Şimdi Ara

YENİ C4 110HP HDI SXPK MCP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yaklaşık 2 aydır 2009 makyajlı C4 HDI MCP sahibiyim. Bence araç sürüş açısından gayet konforlu ancak süspansiyonlar sert olduğundan kasislerden falan sert geçerseniz bir rahatsızlık hissedebilirsiniz. Ayrıca direksiyon göbeği sabit olduğundan belki başta rahatsız edici gelebilir ama sonradan alışıyorsunuz.
    Araç sürüş performansı açısından da dizel olmasına karşın gayet iyi sizi üzeceğini düşünmüyorum
    Ancak aracı normal kullanmama ve 2500 km ye gelmesine karşın yakıt tüketimim hala 7.3lt/100 km civarlarında ki iş yerim şehre uzak olmasından dolayı yaptığım yolun bir kısmı şehirlerarası sayılabilir. Yani katalogda yazan seviyelere pek yanaşamadım henüz.
    İşçilik kalitesi açısından pek birşey söleyemeyeceğim ancak şu ana kadar herhangi bir olumsuz yanını görmedim ve aracın albenisi çok fazla.
    Sonuç olarak eğer bütçeniz kısıtlıysa ve bu sınıfta bir araç arıyosanız bence doğru yoldasınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: magandas21

intana kardeş sen test sürüşü yaptıgını söyledin.Bana test sürüşü izlenimlerini en ince ayrıntısına kadar aktarırmısın kardeş takipteyim çokk acil kardeş yardım et

Ben de geçen yıl kasım ayında 2009 C4 110 MCP almıştım ve yaklaşık 4 aydır kullanıyorum (daha çok eşim kullanıyor aslında) , Şu anda aracım 3000km ye yaklaştı ve genel olarak oldukça memnunum . Genel kullanım ergonomisi , motor performansı , yol tutuşu ve yakıt giderleri anlamıda oldukça başarılı . Süspansiyonlardan ses gelme konusunda şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım . Eleştirebileceğim bir iki küçük nokta kararan iç dikiz ayna olmayışı ve sileceklerin otomotaik modunun çok kullanışsız tasarlanmış olması (yani bir auto seçeneği koysalar olmazmıydı diye düşünüyorum ) . Ayrıca MCP şanzıman beklentimin üstünde konforlu çıktı (CVT şanzımandan sonra) . Bence fiyatına karşılık verdikleri oldukça makul .

• intana senin yakıt tüketimin ne seviyede acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo_ooo

intana senin yakıt tüketimin ne seviyede acaba?

cemo_ooo benim aracı genelde hanım kullanıyor ve kullanım mesafesi şehiriçinin de içi (yaklaşık 6 km gidiş dönüş ve bu mesafenin yarısı dik yokuş ) . Başlarda 9 litre civarıydı ancak şu anda 8 litre/100km ki ben oldukça memnunum . Aynı yerde megane 1.6 benzinli 12lt/100km yakıyordu. Şehiriçi tüketimi oldukça izafi bir değer . Kullanan kişinin tarzı , mesafe , yolun durumu , havanın sıcaklığı hepsi etken. Şehirlerarası daha anlamlı ki ben en son boluya gidip döndüm ve 130 km sabit hızda (cruise ile ) 4.5 lt /100km yaktı .
  • Arkadaşlar sert süspansiyon düz yolda giderken hissettiriyormu?Yüksek konfor sağlıyormu ve ses geliyormu?
  • ACLİLLLL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.ÇOK AYRINTILI CEVAP İSTİYORUM ŞİMDİDEN SAĞOLUN.
  • SeLaM arkadaşlar..

Sizlerin yorumları sayesinde,tavsiyeleri sayesin de bir araç almak istiyorum.Şu an vega kullanıyorum.Aracı bir tanıdığıma satmak üzereyim.Zaten geçici bir süreliğine almıştım.Veda'dan sonra alacağım aracı bir aksilik olmadığı sürece uzun yıllar kullanmak istiyorum.Malum para kolay kazanılmıyor bunu için kararımı doğru verip daha sonradan pişman olmak istemiyorum.İkinci el düşünüyorum.Araç benzinli olacak ve sedan hb olması bir sorum teşkil etmiyor.Aklımda olan araçlar ford focus 2 ve citroen c4 aslında d sınıfı bir araç daha var aklımda ama zaten d sınıfı alırsam çok iyi bildiğim o iki araçtan birisini alırım ama büyük bir ihtimal c sınıfı bir araç almak benim için çok daha iyi olacaktır.Bir ara jetta almayı düşündüm ama kullanım koşulları ve kullanacak kişilerin gelirlerini göz önüne getirdiğimde vw benim için pek mantıklı olmadı.Kısacası bence şu anda alabileceğim en iyi c sınıfı araçlar c4 ve focus diye düşünüyorum.Şimdi bazıları diyor c4 alma focus al bazıları focus alma c4 al diye yorumlar yapıyor ama bununla beraber önermediği araçlarıda çok kötülüyorlar bu durumda pek sağlıklı bir sonuç vereceğimi düşünmedim.Sizlerden ricam düşündüğüm iki aracıda karşılaştırarak,mesela c4 alırsan pişman olmassın paranın karşılığını verir veya focus için de aynı şey geçerli..Bunlar dışında ikinci el olarak ileride veya acil bir durumda satarken ben üzmemeside çok önemli.Kendi aracınızın yıllık kasko masrafını ve periyodik bakımlarda ödemiş olduğunuz ücretler hakkındada bilgi verirseniz çok sevinirim.Biraz uzun oldu ama hepinize şimdiden teşekkür ederim..

• kesinlikle citroen c 4 almanı tavsiye ederim.Pişman olmassın
  • Merhaba,

GrandC4 pesin ve tum opsiyonlari ile 44651ytl diyor web sayfasında..

Daha iyi teklif aldiniz mi ?

Daha iyi teklifi olan var mi ?

Tesekkurler..

YENİ C4 110HP HDI SXPK MCP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA...
  • Sayin "intana" rumuzlu bey,
    "2009 Makyajlı 1.6 110Bg SXPK MCP C4" ile ilgili yazdiginiz yorum/degerlendirme ile ilgili olarak hem icerik hem de tarz konusunda sizi tebrik ediyor ve soz konusu degerlendirmeden yararlanma sansina sahip olan herkes adina tesekkur ediyorum.

Boyle bir degerlendirmeye "C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI MCP" ile ilgili olarak okuyabilmek isterdim.

bulundugumuz sitede ve diger sitelerde bu modelle ilgili yoruma rastlayamadim.

Bu nedenle, yaptiginiz degerlendirmenin "C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI MCP" icin de gecerli olan bolumlerini belirtirseniz sevinirim.

Herkese iyi gunler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.