Şimdi Ara

YENİ C3 MÜ, YENİ POLO MU, YARİS Mİ YOKSA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 opel meriva mı satıp 0 bir araba almak istiyorum. 30.000 civarlarına maximum çıkabilirim. Yani B sınıfı bişi olucak, Önerileriniz neler?

• Seat ibiza, Yeni C3,Punto evo, Ford fiesta bunlardan birini tercih edebilirsiniz hepsi birbirine yakın araçlardır.

• meriva sahibi olduğunuza göre az çok astrayı biliyorsunuzdur... en yakın zamanda hatta yarın fırsat blabilirsem incelemeye gidicem bu clasic astrayı. umarım essante donanım zenginleştirilmiş bir hali sunuluyordur:

Astra HB Classic III 1.4i 16V - 90 HP HB Essentia 36.300 30.950 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 22 Şubat 2010; 21:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Sıfır aracın yeri başkadır fakat o fiyata B sınıfı araç alacağınıza ikinci el düşük km'li temiz C sınıfı araç düşünün derim. Örneğin ;

http://www.sahibinden.com/2006_model_kazasiz_no_smoking_orjinal-99WQQaXQQ20540892WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/sifir_kokusu_daha_icinde_showroom_dan_alinmis_gibi-03WQQaXQQ21064277WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/2009_hyundai_i30_1_6_style_plus_orjinal-65WQQaXQQ21247411WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/servis_garantili_9700_km_haziran_2009_cikisli-41WQQaXQQ21049697WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_kaza_boya_yok-94WQQaXQQ16570219WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/acil_olmasa_hayatta_vermem_bu_paraya-37WQQaXQQ16013520WQQpXQQdisplayitem?

İlla 0 km ise Mitsubishi Colt'uda listeye ekleyin derim

Colt u ciddi düşündüm. Ama tasarımı çok kötü. 3 kapılısı nispeten daha şık ama Antalya da yoktu. 2. el almak istemiyorum. O araç kokusunu özledim :)

• yeni c3 çok şık bir araç.ferah ve sportif ayrıca yakıt tüketimi olarak en iyi seçenek o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

yeni c3 çok şık bir araç.ferah ve sportif ayrıca yakıt tüketimi olarak en iyi seçenek o.

İlginç polonun 1.4 ü hem daha az yakıyor hem de beygir gücü daha fazla ! 1.33 lük yaris motoru ise hem en az yakan hem en yüksek beygire sahip. 101 hp!Ama bagajı sıkıntılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meriva75 -- 22 Şubat 2010; 21:39:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiesta 1.4 96ps Titanyum 30 bin
    polo 1.4 85ps Comfort 30 bin..

ikisinden birisi...
  • C3 babam ve abimde var. Yol tutuşu çok kötü ve kullanımı çok rahatsız. Koltukları da uzun süreli yolculuklarda insanı çok yoruyor.
  • İçlerinde en yakışıklısı Fiesta.
    Yaris bana Toyota kalitesini yansıtmıyor nedense. Çok garip bi araba geliyo bana.
  • yoksa al 1 tane i20 bizim gibi yakıtıda çok iyi düşünmezmisin
  • aracın dizel olmasını istiyorsan öncelikle poloyu eleyeceksin, benzinli istiyorsan polo'dan şaşma

fiesta ve yeni c3te aynı araçlar olduğu için, ikisi arasında karar kılabilirsin, aynı özellik ve aynı aksesuarlara sahipler.

belki YENI C3 1.4 HDi CONFORT modelini 32.300' den peşin 30.000'e alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Şubat 2010; 14:40:16 >
  • ben olsam poloyu hiç düşünmem. Bende 2005 model var.0 Km aldım.Arabada süspansiyon denen birşey yok, Plastik kalitesi hikaye esiklerden geçerken plastik sesi geliyor , kapı kilidi bozuldu vede en önemlisi tek el kullanmama ve bütün bakımlarını servise yaptırmama rağmen 25 -30 bin km 'den sonra motordan subap sesi gelmeye başladı .Yeni poloyuda inceledim donanımı diğer markaların çok gerisinde. Hani vw kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem veriyordu.Hepsi boş.Adı almanmış.
    quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

aracın dizel olmasını istiyorsan öncelikle poloyu eleyeceksin, benzinli istiyorsan polo'dan şaşma

fiesta ve yeni c3te aynı araçlar olduğu için, ikisi arasında karar kılabilirsin, aynı özellik ve aynı aksesuarlara sahipler.

belki YENI C3 1.4 HDi CONFORT modelini 32.300' den peşin 30.000'e alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: meriva75

Arkadaşlar 2004 opel meriva mı satıp 0 bir araba almak istiyorum. 30.000 civarlarına maximum çıkabilirim. Yani B sınıfı bişi olucak, Önerileriniz neler?

b sınıfı araca inersen memmun kalmazsın.

neden ????
  • i20

2009 5 yıl garantili i30
  • hocam yeni polo ile burda bahsi gecen hicbir araci karsilastirmaman gerekir. sadece gorsel cekiciligini bile kriter alsan, yeni polo suan ust segmentindeki(a3 golf)vs kadar albenilini bir arac. ayrica performansi da cok cok iyi. taban fiyatlari arasinda fazla bi fark da yok. 28bin liraya hemen 0km ayarinda yeni pololar satiliyor, sahibindende. polo yaristen 2 gomlek, c3 ten 1 gomlek ustun bir aractir. hele ki dsg alirsan, konforunla ust sinif ayaga kalkar.
  • Bu üçünü de geçip Ford Fiesta veya Hyundai İ20'yi düşünseniz çok daha mantıklı olur. Hele ki bomboş, donanımsız Polo'ya dünyanın parasını istiyorlar. Fiesta'da Cruise Control gibi donanım seçenekleri varken Polo'da yol bilgisayarı, sis farı, alaşım jant gibi en temel donanımlar bile yok, ama yüklüce fiyat var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Bu üçünü de geçip Ford Fiesta veya Hyundai İ20'yi düşünseniz çok daha mantıklı olur. Hele ki bomboş, donanımsız Polo'ya dünyanın parasını istiyorlar. Fiesta'da Cruise Control gibi donanım seçenekleri varken Polo'da yol bilgisayarı, sis farı, alaşım jant gibi en temel donanımlar bile yok, ama yüklüce fiyat var.

katılıyorum...ayrıca siz Merivadan sonra Fiestaya binerseniz biraz DARalabilirsiniz...Bu sebeple JAZZ,COLT ve NOTEyi de değerlendirmeye alınız....gönlünüzce olsun...
  • 2. el C sınıfı bence de daha mantıklı.
  • VW olsun, Polo olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.