Şimdi Ara

YENİ C4 110HP HDI SXPK MCP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cemo_ooo

umberto soruyu bide şu şekilde soriim.. Mesela bu arabanın otomatiğini almak yerine focusun veya astranın düz vitesini almak daha iyi olur mu? Çünkü açıkçası otomatik vites normalde düşündüğüm bişi diildi ancak c4 te fiyatı uygun olduğu için bi anda seçimlerim arasına girdi :).

Yoksa focusta da astra da c4de de kalite işçilik ve sorunsuzluk anlamında bi farkı olmayan araçlar mı sana göre? Yardımların için teşekkürler bu arada..

biz benzinli SXPK i almadan önce astra cosmo nun pazarlığını yapmıştık el sıkışmıştık sonra citroenin önünden geçiyoduk hadi girelim dedik c4 SXPK e baktık içime daha çok sindi özellikle astra için ozamanın koşulunda 4 milyar mı ne fazla ödeyecektik değmez dedik ve c4 ü aldık daha sonra o araç pert oldu bu sefer içimde kalan cam tavanlısını aldık sonra bide vtr aldık toplamda 3 tane c4 aldık 2 sini halla kullanmaktayız.

• bir arac pert olduktan sonra gidip tekrar aynı aracı almanız bence herseyi açıklıyor. Demekki çok memnunsunuz
  • Arkadaşlar c4 ün makyajsız halinde mcplerde direksiyon simidinde dönen kısımdan göbeğe baglanan kısım vardıya 2 çubuk halide onlar kalın ve ortasında boşluk vardı. Yani toplamda 4 kollu gibi bişeydi ama normal c4 düz viteslerde sadece düz 2 baglantı kolu vardı. Acaba yeni c4 mcpde de önceki mcp gibi direksiyon simidindeki baglantı kolları kalın mı yoksa klasik düz viteslerdeki gibi ince mi? Bilmem anlatabildim mi? Aslında Makyajlı c4 alan arkadaşlar bolbol fotograf eklesede merakımızı giderseler çünkü makyajlı c4 ün iç ve dış fotografları sınırlı ve türkiyedeki satılan model farklı olabiliyor o yüzden kendi fotograflarımız bizlere daha çok yardımcı olacaktır.
    Son olarakta birşe daha eklemek istiyorum bilmem yerimi ama Acaba 308 auto6r ile Yeni c4 mcp yi kıyaslarsak artı ve eksi yönleriyle sonuçta aynı platform üzerinde üretilmiş arabalar ve donanım ve fiyat olarak ve diğer onularda bir değerlendirme yapacak olursak hangisi daha mantıklı sizce?

• Şu adresde bahsettiğim direksiyon simidi görülüyor Acaba makyajlı mcp de de böyle mi? umarım böyledir çünkü bu daha sportik görünüyor ince kollu olana göre?
    http://www.arabam.com/testResim.aspx?id=381&sayfa=8

Şuda sevmediğim ince kollu olun direksiyon simidi. Makyajlı c4 mcp hangisinden?
    http://www.arabam.com/testResim.aspx?id=496&sayfa=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRHaN50 -- 22 Aralık 2008; 20:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Şu adresde bahsettiğim direksiyon simidi görülüyor Acaba makyajlı mcp de de böyle mi? umarım böyledir çünkü bu daha sportik görünüyor ince kollu olana göre?
    http://www.arabam.com/testResim.aspx?id=381&sayfa=8

Şuda sevmediğim ince kollu olun direksiyon simidi. Makyajlı c4 mcp hangisinden?
    http://www.arabam.com/testResim.aspx?id=496&sayfa=3

Makyajlı C4 de Direksiyon simidi ilk resimdeki gibi , (en azından benim aldığım C4 dekinin direksiyonu ilk resimdeki gibi..)

• öyle olduguna sevindim. daha spor ve hoş duruyor bence
  • Korhan yeni c4'deki direksiyon simidi aynen ilk resimdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 23 Aralık 2008; 18:43:49 >
  • Benim var.Keşke bir tuş olsaydı.Reklamlardaki gibi
    robot olaydı..

quote:

Orjinalden alıntı: cemo_ooo

Umberto ve Rose Falcon cevaplarınız için teşekkürler.. Ancak bir şey daha sormak istiyorum.. Araçlarınızda acaba şurası da keşke şöyle olsaymış dediğiniz veya rahatsızlık duyduğunuz noktalar var mı ? Paylaşırsanız çok sevinirim çünkü sona doğru yaklaşıyorum ve pişman olmak istemiyorum

• Tesekkürler liteon, Ewet sonunda alacağım araba belli oldu. Beyaz renk ( ki çok yakışıyor ve birsürü avantajı var diğer renklere göre çiziği belli etmiyor kiri koyu renler kadar çok belli etmiyor) C4 HDİ 110 SXPK MCP.+ Cam tavan. Sizce nasıl bir Kombinasyon? Her istediğim var bi bakıma zevk arabam olacak
  • quote:

