Şimdi Ara

YENİ C5 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
380.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Yav eğer dediğiniz gibi ise buna tam pişmiş aşa su katmak denir. Ben kararımı vermiştim, gelen ilk 1,6 dizellerden birini ben alacaktım. Ne olacak şimdi?
    Valla o zaman gider Mondeo alırım. Yada temiz 2. el şu an ki C5 lerden alırım.

Bende aynı düşüncedeydim hatta parasını bile biriktirmiştim ama artık eldeki C5in kıymetini bilicem veyahutda bende passat a dogru kayıcam.Hep derdim C5 gibi araba passat ın yanında niye hiç varlık gösteremiyo?Zaten tek artısı vardı onuda kaybetti,sırf tipine sebep alınacaksa bu araca varana kadar yuzlerce araç var...saygılar (keşke şu sayfaya yazılanları citroen distürübütörleri bir okusa,piyasada niye batacaklarını erkenden öğrense)

• enteresavar ben de aynı fikirdeyim lakin Baylas nedendir bilinmez at gözlüğü gibi birşey var önlerinde piyasadan habersiz öyle kendi haline mesut bahtiyar kısıtlı model gamıyla idare edip gidiyor. Tanıtımsız reklamsız , agresif satış taktiksiz ...
    bence buna alışmışlar fransa da fazla bastırmıyor herhalde bunlara. Biliyor musunuz holdingin (bayraktarlar) elinde farklı araç distilikleri de var. bildiğim örnek Subaru dur ve satış rakamlarını duysanız oturup ağlarsınız.
    farklı ürün gamı olacak ama Yokohama da bu arkadaşlarda. o da strateji olarak yerlerde sürünüyor. Aman Allahım inanamıyorum ya Subaru var ya anlatılmaz bir araç 90 model legacyleri hala dimdik ayakta acayip sağlam bastırsa honda toyota gibi emsali japonlara nal toplatacak bir marka ama no no no !??!?
    bu örnekler sanırım citroen türkiye stratejileri konusunda karar alan merciinin yeteneklerini sergiler biraz sizlere..
    saygılar .

• mersin citroen hekimoğlu plazada c 4 sedan ve picassoyu falan incelemek için bugün bayiiye gittim eleman eksikliğinden dolayı plaza müdürü ilgilendi baya bi sohbet ettik gayet samimi ve sıcak kanlı bir beyefendiydi kendisi. konusma esnasında yeni c 5 i sordum kesin bi bilgi olmamakla beraber mayıs ayında geleceği ve 1.6 dizel baz modelinin 52.000 ytl civarından baslayacagını söyledi ellerinde eski c 5 yoktu yeni model gelecek diye istetmedik dedi satın almak isteyende yokmuş yeni modelden dolayı sizinde haberinizin olmasını istedim. iyi bir fiyat strateji uygulanırsa ciddi ciddi kendi segmentindeki araçlara büyük bir fark atacaga benziyor . Araç gelmediği halde internetteki resimlerini görenler çok sıklıkla plazaya gelip, telefonla arayıp soruyorlarmış. saygılar sunar iyi forumlar dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever_Love_33

mersin citroen hekimoğlu plazada c 4 sedan ve picassoyu falan incelemek için bugün bayiiye gittim eleman eksikliğinden dolayı plaza müdürü ilgilendi baya bi sohbet ettik gayet samimi ve sıcak kanlı bir beyefendiydi kendisi. konusma esnasında yeni c 5 i sordum kesin bi bilgi olmamakla beraber mayıs ayında geleceği ve 1.6 dizel baz modelinin 52.000 ytl civarından baslayacagını söyledi ellerinde eski c 5 yoktu yeni model gelecek diye istetmedik dedi satın almak isteyende yokmuş yeni modelden dolayı sizinde haberinizin olmasını istedim. iyi bir fiyat strateji uygulanırsa ciddi ciddi kendi segmentindeki araçlara büyük bir fark atacaga benziyor . Araç gelmediği halde internetteki resimlerini görenler çok sıklıkla plazaya gelip, telefonla arayıp soruyorlarmış. saygılar sunar iyi forumlar dilerim...

