu düşünün..ben bayiye 9 tl gönderdim.faturasını bana kargoladılar..ben faturayla gittim ruhsat plaka mtv işlemlerini,kalan 1 tl'den hallettim..plaka ruhsat elimde fethiyeye gittim..1 tlden arta kalan parayı da bayiye elden teslim ettim..aracımı aldım kütahyaya 5,7 yakıt ortalamasıyla döndüm:)yardımcı olabildimmi?

• Ben de aynı alisami bey gibi yaptım.. Trafik sigortası hariç pul ve plaka ruhsat masrafları 100 tl takipçi parası dahil 600 tl tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 5 Aralık 2010; 13:20:17 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben aslında 2. el bir S-MAX almayı düşünüyorum (2008-2010). Sıfır olanı paketlerle şu anda 90000 TL'yi buluyor. Yaşadığım yerde Ford bayii yok. Forumda da S-MAX sayfası yok. Sizlere sorayım dedim. Ford S-MAX için, C-MAX'lardaki 1,6 dizel motor seçeneği gelir mi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...

• Merhaba arkadaşlar. Bende aytozu gri c-max xpaket 1.6 tdci aracımı cuma Kuşadası bayinden aldım. Aracın resmini yükleyemedim (Resimde script yüklü olduğu için yüklemeye izin vermedi, ben de ne olduğunu çözemedim açıkçası:)) ). Aracı tüm fonksiyonlarını tam olarak öğrenemedim. 5 yetişkin 2 çocuk 350 km yol yaptık. ( Kuşadası-Aydın, Aydın-Tire, Tire-Aydın). Bugünde İzmir'e döneceğim. Aracın ön görüş açısı ve fil kulağı gibi dikiz aynalarından arka görüşü iyi. Arka yolcuları takip amaçlı 2.dikiz aynası kendimi biraz dolmuşçu gibi hissttirdi ama gayet güzel komple arkada oturanları izleyebiliyorsunuz. Arka yolcular rahat yolculuk yaptıklarını ve panoromik cama bayıldıklarını söylediler. İlk vitesler bana tatminkar geldi. Gayet rahat kalkış ve çekişi var. Yokuştada hiç yormuyor. Gerçi herkes bir önceki aracı ile karşılaştırır(Ben de fusion 1,6 tdci vardı onunda çevikliğinden memnundum.). 6.vites ayrı bir rahatlık 120 de 2000 deviri gösteriyor. Motor açıldıkça değer değişecektir. 7 kişi ortalama 6,5 yakıt tükettik. Ara ara klimayıda açtık aralık ayı aralık ayı. Park esnasında dışarıdan yardım almadan dar bir alana park etmek çok zor ancak park sensörleri işlerini layığı ile yapıyor. Otomatik parkı denemedim henüz. Yol sesi yalıtımı beni tatmin etmedi daha iyi olabilirdi. Ford ısrarla bu olaya çözüm getirmiyor. Yol kavislerini absorve etmede tatminkar. Virajlarda güven veriyor ama yinede dikkat istiyor. Yer ile araç mesafesi az. Sanırım buda güvenlik amaçlı (virajlarda ve Allah korusun takla anında 4 teker üstüne düşmek için). Lastikler goodyear geldi bu biraz canımı sıktı. Çünkü diğer araçların hepsi michelin. Kliması ve havalandırması yeterli. Sony için 750 tl fark vermeye gerek yok müzik sistemi bana yeterli geldi, rahatsız etmiyor, ayarları tam yaparsanız müziği tam veriyor. Ben de 5008,3008,scenic,picasso,qq arasında kalıp c-max e karar verdim. Yüzlerce yorum okudum. Hepsinin artısını eksisini öğrendim ve tüm araçlarıda galerilerde inceledim. 2.el rahatlığı, güvenliği, ferah olması ve özellikleri ile c-max beni fethetti. Ben aracımdan memnunum. Eksilerine rağmen diğerlerine göre iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

• Ford konusunda uzman arkadaşımız bu forumda x-rated ona pm ile bu konuyu danışabilirsiniz. Benim bildiğim kadarı ile s-max ın 1.6 motoru türkiye ye gelmeyecek. Ayrıca 1.6 motor bu kasa için küçük kalmaz mı ? Şu an satılan grand C-max fiyatına 2008-2010 s-max alabilirsin hemde dizel otomatik olarak. Ama yakıtı % 50 daha fazla vergiyi % 300 daha fazla ödemek zorunda kalırsınız. Benim önerim Grand c-max olur size. Ama tabiki terecih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 5 Aralık 2010; 21:19:41 >
  • Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Sizin araçdan kullanım klavuzu ve teyp in kullanma talimatı çıktı mı? Bana eskisini verdiler yenisi gelince göndereceğiz dediler. Latik basınç göstergesini kullanabildiniz mi ? Ben teyp in tüm özelliklerini keşfettim sayılır. Teyp kızımın cep telefonundaki müzikleri bile bluetooth ile bağlantı ile çaldı. Otomatik parkı 3 kez kullandım memnun kaldım. Ses izolasyonu alttan yapılıyormuş ama fiyatı nedir bilmiyorum.

• hocam ben dün eskişehir ziebartta 60 cmlik kaput koruyucu film yaptırdım.fiyat 430 lira..herkese de tawsiye ederim..ses yalıtım sistemi 520 tl istediler.belki daha sonra yaptırabilirim..
  • Teşekkür ederim. Evet yeni kullanım klavuzu verdiler. Henüz telefonumu bile tanıtmadım N97 var problem olmaz sanırım. Ama telefondaki müzikleri görmesi çok güzel. Lastik basınç göstergesine henüz bakamadım. Açıkcası satış elemanı bile bilmiyordu. Yalnız arabnın kornası beni hüsrana uğrattı. Ses yalıtımı ve yeni bir kornoya ihtiyacı var.
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Araç genel manasıyla nasıl acaba?Yani performans ve birde kasislerde falan tıkırtı yada gıcırtı şeklinde sesler varmı acaba?Bir arkadaşım cam tavanların zamanla birleşim yerlerinden ses yapabileceğini söylemişti inşallah yanılıyordur.
  • Ali sami bey yaptırdığınız kaput filmi 20 mm mi yoksa 10 mm mi biliyormusunuz bende yaptıracağım. Birde 60 cm sanırım tüm motor kaputunu kaplamamıştır. Bir arkadaşım boya koruma ses izolasyonu ve koltuk korumayı 450 tl te izmitte teslim aldığı bayide yaptırdı. Bende boya koruma ve kaput filmini yaptırmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 5 Aralık 2010; 21:18:02 >
  • benim yargülden almış olduğum fiyat denizlide 58.000 xpaket otomatik park xenon otomatik bagaj açıkçası daha net olarak konuşmadım 5008 ve c-max arasında çok kötü kalmış durumdayım 61.250 5008 - 58.000 tam olarak bilemiyorum ama arasındaki fiyat farkı afaki bir farkda degil bir arkadaşımda ford focus var ve inanılmaz keyif veren bir araç sizde ne yapmalıyım :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.