Tesekkürler liteon, Ewet sonunda alacağım araba belli oldu. Beyaz renk ( ki çok yakışıyor ve birsürü avantajı var diğer renklere göre çiziği belli etmiyor kiri koyu renler kadar çok belli etmiyor) C4 HDİ 110 SXPK MCP.+ Cam tavan. Sizce nasıl bir Kombinasyon? Her istediğim var bi bakıma zevk arabam olacak

bizcesini sormussun nasilsa. rahatlikla cevap werebiliriz :) ben sahsen kirmizi cam tavanli tercih etmistim. hatta kredi filan onaylanmisti ve bayi cam tavanli olup da kirmizi renkli olanin turkiye stoklarinda olmadigini soyleyince ve sonrasinda kul grinin cam tavana en iyi gittigini filan soyleyerek psikolojik baski altina almaya calismasiyla iptal etmistim :)

• a unutmadan. kaca aliyorsunuz araci??
  • quote:

Tesekkürler liteon, Ewet sonunda alacağım araba belli oldu. Beyaz renk ( ki çok yakışıyor ve birsürü avantajı var diğer renklere göre çiziği belli etmiyor kiri koyu renler kadar çok belli etmiyor) C4 HDİ 110 SXPK MCP.+ Cam tavan. Sizce nasıl bir Kombinasyon? Her istediğim var bi bakıma zevk arabam olacak

off süper, beyaz cam tavan c4 hiç görmedim ben türkiye yollarında ellerinde varmıymış ? yoksa bekliycekmisiniz ?

ben vtr yi beyaz cam tavan olmasını çok istemiştim ama hiç beyaz vtr ithal edilmemiş bende kırmızı cam tavan almıştım.
  • Korhan süper bir kombinasyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: umberto

quote:

off süper, beyaz cam tavan c4 hiç görmedim ben türkiye yollarında ellerinde varmıymış ? yoksa bekliycekmisiniz ?

ben vtr yi beyaz cam tavan olmasını çok istemiştim ama hiç beyaz vtr ithal edilmemiş bende kırmızı cam tavan almıştım.

Nasıl yani beyaz cam tavan görmedin mi? bir sürü var Ankara'da

• valla abi hiç cam tavan beyaz c4 görmedim,

ben vtr alcakken bir bakmıştık hiç beyaz vtr ithal edilmemişti mesela :(
  • Grçekten Beyaz ve Cam tavan harika olur. Bizim C4 te Cam tavanlı ama renk gümüş gri açık renk olduğu için Cam tavan harika oluyo Kar yağarken Cam tavanın perdelerini komple açın harika oluyo. tabi kar kısa bir süre sonra tavanı kapatıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRND

Grçekten Beyaz ve Cam tavan harika olur. Bizim C4 te Cam tavanlı ama renk gümüş gri açık renk olduğu için Cam tavan harika oluyo Kar yağarken Cam tavanın perdelerini komple açın harika oluyo. tabi kar kısa bir süre sonra tavanı kapatıyo

Kesinlikle bu fırsatı zamanında kaçırdığım için pişmanım ama ben zaten aracı sürdüğümden bakma fırsatım olmayacağından kendimi kandırıyorum

• arkadaşlar MCP şanzımanın bakımı var mıdır nasıldır? yetkili serviste kime sorsam farklı birşey söyledi. birisi baskı balata vardır ve kullanıma bağlı olarak belli periyotlarda değişmesi gerekir dedi. diğeri ise sadece robot kolların yağlanması ve otomatik vites yağının değişiminden ibarettir, baskı balata değişimi olmaz kapalı sistemdir dedi. aracım 53 binde ve garantisi dolmuş durumda. yetkili servislerin fahiş fiyatlarından dolayı özel servise geçmek istiyorum. diğer yandan bu araçlar daha yeni yeni özel servislere gelmeye başladıkları için şanzıman konusunda yeterli deneyime sahip olduklarından kuşkuluyum. biraz kararsız kaldım
    (yeni bir başlık açmak istemedim, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 25 Aralık 2008; 10:14:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keus35

arkadaşlar MCP şanzımanın bakımı var mıdır nasıldır? yetkili serviste kime sorsam farklı birşey söyledi. birisi baskı balata vardır ve kullanıma bağlı olarak belli periyotlarda değişmesi gerekir dedi. diğeri ise sadece robot kolların yağlanması ve otomatik vites yağının değişiminden ibarettir, baskı balata değişimi olmaz kapalı sistemdir dedi. aracım 53 binde ve garantisi dolmuş durumda. yetkili servislerin fahiş fiyatlarından dolayı özel servise geçmek istiyorum. diğer yandan bu araçlar daha yeni yeni özel servislere gelmeye başladıkları için şanzıman konusunda yeterli deneyime sahip olduklarından kuşkuluyum. biraz kararsız kaldım
    (yeni bir başlık açmak istemedim, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim)

Özel servisler MCP yada diğer otomatikleştirilmişmanuel şanzıman hakkında nekadar bilgililer buda beni düşünürür şahsen. yalnız mcp'nin bakımı bildiğimiz manuel şanzıman gibi yanılmıyosam

• Arkadaşlar beyaz cam tavanlıyı sipariş etmedim yanlış anlaşıldı maalesef henüz alamıyorum ama alacak olursam bu kombinasyonu alacağım demiştim işlerim bayagı ters gidiyor bu ara öğretmenim ve atamam olmadı dolayısıyla benim araba hayallerimi bir müddet ertelemem gerekcek aslında bir bakımada avantaj bu gecen zaman içerisinde istediğim kombinasyonda (beyaz cam tavalı mcp) 2. el bir araba bulursam imkanları zorlucam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.