---Hem 1.6
    ---Hem "BAZ" model
    ---Hem de 52.000 ytl

İyi satışlar diliyorum umarım iyi satarlar... (Passat varken C5 i hydractivesiz bu fiyata alanlara hayırlı olsun diyorum)

• Citreon kendi ipini çekiyor..yazık..
  • fiyat çok fazla citroen c5 i zaten nadir görüyoruz yollarda böyle giderse hiç satamıyacak tek tük gördüğümüz c5 leri hiç göremiyicez :) bi yakınım sıfır km tsi passat aldı mükemmel performansı var azda yakıyor gider bende alırım başka yolmu yok sanki yada yeni laguna 1.5 dci
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

fiyat çok fazla citroen c5 i zaten nadir görüyoruz yollarda böyle giderse hiç satamıyacak tek tük gördüğümüz c5 leri hiç göremiyicez :) bi yakınım sıfır km tsi passat aldı mükemmel performansı var azda yakıyor gider bende alırım başka yolmu yok sanki yada yeni laguna 1.5 dci

yeni laguna
  • c5 çok güzel ama galba fiyatı ucuk bende alırın pahalı olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: vatan99

c5 çok güzel ama galba fiyatı ucuk bende alırın pahalı olmazsa

Hyrdraktive süspansiyon olsa 52milyar helal-i hoş olsun derim ama yoksada 42yede verse almam şahsen(şuandaki C5 i de buna sebep aldım çünkü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 24 Şubat 2008; 23:06:00 >

• Bir yanlış anlaşılma olmuş hemen düzelteyim. 1.6 HDi motorun hyractive 3+ siseminden yoksun olmasının sebebi baylas değil Citroen Fransa'dır. Yani hiçbir ülkeye 1.6 hdi hyractive olarak gitmeyecek. Ama gelecek tepkileri göz önüne alıp bir sonraki yıl bu sistemi koyabilirler.

• Auto bild test
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

Bir yanlış anlaşılma olmuş hemen düzelteyim. 1.6 HDi motorun hyractive 3+ siseminden yoksun olmasının sebebi baylas değil Citroen Fransa'dır. Yani hiçbir ülkeye 1.6 hdi hyractive olarak gitmeyecek. Ama gelecek tepkileri göz önüne alıp bir sonraki yıl bu sistemi koyabilirler.

Zaten bizim ülkemizden başka avrupa üülkelerinde 2000cc motora böyle vergi ödeyen olmadıgı için bizden başka ses çıkartanda olmaz sanırım
  • quote:

Auto bild test

almanca bilen varsa kısaca ne diyo açıklayabilirmi acaba???..saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: daceroo

arkadaşlar hayırlı olsun c5 1.6 sx 55000 ytlden başlıyor. rakip olarak tabiiki passat mondeo ve 407 var listede.16" jant tarih oldu 17-18 ve 19" jant kullanılıyor. 19 jant en ust ve 2.0 versıyonda mevcut. coupe ve cabrio konusu halen muallakta. yeni modeller (c5 ve berlingo) temmuz ayında vitrinlerde olacak

C5 bildiğim kadarı ile nisanda veya mayıs başında bayilerde olacak. Berlingoda onun arkasından gelecek sanırım haziran gibi olur.
  • Bence çok tutacak yeni C5 hydroaktif süspansiyonun olmaması belki garip gelecek ama benim için daha iyi ayrıca baz modelide öyle tam takır kuru bakır olmayacaktır eminim.

