Şimdi Ara

yeni c4 almalımıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uppermost

C4, astra ve meganst arasında kaldım ama arasında en mantıklı c4 gibi görünüyor. Yeni astrada dizel partikül filtresi ( ekranda dpf temizleniyor sürmeye devam eden yazısı ) ve vınlama sesi sorunu var ( kaynak : **** ), meganst güzel araba ama yakıt tüketimi c4 den fazla. c4 nün 2.el piyasası zayıf, ama hoş araba. Bu arada 0 almayı düşünüyorsan biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Şubat kampanyasını marta uzattılar, bu gidişle nisan ve mayısda araba fiyatları daha da düşecek gibi, düşmezse de artcağını zannetmiyorum.

Aracı sıfır alacağım ve uzun süre satmayı düşünmüyorum bugün birkaç bayiyi aradım 10 bın peşinat gerisi kredi 16.hdi 112 hp+plus paket toplam 52 bin tl fiyat verdiler.Sizce fiyat nasıl birde arcaç fiyatları gerçekten düşermi çevremde herkes fiyatlar düşmez kampanyalar olur diyor.Şuanki 24 bin tl ye %0 fazi bana uygun geldi.Ne dersiniz beklemeliyim.

• hocam bu yeni c4 dediğiniz araba 308 ile aynı yürür aksamı kullanıyor diye biliyorum o yüzden size kesinlikle tavsiye etmem 308 vakasını biz büyük zararlarla yeni atlattık paranızada sizede yazık neden derseniz buyrun link:http://forum.donanimhaber.com/m_57341369/mpage_1/key_/tm.htm başka araçlara yönelin hocam bu peugeot-citröen ikilisinden uzak durun
  • ben de geçen sene aralıkta başladım araba arayışlarına, fiyatlar düşsün diye bekledim bekledikçe araçlar zamlandı ocakta 39500 olan arabayı taşındığım yerin ulaşım sorunlarından dolayı mecburen mayısta 43000 e almak zorunda kaldım daha da bekleseydim 50000 lere çıkacaktım herhalde ama şu an araba fiyatları şişeceği kadar şişti artık daha fazla zam yapabileceklerini düşünmüyorum belki indirimler gelebilir aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz biraz daha. yaşadığına bak önerdiğine bak diyebilirsiniz ama geçen sene otomotiv pazarı açısından çok anormal bir seneydi.

c4 güzel araba benim de alternatiflerim arasındaydı ama daha yeni olduğu için cesaret edemedim. astra nın da servisleri hakkında olumsuz şeyler duydum tanıdıklarımdan burdan. focus desen kasa değiştircekti eski kasaya da nerdeyse diğer aracların yeni kasalarıyla aynı parayı istiyolardı hem de daha az donanım sunuyordu o yüzden megane 3 aldım memnunum.

• Maalum ülkemizde yapılan anketlere göre araç alınırken en çok aracın yakıtı göz önünde bulunduruluyormuş. Bu yönüyle söylenen doğruysa ki doğrudur iyi bir seçim. Yine Citrioen artık dış tasarım olarak hem şık hem spor hem de hızlı bir çizgi iç çizgi olarak da gerçekten kullanışlı ve göz dolduran bir çizgi yakaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Arkadaşlar merhabalar cıtroen c4 1.6hdi 92hp yada 1.6 hdi 112hp almayı planlıyorum sizce doğru seçim yapmış olurmuyum araç fiyatları 49 bin ile 52 bin arası yorumlarınız neler olur

arkadaşım geçenlerde bende astra ile c4 arasında kalmıştım.milletle görüş alışverişinden sonra yeni astra cosmo almaya karar vermiştim.ben size astra tavsiye ederim.

neden?sen astra aldın diye mi?tavsiye nedenin c4 ün astradan kötü olması mı öyleyse bunu nasıl anladın anlat biz de öğrenelim

önce şunu öğren,hangisinin daha kötü olduğu görecelidir! benim astra al demem,astranın c4'ten %100 daha iyi olduğunu göstermez.sence tam tersidir.bunlar bizim görüşlerimiz.arkadaşım ikinci öğrenmen gereken ise karşıt görüşlere tahammül edebilmek!

