Şimdi Ara

YENİ C4 110HP HDI SXPK MCP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı C4 için renk tercihiniz ne olurdu. Siyah mı yoksa Kül Gri mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tspeedy

Makyajlı C4 için renk tercihiniz ne olurdu. Siyah mı yoksa Kül Gri mi?

siyahta ön tarafa yapılan makyaj çok belli olmuyor diye düşünüyorum o yüzden benim hoşuma gitmiyor.

eski bir kül gri sahibi olarakda kül gri c4 çok çok yakışıyor diyebilirim ama kiri de çok belli ediyor.
  • kir ve çizik konusunda bence en çok arabaya yakışan renk beyaz renk. Hele birde cam tavan oldu mu oooooooh bu konuda birkaç fotograf ekledim beyaz c4 şu adresden bakabilirsiniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28484039/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tspeedy

Makyajlı C4 için renk tercihiniz ne olurdu. Siyah mı yoksa Kül Gri mi?

Makyajlı makyajsız farketmez bence C4'e en çok yakışan renk siyah. Siparişimi de verdim zaten bekliyorum :)
  • Ben siyahta ön detayın kaybolduğunu düşünüyorum.

[img=http://img233.imageshack.us/img233/3434/1cb5a30mm00n9vcs6fc8.th.jpg]
    [img=http://img518.imageshack.us/img518/6827/1cb5a30mp00nwpnx1ej0.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umberto -- 31 Aralık 2008; 14:17:25 >
  • ön görünüm hiç de fena değil bence..

YENİ C4 110HP HDI SXPK MCP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA...
  • ön görünüm tabiki fena değil ancak açık renklerde öndeki ızgara dizaynı daha belirgin oluyor. Sanırım arkadas onu kasdetti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

ön görünüm tabiki fena değil ancak açık renklerde öndeki ızgara dizaynı daha belirgin oluyor. Sanırım arkadas onu kasdetti.

yok yok anladım zaten ama siyah da ayrı bir güzel oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

ön görünüm tabiki fena değil ancak açık renklerde öndeki ızgara dizaynı daha belirgin oluyor. Sanırım arkadas onu kasdetti.

evet ızgara açık renklerde daha belirgin oluyor. onu kastettim.
  • Siyah renk çok asil duruyor ama şu an ki aracımdan sonra bir daha siyah almamaya yemin ettim. BIktım artık temizlemekten ve çiziklerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

Benim var.Keşke bir tuş olsaydı.Reklamlardaki gibi
    robot olaydı..

quote:

Orjinalden alıntı: cemo_ooo

Umberto ve Rose Falcon cevaplarınız için teşekkürler.. Ancak bir şey daha sormak istiyorum.. Araçlarınızda acaba şurası da keşke şöyle olsaymış dediğiniz veya rahatsızlık duyduğunuz noktalar var mı ? Paylaşırsanız çok sevinirim çünkü sona doğru yaklaşıyorum ve pişman olmak istemiyorum

Adama bak 30000 lira verip robota dönüşen araba bekliyor. Şaka bir yana biz de 2009 - Yeni C4 almak üzereyiz. Amaç az yakması ama ben 1.4 motor SX benzinlide çok da iyi değerler göremedim. Dizeli de çok pahalı Peki 2006 model temiz, dizeli mi tercih etmek lazım yoksa 0 km 2009 - 1.4 SX C4'ü mü????? Aralarında 3 milyar fark var.

• Dizel var bende 100 km de 4.0 ile 5.0 lt yakıyorum.Karar senin.Şehir içi
    yakacağın maximum yakıt 5.50 lt\100km olur.Benzinli kullanmadım bilmiyorum.
    İçine hangisi sinerse onu al bence....
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurkillinc

quote:

Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

Benim var.Keşke bir tuş olsaydı.Reklamlardaki gibi
    robot olaydı..

quote:

Orjinalden alıntı: cemo_ooo

Umberto ve Rose Falcon cevaplarınız için teşekkürler.. Ancak bir şey daha sormak istiyorum.. Araçlarınızda acaba şurası da keşke şöyle olsaymış dediğiniz veya rahatsızlık duyduğunuz noktalar var mı ? Paylaşırsanız çok sevinirim çünkü sona doğru yaklaşıyorum ve pişman olmak istemiyorum

Adama bak 30000 lira verip robota dönüşen araba bekliyor. Şaka bir yana biz de 2009 - Yeni C4 almak üzereyiz. Amaç az yakması ama ben 1.4 motor SX benzinlide çok da iyi değerler göremedim. Dizeli de çok pahalı Peki 2006 model temiz, dizeli mi tercih etmek lazım yoksa 0 km 2009 - 1.4 SX C4'ü mü????? Aralarında 3 milyar fark var.

dizelden kasıt 92hp mi 110hp mi ?

• Arkadaşlar yorumlarınız okuyorum henüz yeni üye oldum ve bende citroen sahibi adaylarından biri oldum. Biz şimdilik 2 kişiyiz ve c5 ve c4 alacağız. İçinizde 1-2 aya kadar citroen alacak olanlar varsa irtibata geçelim ve toplu alım yapalım. Daha önce bu şekilde alan arkadaşlar gibi çok uygun fiyatlar alabiliriz.

Saygılarımla
  • merhabalar bende yeni c4 almayı düşünüyorum ve bu konuda çok araştırma yaptım.Bu sınıfta bu donanım yüksek güvenli tasarım ve ekonoikliginde bu aracı seçtim ama aklımda bir sorun var süspansiyondan ses gelip gelmedigi lütfen bu konuda yardım edin arkadaşlar yardım lütfen.
  • intana kardeş sen test sürüşü yaptıgını söyledin.Bana test sürüşü izlenimlerini en ince ayrıntısına kadar aktarırmısın kardeş takipteyim çokk acil kardeş yardım et
  • arkadaşım süspansiyonların sert olduğu doğru ama 2009 makyajlı modellerde ses falan gelmiyo benden. Tabi çukura falan girdiğinde ses çıkmıyo anlamına gelmez bu ama kasislerden falan normal hızda geçersen ses mes yok baan göre.
    quote:

Orjinalden alıntı: magandas21

intana kardeş sen test sürüşü yaptıgını söyledin.Bana test sürüşü izlenimlerini en ince ayrıntısına kadar aktarırmısın kardeş takipteyim çokk acil kardeş yardım et
  • Kardeş süspansiyonları nasıl bir sürüş konforu veriyor kardeş ve işçilik nasıl kardeş katologunda daha yumuşak plastik kullandık yazıyodu sen ne diyorsun.
  • Arkadaşlar 2009 makyajlı C4 test sürüşü yapanlar ayrıntıya girerek arabayı anlatırlarsa sevinirim arkadaşlar biraz acil lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: magandas21

Arkadaşlar 2009 makyajlı C4 test sürüşü yapanlar ayrıntıya girerek arabayı anlatırlarsa sevinirim arkadaşlar biraz acil lütfen

........................
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.