• Stationvagonuda çok tipli olmuş doğrusu Yeni lagunayla tip yönünden kıyaslanamaz derecede tipli C5. bi yanyana koyup bakın. bu benim fikrim tabiki

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

Auto bild test

almanca bilen varsa kısaca ne diyo açıklayabilirmi acaba???..saygılar

Citroen her zaman suprizlere acik olmasiyla bilinir. ancak bunların arasında hoş ve nahoş suprizlerde vardır.yeni c5 ise artık fransız markada yepyeni bi cagın baslangıcı kabul edilebilir.proje sorumlusuu ise kalitede audiyi ornek aldıgını soyluyor bu nedenle tasarım sorumlusu eski audi calısanlarından biriolması rastlantı sayılamazaracın surus izlenimleri de gorunusu kadar carpıcımı bakalım ;surucu kapısı acıldıgında uclu izolasyon sessiz bi iç mekan sunuyor , on camlar ve bazı donanım paketlerinde yan camlar da ses izolasyonu saglayacak sekilde secilmiştum bunlara sessiz yuvarlanma ozelliğine sahip michelin lastikleride ekleniyor yakalanan etki o kadar iyi ki , ilerde autobild olarak yapacagımız test olcumlerinde rekor degerler bekliyoruz, iç mekana gecildiginde koltuk minderinin konforlu bi sertliğe sahip oldugu ve yan destekleri eski yumusak tasarımda tamamen vazgecildigini gosteriyor.sıra motoru calıstırmakta pek ozel bişey yok bugune kadar satılan c5lerin yuzde 81 i dizel motorlara sahip ancak ister benzinli ister dizel olsun 4 silindirli motorlar homurtulu calısıyor.v6ların calısma karekteriyse ipeksi bi yumusaklıga sahip. yola cıkıldıgında ilk gercek kultur sokunu yasıyoruz 53 yıldan bu yana bir model ailesinde ilk kez iki farklı suspansiyon tipi bulunuyor baz modellerde ve 125 bg benzinlide standart celik susp bulunuyor , bu sistemin audi karsisinda tutunma sansı pek yok , konfor agırlıklı ama yinede hoş.diger tip ise hydropnömatik 3+ ise audi ile rekabet eder .bu sistem neredeyse tamamen otomatik olarak gorev yapıyor yol ve hız sartlarına gore uyum gosteriyor, sw larda ise yuklemeyi kolaylamak için alcalabiliyor..

tum kontrol eletronikliğine ragmen surus izleniminde tipik bir "yolda kayan otomobil" hissi ortaya cıkıyor.sessiz ve sakin bi yolculuk her turlu yanlıs dusunce ve onyargıyı insanın kafasından uzaklastırıyor.ancak otomobilde bi kac zayıflık dikkat cekiyor ornegin kısa zemin dalgalanmalarında suspansiyon sinirli titremeler veriyor, orta konsol bir cok kucuk dugme ile asırı yuklenmiş durumda ve navigasyon sistemi iyi calısmıyor.

sonuc olarakilk surus izlenimleri ; c5 ile citroen in buyuk bir ilerleme kaydettigini acıkca gosteriyor.audiyi ornek alması otomobili daha alman hale getirmiş buna ragmen c5 ozgun karekterini kaybetmemiş hatta celik suspansiyonlu versiyonlarda bile citroen olarak kalmıs...

• Tabiki aracın tipi çok güzel ama bizim bahsettiğimiz bu araca sadece tipi için 55 ytl verecek kişi varmıdır acaba tabiki vardır ama bizim gibi araştıran detayları inceleyen kişiler değil sadece parası çok olupta harcamak istiyenlere göre olur :D Kısacası 1.6hdi da hidraktifin olmaması ve aracın fiyatı yüzünden çoooooooooooooooooooooook müşteri kaçıracak citroen. Umarım burdaki yazıları okurlarda bizim gibi bu aracı almayı bekleyen kişilere yardımcı olurlar.
    Şahsen ben o kadar parayı veripte bi önceki kasasında olupta bunda hidraktif süspansiyonu olmadıgı halde bu arabayı satın almam. Alan arkadaşlarada hayırlı olsun derim
  • http://www.euroncap.com/tests/citroen_c5/312.aspx

Yeni c5 euroncap dan 5 yıldız aldı.

Ayrıca yandan çarpma ve direk testlerinden alabilinecek en üst puanı aldı.
  • Daha ortada fiyat yok birşey yok pahalı diyenler var. Rüyanızdamı söylüyolar fiyatı nedir? Sabırsızlığa bak hayret birşey yaw. Sırf arabayı karalamak için ordaya fiyat atıp pahalı diyorlar yuh yani yuh
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.