• bence güzel araç alınır ben beğeniyorum yeni c4 ü
  • 2012 model e hdi motorlu c4 e sahibiz. Çok memnunuz. Araç gerçekten çok iyi olmuş. Yakıt gayet cimri donanimi gayet tatminkar. Tavsiye ederim pisman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can39

1.6 arabada 92 beygir mi var :S

2 motoru var
    1560 cc 92 ve 112 ps
  • Tipi çok güzel arabanın,kronik sorunuda yok diye biliyorum.Gündelik için çok iyi bir araba.Düşünmeden al bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar cıtroen c4 1.6hdi 92hp yada 1.6 hdi 112hp almayı planlıyorum sizce doğru seçim yapmış olurmuyum araç fiyatları 49 bin ile 52 bin arası yorumlarınız neler olur

arkadaşım geçenlerde bende astra ile c4 arasında kalmıştım.milletle görüş alışverişinden sonra yeni astra cosmo almaya karar vermiştim.ben size astra tavsiye ederim.

neden?sen astra aldın diye mi?tavsiye nedenin c4 ün astradan kötü olması mı öyleyse bunu nasıl anladın anlat biz de öğrenelim

önce şunu öğren,hangisinin daha kötü olduğu görecelidir! benim astra al demem,astranın c4'ten %100 daha iyi olduğunu göstermez.sence tam tersidir.bunlar bizim görüşlerimiz.arkadaşım ikinci öğrenmen gereken ise karşıt görüşlere tahammül edebilmek!

iyi de ben sadece neden diye sordum.tahammülsüzlük yok.nedenini anlatırsanız faydalı bir görüş alış verişi olur.ben astra aldım tavsiye ederim iyi ama neden yani,kaldı ki adam astra mı c4 mü sormamış,c4 almalı mıyım diye sormuş.

• Almalisin.
  • araç alım aşamasında araştırdım,inceledim. benden geçer notu aldı... alabilirsiniz bence
  • birde arkadaşlar çevremde herkes git corolla al yada auris diyor fransızdan uzak dur diyorlar kafam iyicekarıştı birde herşey dahil fiyat 53000 tl kredi faizi dahil 48 ay sizce fiyat nasıl teşekkürler
  • C4 malzeme kalitesi yalıtım motor ve tasarım olarak çok iyi bir araç. Malzeme kalitesi ve yalıtımı sınıfının en iyilerinden. Ayrıca C4'ün kalitesi ve yalıtımını Astra'yla mukayese etmem bile C4 daha üstün bir araç. 1.6 e-hdi 112 hp C4 alın keyfinize bakın. Ayrıca kırmızı renk bu araca çok yakışıyor.
  • quote:

birde arkadaşlar çevremde herkes git corolla al yada auris diyor fransızdan uzak dur diyorlar kafam iyicekarıştı birde herşey dahil fiyat 53000 tl kredi faizi dahil 48 ay sizce fiyat nasıl teşekkürler

Arkadaşım bırak sen Fransız lafını.Almanı da kabul etmiş İngilizi de kabul etmiş. Ta ki gunluk hayatta neler kullanıyoruz neler. Araba sadece daha çok göze batıyor. Açıkçası tavsiye ederim. Her sekilde dogru karar vermiş olursunuz.
  • Dizel otomatik araçları araştırırken bende bakmııştım.
    Toyotanın MMT si ,Astranın eskimiş modeli VW nin fiyatı Skodanın tipi nedeniyle kararsız kalmıştım. C4 te tip, fiyat iyi ve pek duyulmuş sorun yok gibiydi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Hocam motorinin durumu ortada bence LPG dönüşümü olabilen bir araç alın. Hatta yeni Civic LPG'li garantili alın.

Bundan bağımsız bakarsak da C4 güzel araba 112 bg olanı fazlasıyla tatmin eder.

Bir depo ile aldığı mesafeye bakarsak 1000 km bence gayet motorin daha zamlanırmı demek istiyorsunuz

Hocam eşitlenmez ama aradaki fark da o kadar fazla para vermeye değmez.

Siz şu an bir civic alsanız 10 litre civarı bir tüketiminiz olacak. Bu da 12 litre LPG'ye tekabül ediyor. 12*2,65=31,8 kuruş kilometredeki tüketiminiz.

C4 de bu koşullarda 6,5-7 litre arası tüketecektir. Bu da 28 kuruşa denk geliyor.

Bunun üzerine bakım maliyetleri de eklendiğinde kafa kafaya diyebiliriz.

Yani şu andan itibaren her orantısız artış alehinize olacak. Fazladan vereceğiniz para da cabası.

Citroen benim gözümde iyi bir markadır C4 de alıp seve seve kullanırım ama Honda'ya daha fazla güvenirim.

• Yeni C4 bence çok güzel ve olmuş bir araç. O sınıfta bir araç alacak olsam sanırım C4 alırdım.
  • Aralık ayında benzer bir başlık açmıştım, sıfır araba almanın arifesinde C4 & Mazda3 & GolfVI
    Tercihimi C4'den yana kullandım ve aracı o dönemde aldım, 4 ay bindikten sonra satıp Mazda3 aldım, sürüş dinamikleri önemli ise kesinlikle Mazda3 tercih listende olmalı. C4 önceki kasa ya göre komforlu ve kaliteli bir araç olmuş ancak , sürüş dinamikleri Mazda3 ile kıyaslınında çok gerilerde kalıyor..
  • Manueli yokmu bu aracın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.