Şimdi Ara

Yeni C4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birçok aracı test ettim ama henüz karar veremedim. Şu zamana kadar değerli fikirlerinizle destek verdiniz.

Yeni C4 için de fikir almak istedim.

Araç 112 BG, 1.6 Dizel Manuel. 270 NM Tork.

Tasarım olarak eski C4' ü hiç beğenmiyorum ama yenisinin arkası gerçekten düzelmiş. İç Tasarım olarak yeni Megane' a, Ceed' e göre çok daha iyi bence. Fiyatı da oldukça uygun.

C segmentinde bu fiyata ESP, ASR, Hill Holder, CC gibi özellikleri 42,400' e veren tek araba.

Bayilerde 2-3 tane kaldığı söyleniyor. Gelir gelmez çok satmış ve lansman fiyatıymış.

Sizin düşünceleriniz neler.

Yeni C4 kullanıcıları da varsa aramızda onların da fikirlerini bekliyorum.

Teşekkürler

• Bu fiyatlarla bu donanım kaçmaz bence. Ama daha büyük jantlarla sipariş etmenizi tavsiye ediyorum, çünkü 16" jantlarla gerçekten iyi gözükmüyor araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

Bu fiyatlarla bu donanım kaçmaz bence. Ama daha büyük jantlarla sipariş etmenizi tavsiye ediyorum, çünkü 16" jantlarla gerçekten iyi gözükmüyor araç.
    Kesinlikle çok mantıklı.

Ancak daha yeni bir araç.
    Biraz bekleyip çocukluk hastalıkları neler görmek gerek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

Kesinlikle çok mantıklı.

Ancak daha yeni bir araç.
    Biraz bekleyip çocukluk hastalıkları neler görmek gerek bence.

Alıntıları Göster
    sırf bu yüzden çok kararsız kaldım aracın sorunları çıkacaktır mutlaka ama ne tarz sorunlar yaşatacak 2011 pugeot 308 almış durumdayım fakat c4 le değiştirsemmi diye çok düşünüyorum sizce ne yapmak gerekir. 308'in kasası yazın makyajlanacakmış bu yüzden değer kaybı olacaktır mutlaka onun için c4 ü almak biraz daha mantıklı geliyor bana ama siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: caleidor
    sırf bu yüzden çok kararsız kaldım aracın sorunları çıkacaktır mutlaka ama ne tarz sorunlar yaşatacak 2011 pugeot 308 almış durumdayım fakat c4 le değiştirsemmi diye çok düşünüyorum sizce ne yapmak gerekir. 308'in kasası yazın makyajlanacakmış bu yüzden değer kaybı olacaktır mutlaka onun için c4 ü almak biraz daha mantıklı geliyor bana ama siz ne dersiniz?

Bence aracınızdan memnunsanız değiştirmeyin.
    Hele ki yeni aldıysanız çok kaybınız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

quote:

Orijinalden alıntı: caleidor

Bence aracınızdan memnunsanız değiştirmeyin.
    Hele ki yeni aldıysanız çok kaybınız olacaktır.

Alıntıları Göster
    Gerçekden Citroen teknoloji Yeni C4de kesinlikle sonuna kadar kullanmış tabiki eksikleri var fakat C segmenti araç olarak piyasadaki araçlarla sınıflandırılırsa gerçekden baya üst sınıf sayılabilir kasa olarakda geliştirilmiş olması en büyük artılarından biri eski C4'e göre baya büyütülmüş çok satılmasına şaşırmamak gerekir dahada satışları katlıyacağa benziyor.

• çok rekabetçi bir fiyatla piyasaya girdiler araçta gerçekten hoş olmuş bence c4'te araç temininde sıkıntı çekmezlerse çok iyi satış rakamları yakalayabilirler.
    baz versiyonu 33900 ve çoğu b segment araçtan daha donanımlı.
    ve şu anda c segmentinin (fiyat bazlı mukayese edildiğinde) en can alıcı aracı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

çok rekabetçi bir fiyatla piyasaya girdiler araçta gerçekten hoş olmuş bence c4'te araç temininde sıkıntı çekmezlerse çok iyi satış rakamları yakalayabilirler.
    baz versiyonu 33900 ve çoğu b segment araçtan daha donanımlı.
    ve şu anda c segmentinin (fiyat bazlı mukayese edildiğinde) en can alıcı aracı oldu.
    Aracı test edeceğim ama istanbul avrupa da aradım birkaç yeri, üretimde diyor aracımız gelince edebilirsiniz diyorlar sadece.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Aracı test edeceğim ama istanbul avrupa da aradım birkaç yeri, üretimde diyor aracımız gelince edebilirsiniz diyorlar sadece.........

Alıntıları Göster
    Bu aracı almak isteyenler citrnm net forumundan aracı kullananların yorumlarını okuyabilirler.Ben cok tatmin oldum acıkcası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 25 Şubat 2011; 21:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Bu aracı almak isteyenler citrnm net forumundan aracı kullananların yorumlarını okuyabilirler.Ben cok tatmin oldum acıkcası...

Alıntıları Göster
    Ayrıca overboost ile 285 NM'ye çıkabiliyor aracın tork değeri. 6 ileri vites de yine avantaj. Plus Paket + Cam Tavan ile 46.000 liraya kapatılabilir diye düşünüyorum. Bu fiyata bundan iyisini bulmak imkansız.

Ayrıca yalıtımın çok başarılı olduğunu ve içeriden aracın dizel olduğunu anlamanın epeyce zor olduğunu söylüyordu kullananlar.

