Şimdi Ara

Yeni C4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni c4 cidden çok hoş.. bende bir ara test şürüşü düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakarenke

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Bugün itibariyle Comfort Plus 1.6 Dizel Manuel için kapora verdim. 2 aylık araç arama sürecim kısmetse haftaya son bulacak. Araç-Tercih bölümünü yakından takip edenler bilir C segmenti bir araç için 1.5 aydır forumda araştırmalar yapıyorum ve konular açtım. Bir çok arabaya baktım, test sürüşüne çıktım. Geçenlerde de yeni C4' ün testine çıktım kısa bir süre kullandım.

Bu segmentte araç alacaklar için Octavia' ya gücünüz yetiyorsa onu alın yetmiyorsa yeni C4 diyorum. Ön konsolu ve direksiyonu son derece etkileyici. Torpido üstü etli. Yol tutuşu çok iyi, oturaklı araba sanki D sınıfı. Tasarım için birşey diyemem tamamen zevk işi. Bence tek bir gerçek var eski kasasına göre tasarım olarak çağ atlamış. Göstergeleri de çok şık ve donanım olarak maaşallahı var.

Test sürüşü için Çekmeköy' deki bayiye gidebilirsiniz.

arabayı kaça kaça aldığını ve ellerindeki arabayımı aldın yoksa siparişmi ettirdin söylersen sevinirim

• Showroom' daki aracı ki ellerindeki son araçtı tabi comfort dizel manuel için diğerlerini bilmiyorum. Trafik sigortası dahil 45000 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakarenke

Showroom' daki aracı ki ellerindeki son araçtı tabi comfort dizel manuel için diğerlerini bilmiyorum. Trafik sigortası dahil 45000 lira.

hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler.bende mercan kırmızı 1.6 120 hp confort plus sipariş vericem.darısı benim başıma artık.
  • donanım olarak fiyat olarak gerçekten bu sırada küçük kızım eylülün bağırması ile irkildim arabayı oda beğendi gaiba resmi görünce araba kımmızı demeye başladı
  • Cuma günü Tokat bayisinde 92hp lik comfort versiyonuna baktım. 13 araç gelmiş, hepsi satılmış. Test aracı da yoktu. Dışı biraz sade (Astra'ya göre mesela) ama içi çok hoşuma gitti.(41 000 lira)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 27 Şubat 2011; 18:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

donanım olarak fiyat olarak gerçekten bu sırada küçük kızım eylülün bağırması ile irkildim arabayı oda beğendi gaiba resmi görünce araba kımmızı demeye başladı

Eeee kızınımı kırıcaksın al bir tane mercan kırmızı.......
  • Tasarımı c5 i andıyor ,fıyatı donanıma gore cok ıyı
  • Ben de geçen hafta sonu yolum üzerindeki showroomda inceledim yeni C4'ü. Genel olarak oldukça beğendim. Yeni dış tasarımı çok güzel olmuş. Özellikle beyaz ve bej renkleri çok şık duruyor. İç mekan malzeme kalitesi sınıfına göre çok iyi diyebilirim. Direksiyon, göstergeler ve orta konsol hem çok şık hem de birbiriyle uyum içinde. Sadece otomatik vites kolu gereğinden fazla küçültülmüş. Oyuncak gibi duruyor. İç mekanda eleştirilecek en önemli konu arka koltukların diz mesafesi bence. Ön koltuklar biraz geri çekilince arka koltuklarda oturmak güçleşiyor. Bagajı HB bir araca göre oldukça geniş ve kullanışlı. Bir de exclusive versiyondaki 16' jantları pek beğenmedim.

Sonuçta fiyatları da rakiplerine göre makul olduğundan bu sınıfta araç almak isteyenlerin mutlaka bakmaları gereken bir alternatif olmuş.
  • Arka diz mesafesi konusunda bence yeterli. Megane' a göre falan baya iyi ama jant olayında size katılıyorum.
  • Yeni C4'ü yakından inceleyemedim. resimlerden gördüğüm kadarıyla arka tasarım dışında beğendim. Fakat piyasaya daha yeni çıkmış bir Fransız aracı almak cesaret ister. yeni C5 de ilk çıktığında tasarımıyla hepimizi hayran bırakmıştı ancak forumda okuduğumuz kadarıyla sonradan şikayetçi olan çok kullanıcı oldu. ayrıca eski C4 de kronik sorunlarıyla nam saldı. özellikle arkadan gelen ses araç üretiminden 2-3 yıl geçmesine rağmen çözülememişti. yeni C4 için bence biraz beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Yeni C4'ü yakından inceleyemedim. resimlerden gördüğüm kadarıyla arka tasarım dışında beğendim. Fakat piyasaya daha yeni çıkmış bir Fransız aracı almak cesaret ister. yeni C5 de ilk çıktığında tasarımıyla hepimizi hayran bırakmıştı ancak forumda okuduğumuz kadarıyla sonradan şikayetçi olan çok kullanıcı oldu. ayrıca eski C4 de kronik sorunlarıyla nam saldı. özellikle arkadan gelen ses araç üretiminden 2-3 yıl geçmesine rağmen çözülememişti. yeni C4 için bence biraz beklemekte fayda var.

Vallahi hocam kronik sorunlar bitmez. Yanlış anlamayın yararlı olmak için yazıyorsunuz ve oluyorsunzu da, sağolun. Ama onun buyu var, bunun buyu var. Hangi araçın birşeyi yok ki. Pejo rezil arabadır derler ben 5 sene 206' ya bindim. Bakım denen bişi görmedi araç doru düzgün. Elzem bakımları yapıldı bir kez bile sorun çıkarmadı.

308' i bayılarak kullananlar var sorunsuz. Kimisi de alır almaz sıkntılarla boğuşmuş. Nasip kısmet işi.

Asgari müşterekte buluşmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakarenke -- 28 Şubat 2011; 17:31:19 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.