Şimdi Ara

yeni c4 almalımıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Bana göre en büyük handikapı içeriye alttan aşırı ses alması. Bunun dışında çok güzel bir otomobil.

yanlışınız olmasın

Daha dün akşam arkadaşımın 2008 model c4 aracına bindim. İlk dikkatimi çeken aşırı tekerlek, yol sesiydi. Dizel motorun sesi ise pek yoktu diyebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Bana göre en büyük handikapı içeriye alttan aşırı ses alması. Bunun dışında çok güzel bir otomobil.

yanlışınız olmasın

Daha dün akşam arkadaşımın 2008 model c4 aracına bindim. İlk dikkatimi çeken aşırı tekerlek, yol sesiydi. Dizel motorun sesi ise pek yoktu diyebilirim.

Arkadaş 2011'de çıkan yeni kasa C4'ten bahsediyor, sizin söylediğiniz eski kasa. Yeni kasa C4 sınıfındaki en sessiz iç mekana sahip araç Golf ile birlikte, ne yol ne motor sesi almıyor içeri...

• Arkadaşlar güzel yazmış , Citroen en eski dizel motor üreticilerinden biri. Fakat ben geçen hafta mesaiye kaldığımda yeni kasa bir C4 dizel aldı beni. TEM'den geldik. Sağ arka koltukta oturdum. Gidişi falan gayet güzel ancak motor sesi değil de içeri biraz yol ve lastik sesi alıyordu. Araç henüz 7500 km'deydi. Bir de dikkatimi çeken şu oldu. Şoför 90 km üzerine çıktığında ayaklarımın altı resmen titriyordu, karıncalanma gibi rahatsız bir his veriyordu. Kullananlar bilmez ancak ben bir yolcu olarak paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Arkadaşlar güzel yazmış , Citroen en eski dizel motor üreticilerinden biri. Fakat ben geçen hafta mesaiye kaldığımda yeni kasa bir C4 dizel aldı beni. TEM'den geldik. Sağ arka koltukta oturdum. Gidişi falan gayet güzel ancak motor sesi değil de içeri biraz yol ve lastik sesi alıyordu. Araç henüz 7500 km'deydi. Bir de dikkatimi çeken şu oldu. Şoför 90 km üzerine çıktığında ayaklarımın altı resmen titriyordu, karıncalanma gibi rahatsız bir his veriyordu. Kullananlar bilmez ancak ben bir yolcu olarak paylaşayım dedim.

Arkadaşlar yukarıda yazılanlar doğrumu daha önce hiçbiryerde görmemiştim böyle bir yorum teşekkürler
  • anlık zeminden felan kaynaklanıyordur, sınıfının en konforlu araçlarından birinden bahsediyoruz..ne sesi ne titremesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

quote:

Arkadaşlar güzel yazmış , Citroen en eski dizel motor üreticilerinden biri. Fakat ben geçen hafta mesaiye kaldığımda yeni kasa bir C4 dizel aldı beni. TEM'den geldik. Sağ arka koltukta oturdum. Gidişi falan gayet güzel ancak motor sesi değil de içeri biraz yol ve lastik sesi alıyordu. Araç henüz 7500 km'deydi. Bir de dikkatimi çeken şu oldu. Şoför 90 km üzerine çıktığında ayaklarımın altı resmen titriyordu, karıncalanma gibi rahatsız bir his veriyordu. Kullananlar bilmez ancak ben bir yolcu olarak paylaşayım dedim.

Arkadaşlar yukarıda yazılanlar doğrumu daha önce hiçbiryerde görmemiştim böyle bir yorum teşekkürler

Valla bu denli konfor odaklı bir araç için yapılan bu yorumu ilk kez okuyorum sıradışı buluyorum.
    Karıncalanma olayı belki arkadaşın bir rahatsızlığı vardır ve ilk o an yaşamıştır. üzgünüm ama o yazılanları garip buldum...yani öyle titremeler vs şeyler yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 20 Mart 2012; 19:08:33 >

• "mi" soru edatı ayrı yazılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

quote:

Valla bu denli konfor odaklı bir araç için yapılan bu yorumu ilk kez okuyorum sıradışı buluyorum.
    Karıncalanma olayı belki arkadaşın bir rahatsızlığı vardır ve ilk o an yaşamıştır. üzgünüm ama o yazılanları garip buldum...yani öyle titremeler vs şeyler yok...

Arkada ben de hiç seyahat etmedim ama eş dost ş.içi-ş.dışı yolculuklardan sonra hep tepki aynıydı..Çok sessiz, güçlü,donanımlı, kaliteli bir araç, premium hissi veriyor..
    Aracımda böyle bişey olsa ilk otomotivdeki arkadaşlar tepki verirdi..

• Yok arkadaşlar ayağımda falan bir problem yok :)
    Taksici iyi bakmamış araca diyeceğim ama daha 7000li kmlerdeydi. Tamam ses yalıtımını birçok araç sağlıyor ancak dizelde titreşimi pek önleyemiyorlar herhalde. Diğer yandan aynı yolu dizel accent, dizel fluence'la aynı koltukta gittim ve böyle bir titreşim sözkonusu değildi. Şoförken pek anlayamayabilirsiniz ancak 90km hızın üzeri bu titreşim çok barizdi. Uzun yolda arkadaki yolculara rahatsızlık verebilir. Benim de ilgimi çektiği için paylaştım zaten. Başkasının başına geldi mi öğrenelim diye. Lütfen olmaz öyle şey ne titreşimi tarzı saçmasapan yorumlar yapmayın. Yaşadık gördük paylaşalım dedik. Forumun da amacı bu değil mi? Belki mekanik bir sorundur ancak yolla alakası yok. Yol bildiğin Gebze-İstanbul arası TEM.
  • kedidir kedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.