Şu anda açık ara en cazip araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ayrıca overboost ile 285 NM'ye çıkabiliyor aracın tork değeri. 6 ileri vites de yine avantaj. Plus Paket + Cam Tavan ile 46.000 liraya kapatılabilir diye düşünüyorum. Bu fiyata bundan iyisini bulmak imkansız.

Ayrıca yalıtımın çok başarılı olduğunu ve içeriden aracın dizel olduğunu anlamanın epeyce zor olduğunu söylüyordu kullananlar.

Şu anda açık ara en cazip araç.

Alıntıları Göster
    Aracın tasarım bence kötü ama iç mekan oldukça şık ve kaliteli.

Fiyatlar rakip modellere göre normal seviyede, genel olarak beğeniyorsanız pişman etmeyecek bir araç gibi duruyor.

Yine de test sürüşüne çıkmadan paranızı elbette bağlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

Aracın tasarım bence kötü ama iç mekan oldukça şık ve kaliteli.

Fiyatlar rakip modellere göre normal seviyede, genel olarak beğeniyorsanız pişman etmeyecek bir araç gibi duruyor.

Yine de test sürüşüne çıkmadan paranızı elbette bağlamayın.

Alıntıları Göster
    Ne test ettim ne de canlı gördüm;
    Fakat fiyatı ve donanımıyla "C segmenti" ndeki en iyi seçenek gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Ne test ettim ne de canlı gördüm;
    Fakat fiyatı ve donanımıyla "C segmenti" ndeki en iyi seçenek gibi duruyor

Alıntıları Göster
    Bugun inceledim cok guzel bir arac olmus malzeme kalitesi yakit tuketimi donanimi gercekten cok iyi. Fiyatida makul seviyelerde. Beyaz exclusive donanimli navi+cam tavanli c4 e icim gitti.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

takip
    Bir C5 hayranı olarak henüz canlı göremesemde C4'ü çok beğendim, üstelik fiyatıda gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Bir C5 hayranı olarak henüz canlı göremesemde C4'ü çok beğendim, üstelik fiyatıda gayet uygun.

Alıntıları Göster
    92 beygirlik confort modeli için 39 gibi bir fiyat verdiler bana.Araç fena değil.Stoklarında az araç olduğunu banada söylediler ancak ben bunun satış politikası gibi gördüm sanki.Test sürüşü yapmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

92 beygirlik confort modeli için 39 gibi bir fiyat verdiler bana.Araç fena değil.Stoklarında az araç olduğunu banada söylediler ancak ben bunun satış politikası gibi gördüm sanki.Test sürüşü yapmak gerek.

Alıntıları Göster
    Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Bugün itibariyle Comfort Plus 1.6 Dizel Manuel için kapora verdim. 2 aylık araç arama sürecim kısmetse haftaya son bulacak. Araç-Tercih bölümünü yakından takip edenler bilir C segmenti bir araç için 1.5 aydır forumda araştırmalar yapıyorum ve konular açtım. Bir çok arabaya baktım, test sürüşüne çıktım. Geçenlerde de yeni C4' ün testine çıktım kısa bir süre kullandım.

Bu segmentte araç alacaklar için Octavia' ya gücünüz yetiyorsa onu alın yetmiyorsa yeni C4 diyorum. Ön konsolu ve direksiyonu son derece etkileyici. Torpido üstü etli. Yol tutuşu çok iyi, oturaklı araba sanki D sınıfı. Tasarım için birşey diyemem tamamen zevk işi. Bence tek bir gerçek var eski kasasına göre tasarım olarak çağ atlamış. Göstergeleri de çok şık ve donanım olarak maaşallahı var.

Test sürüşü için Çekmeköy' deki bayiye gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakarenke

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Bugün itibariyle Comfort Plus 1.6 Dizel Manuel için kapora verdim. 2 aylık araç arama sürecim kısmetse haftaya son bulacak. Araç-Tercih bölümünü yakından takip edenler bilir C segmenti bir araç için 1.5 aydır forumda araştırmalar yapıyorum ve konular açtım. Bir çok arabaya baktım, test sürüşüne çıktım. Geçenlerde de yeni C4' ün testine çıktım kısa bir süre kullandım.

Bu segmentte araç alacaklar için Octavia' ya gücünüz yetiyorsa onu alın yetmiyorsa yeni C4 diyorum. Ön konsolu ve direksiyonu son derece etkileyici. Torpido üstü etli. Yol tutuşu çok iyi, oturaklı araba sanki D sınıfı. Tasarım için birşey diyemem tamamen zevk işi. Bence tek bir gerçek var eski kasasına göre tasarım olarak çağ atlamış. Göstergeleri de çok şık ve donanım olarak maaşallahı var.

Test sürüşü için Çekmeköy' deki bayiye gidebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, güzel bir araç almışsınız. Bu sınıftaki en mantık tercih bence yeni C4.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Hayırlı olsun, güzel bir araç almışsınız. Bu sınıftaki en mantık tercih bence yeni C4.

Alıntıları Göster
    bu yıl c4 patlama yaşıyacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

bu yıl c4 patlama yaşıyacak galiba.

Alıntıları Göster
    fransız araçlara karşı önyargım vardı birtakım acı tecrübelerimden dolayı ama Yeni C4 bunu kıracakmış gibi duruyor,fuarda incelediğimde özellikle iç mekanıyla hayranlık uyandırmıştı bende,uygun fiyatıyla tam bir f/p aracı olduğunu düşünüyorum,enoman tavisye eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.