Şimdi Ara

Yeni C-max İzlenimleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
7.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozdirek

enteresan olan eski c-max kullanıcılarının yeni c-max'i kötülemeleri veya hiç ilgilenmemeleri. her arabanın olduğu gibi, c-max'in de yeni kasasının çıkması normal arkadaşlar. arabanıza bağlılığınızı anlıyorum ama yeni c-max çok daha iyi, bu hayatın kanunu ve gerçeği, yeni çıkan araçlar teknolojik gelişmelere paralel olarak her zaman daha iyi olacaktır. kabullenin ve bu gerçekle yüzleşmeyi öğrenin lütfen...

ahhh..ahhh..içimizi çekiyoruz valla..
  • iyi tesisatı olanlar..jethro tull dan BOUREE' yi bir dinleyin...

Hemen Sony Müzik Sisteminde deniyorum
  • selam, yeni c-max'ime kavuştum sonunda :) araçla ilgili sorularınız olursa, cevaplamaya çalışayım. selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdirek

selam, yeni c-max'ime kavuştum sonunda :) araçla ilgili sorularınız olursa, cevaplamaya çalışayım. selamlar...

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin kardeş.
    0 km mi aldın??Kaça aldın??Fotolar nirde???Bekliyoruz he....
  • evet sıfır aldım. süper bir araç kanımca... fotoları yarın koyacağım. selamlar
  • ozdirek araban hayırlı olsun güle güle kullan.
    bu arabayı bizde almayı düşünüyoruz.
    fiyatı nedir onu da belirtirsen bi karşılaştırma yapabiliriz. bize ankara dan koçoto 46,500 fiyat verdi sunroof dahil
    şimdi den sağol
  • ben titanyum x paket aldım biraz daha biniyor tabi üzerine bence aldığın fiyat iyi, çok iyi bir araç pişman olmayacaksın. selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMetinD

Dün titanyum x modelini test ettim.Cam tavan ve zenon farlı.Sıfır araç olmasına rağmen süspansiyonu birazcık daha focus2 me göre sert geldi.Ayrıca focus2 me göre çok büyük geldi, tam bir uzun yol aracı.Şehirici dar trafikte kullanacağım için c max sevdasından vazgeçtim.Focus 2 ye devam.

• ilk cümleniz kadar saçma bir savunma olamaz..

:):):):):

saygılarımla.....

quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

Araç teknolojik paket yani titanuim cruise control yeterince ilkel olduğu için koymamışlar.Cruıse Control isterseniz Ghia alırsınız.O fiyat o arabaya fazla değil.Araç mondeo kadar rahat geniş.Deri koltukları tavanı duruşu ledleri yeter bee...
  • selam arkadaşlar yeni c-max'im henüz 500 km'yi yeni devirdi. Bu harika araçla, ufak bir tatil yapma fırsatım oldu. İzlenimlerimi size aktarmak istiyorum. Malzeme kalitesinde, albenide ve konforda önemli artışlar var. Tıkırtı hiç yok, yol tutuşu süper ve süspansiyon da çok iyi. Turbo dizele diyecek söz bulamıyorum çok atik ve agresif bir araç, dış görünümü de aynı paralel de... Ses izolasyonu çok iyi, dizel araç sesi hiç yok. Müzik sistemi de çok kaliteli, mp3 çalar sorunsuz çalışıyor. Cam tavan, zenon far ve deri döşeme ise süper ötesi. Şiddetle tavsiye ederim...
  • HIZ SABİTLEYİCİ ARTIK STANDART :)))))
    BKZwww.ford.com.tr
    FİYAT ARTIŞI DA YOK :)))
  • selamlar, benide ford c-max kullananlara ekliyebilirsiniz. aracımı pazartesi teslim aldım ama ikinci el. 2008 c-max titanium x paketli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

SELAM ARKADAŞLAR..ARACIMI ALDIĞIMDAN BERI
    SIZLERLE ŞU KONUYU PAYLAŞMAK ISTIYORDUM.YENI C-MAX IÇIN ŞUNU SÖYLEMEK
    ISTIYORUM.DAHA ÖNCEKI ARACIM FIESTA TDCI IDI.ARACIN SES YALITIMINDAN RAHATSIZDIM.
    BU ARACI ALMADAN ONCEDE BU KONUDA FORDUN GENEL OLARAK SES YALITIMINDAKI
    BAŞARISINI DÜŞÜNÜYORDUM.ESKI C-MAX LARI BILEMIYORUM AMA ŞU ANDA MOTOR
    SESI VS INANIN SÜPER BIR YALITIM VAR DIYEBILIRIM.FORDU BU KONUDA TEBRIK EDIYORUM.
    LASTIKLERIN EBADININ BUYUK OLMASI BIRAZ YOLDAN SES ALMASINA SEBEP OLUYOR
    FAKAT BU BENCE NORMAL

..

merhaba..ben de hali hazır da linkteki fiesta tdci ghia nın kullanıcısıyım..scenic,c4 picasso ve c-max tarzı bir araba düşünüyorum...uzun zamandır aklımda scenic var eski bir renault fanatiği olarak ama bugün c-max i inceledim bayağı hoşuma gitti trafikte de görme imkanım oldu..makyaj dan ziyade yeni bir kasa yapmışlar sanki..

fiesta ve eski ksa c-max sürmüş biri olarak en çok şikayet ettiğim konu içeri motor sesini çok almaları ve rahat olmayan koltukları..bütün fordlarda bu ses sorunu olduğunu sanıyordum o yüzden scenic düşünüyordum..

aslında fiatı sınıfındaki arabalara göre iyi..araştırılırsa bunu görebilirsiniz...benim kullancılırdan isteğim ses ve koltuklaırn konforu konusunda bilgi vermeleri..

Allah herkese kazasız belasız yolculuklar versin..saygılar

not:ford un en sevdiğim yönü seri ve güçlü motoru..bir de eger bilinçli kullanılırsa yakıt tüketimi
     Yeni C-max İzlenimleri

• 2004 c max tdci ghia.
    CC DENEYİMLERİ:
    Herkesin bilmediği bir avantajı var CC nın : 160 yada 170 e set edin .Yokuş tırmanırken öyle bir tırmalıyor ki rampayı hayret edersiniz.Manual çıkınca araç aynı istekte olamıyor ve kısmi de olsa hızını kaybediyor.

Son SÖZ: YANİ CC HIZLI UZUN YOLCULARIN VAZGEÇİLMEZİDİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissot

2004 c max tdci ghia.
    CC DENEYİMLERİ:
    Herkesin bilmediği bir avantajı var CC nın : 160 yada 170 e set edin .Yokuş tırmanırken öyle bir tırmalıyor ki rampayı hayret edersiniz.Manual çıkınca araç aynı istekte olamıyor ve kısmi de olsa hızını kaybediyor.

Son SÖZ: YANİ CC HIZLI UZUN YOLCULARIN VAZGEÇİLMEZİDİR.

Katılıyorum,

Sürekli uzun yol yapan ve sürekli CC kullanan birisi olarak, CC siz araç düşünemiyorum artık ,birdahaki aracım ne marka olursa olsun mutlaka CC li olacak,yani benim olmazsa olmazım.
    Ayrı bir CC deneyimi:
    Yük ve yokuş c maxın torkunu aşmaya başladığı zaman,
    sürat yavaş yavaş azalıyor ve ayarlanmış olan sürat 7-8 km/h kadar azalınca kendiliğinden devreden çıkıyor ve vites küçültüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 1 Ağustos 2008; 21:10:03 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.