Şimdi Ara

YENİ C5 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
380.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: drmert

maalesf MCP şanzıman yok. en azından şimdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

2,0 lardada mı yok
    quote:

Orjinalden alıntı: drmert

maalesf MCP şanzıman yok. en azından şimdilik.

2.0 lerde MCP yok Tirptronic şanzıman var. MCP yarı otomaik ve bu sınıf araçlarda tercih edilmeyen bir şanzıman. Tirptronic herzaman daha iyi ve sorunsuz.
  • evet aynen öyle.2.0 larda MCP değil tam otomatik şanzıman kullanılıyor..
  • yeni C5, yeni nesliyle ve Türk plakalı olarak İstanbul’da görüntülendi. Fiyatı henüz belli olmayan otomobilin resmi tanıtımı muhtemelen nisan sonu gibi yapılacak ve nisan sonu satışa sunulacak

YENİ C5
  • 2

YENİ C5
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRND

2

YENİ C5

Plakayı sorgulattığınız zaman 21.01.2008 de belgenin düzenlendiğini ( ruhsatın çıkarıldığını ) görüyoruz. Demekki Ocaktan beri bu araç Türkiyede!!!
  • @prnd seni tebrik ediyorum.valla paparazzi gibisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

@prnd seni tebrik ediyorum.valla paparazzi gibisin.

Araba konusunda öyleyimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRND

yeni C5, yeni nesliyle ve Türk plakalı olarak İstanbul’da görüntülendi. Fiyatı henüz belli olmayan otomobilin resmi tanıtımı muhtemelen nisan sonu gibi yapılacak ve nisan sonu satışa sunulacak

YENİ C5

hocam özellikle bu fotoda plaka sanki kaza sonrası sanayide tekrar yaptırılan çakma tabelalar gibi durmuyor mu?

• bence bir gariplik yok hatta plakalık takmadan silikon veya çift taraflı bantla yapıştırılmış plaka çok da hoş durmuş. lakin zaten o alanda plakalık biraz abes olurdu.
  • Bu aracın arka kısmı biraz kısa değilmi bagaj kapağının olduğu bölüm az daha uzun olsa daha güzel olurdu bence
  • Aslında uzun ama arka camın şekli içeri doğru olduğu için kapakta içeri doğru süzülüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Forever_Love_33

Bu aracın arka kısmı biraz kısa değilmi bagaj kapağının olduğu bölüm az daha uzun olsa daha güzel olurdu bence
  • opel insigna bundan önce gelecek heralde???
  • Arkadaslar nihayet yeni c5 onumuzdeki hafta bayilerde olacak , ben aracı kıbrısda test ettim bu resmi cekilen aracı bayilere lansmanı yapıldıgında,cok fazla yorum yapmayacagım ama araca binip calistirip iki adım yuruyunce farkı gercektende hissettiriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

Arkadaslar nihayet yeni c5 onumuzdeki hafta bayilerde olacak , ben aracı kıbrısda test ettim bu resmi cekilen aracı bayilere lansmanı yapıldıgında,cok fazla yorum yapmayacagım ama araca binip calistirip iki adım yuruyunce farkı gercektende hissettiriyor..

Gelsin bakalım
  • hocam aynı araç mı bilmiyorum plakasını göremedim ama bugün akşam 5 civarı ümraniye ikeada ilk defa canlı görme fırsatım oldu ve uzun zamandır ortaya çıkan en güzel tasarım oldugunun bir kez daha anlamış oldum harikaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

hocam aynı araç mı bilmiyorum plakasını göremedim ama bugün akşam 5 civarı ümraniye ikeada ilk defa canlı görme fırsatım oldu ve uzun zamandır ortaya çıkan en güzel tasarım oldugunun bir kez daha anlamış oldum harikaydı

Acaba satışına başlandımı?
    Bu aracın 1.6hdi'yı 50bin ytl peki 1.6benzinlisi ne kadar ve 50bin ytl'li araçda ne gibi donanımlar mevcut?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

hocam aynı araç mı bilmiyorum plakasını göremedim ama bugün akşam 5 civarı ümraniye ikeada ilk defa canlı görme fırsatım oldu ve uzun zamandır ortaya çıkan en güzel tasarım oldugunun bir kez daha anlamış oldum harikaydı

Acaba satışına başlandımı?
    Bu aracın 1.6hdi'yı 50bin ytl peki 1.6benzinlisi ne kadar ve 50bin ytl'li araçda ne gibi donanımlar mevcut?

valla satışına başlanmadı ben daha hafta içi ugradım citroene ama içindeki adam da böyle sanki citroende yönetici gibi falan duruyordu takım elbise gözlük falan cool bi insandı ama araç gercekten süper duruyordu..

• orta yaslarda bi kişi ise genel mudur bora koçak dır kendisi bayilerede lansmanda hazır bulunmustu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

orta yaslarda bi kişi ise genel mudur bora koçak dır kendisi bayilerede lansmanda hazır bulunmustu..

bilmiyorum valla olabilir,çok da inceleyemedim ben de aracımı kullanıyordum ama orta yaşlıydı yani 40-50 arasıdır tahminen..C5 satışa cıkmadıgndan ve önü C6 ya benzediğinden önce C6 dır diye düşündüm ama yan tarafı bir gördüm C5
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.