C6 ile nasıl bir bağlantı kurdun hala anlayamadım.Ayrıca iç mekan fotolarını karşılaştırırsan hangisinin kaliteli olduğunu az çok anlarsın....
İç mekan şekil olarak LAGUNA'da daha iyi ve düzenli görünüyor. Bence Lagunanın dışının berbat olmasına rağmen içi harika olmuş. Ona birşey demiyorum. ama kalite dokunmadan, kullanmadan anlaşılmaz.gelsin bi görelim. ayrıca C6 ya iyice bi bakın bayağı benzerlik var önde.
ASALETİN YETER
YENİ C5
2
3
4
5
6
7
Bu aralar en merakla beklediğim araç bu. Çünki çok süper bir tasarımı var... hayal kırıklığına uğrmaz isek..
süper ötesi bi tasarım. Ayrıca içi de çok iyi. Laguna da çok iyi olmuş ama benim fikrim bu C5 in yanında hiiiç şansı yok.
Herşeyi ile güzel olmuş ama arka cam bana çok cins geldi.Ben mi yanlış gördüm acaba?? arka camı gösteren yakından bi fotodan bakıcam şimdii?????
arka tarafı sanki pasat tan izler taşıyor. ama arabaya söylenecek birşey yok şimdilik. fiyatı tam netleşsin ondan sonra +,- yönleri tartışmak daha mantıklı olur
ÇOK KRAL GÖRÜNÜYO VALLA KİM NE DERSE DESİN. ŞUNA BENZEMİŞ BUNA BENZEMİŞ DİYENLERİ BOŞ VERİYORUM. AMA ŞUDA Bİ GERÇEK YENİ C5 FRANSIZ OTOMOBİL İMAJINI YIKTI. ALMAN OTOMOBİL OLDU '(]
quote:
Orjinalden alıntı: PRND
ÇOK KRAL GÖRÜNÜYO VALLA KİM NE DERSE DESİN. ŞUNA BENZEMİŞ BUNA BENZEMİŞ DİYENLERİ BOŞ VERİYORUM. AMA ŞUDA Bİ GERÇEK YENİ C5 FRANSIZ OTOMOBİL İMAJINI YIKTI. ALMAN OTOMOBİL OLDU '(]
quote:
Orjinalden alıntı: PRND
Kendi köklerine saygı duymalıydı
Gerçekten tam bir d segmenti araç olmuş helal olsun citroene...
güzel araç ...bakalım mondeo ile ..kapışabilecekmi... :)))))
C5 Ne zaman geliyor acaba ;son bilgi ne bu konuda???
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
güzel araç ...bakalım mondeo ile ..kapışabilecekmi... :)))))