Şimdi Ara

YENİ C5 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
379.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CİTROEN C5 İDDİALI GELİYOR

Orta sınıf tamamen yenilenen Fransız modellerle hareketleniyor. Renault Laguna'nın ardından Citroen C5 de tamamen yenilenerek sınıfında iddialı bir konuma gelmek istiyor. C5 büyüyen boyutlarıyla dikkat çekiyor. 4.83 metrelik uzunluğuyla C5 sınıfının en uzunları arasına giriyor. 2,82 metrelik dingil mesafesi de bir hayli iddialı. Daha alçak ve aerodinamik bir tavan ve daha yüksek omuz çizgisiyle daha güçlü görünen C5, geniş iç mekanının yanında C6'dan alınan Pnömatik süspansiyon seçeneğiyle de yolcularına konfor vaat ediyor. C5 Fransız geleneğini de sürdürerek müşterilerine birçok elektronik oyuncak sunuyor. Sertliği ayarlanabilen havalı süspansiyonun yanında, hız sabitleme sistemi, park asistanı, elektronik el freni, hill-holder, şerit takip sistemi, adaptif bi-xenon farlar, navigasyon ve bolca dijital gösterge C5'in donanım listesine dahil edilebiliyor. Bunun yanında güvenlik konusuna da ayrı bir önem verilmiş. Avrupa'da ESP'yi standart olarak sunan C5'te 7 havayastığı baz donanımdan itibaren sunulurken isteğe bağlı olarak bu sayı 9'a kadar çıkarılabiliyor. Sürücünün dizini de koruyan ve EuroNCAP testlerinden 5 yıldız alınmasını kolaylaştıran diz havayastığı da C5 ile birlikte standart olarak sunuluyor. Citroen C5 ilk etapta 3 benzinli 4 dizel motor seçeneğiyle satılmaya başlanacak. 1,8 litre 127 HP, 2,0 litre 143 HP ve 3,0 litre 215 HP güç üreten benzinli modellerden Türkiye vergi sistemi yüzünden en çok tercih edilecek modelin 2,0 litre benzinli olması muhtemel. Dizel motorlar ise 1,6 litre 110 HP, 2,0 litre 138 HP, 2,2 litre 174 HP ve 3,0 litre 208 HP güç üreten seçeneklerden oluşuyor. 1,6 litrelik seçeneğin Türkiye'de C5'i güçlendireceğini öngörmek yanlış olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Doğrusu hayran olmamak elde değil. Kesinlikle beklentilerimizi karşılayacak mükemmel tarzda ve özellikte bir araç. Aklımda bir soru işareti kaldı. Genelde navi ekranlar Türkiyeye ithal edilen araçlarda olmuyor. Bu sefer bu ekranın en azından boyutunu ufaltıp göndermezler.

genişliği aynı kalıp boyu ufaltılmış tek renk ekran ve altına bir çekmece koyarak o boşlugu kapatmışlar.

http://www.youtube.com/watch?v=dLa1uwGzObs
  • galiba tam tarih bilen yok
  • ya abi 2 aydır foruma ugramıom belki daha fazla ya c5 cok hosuma gitti yeni tasarımı ile stwagonda var super super tbr ettim citroeni en yakın zamanda turkiyeye gelir ins uygun fiyatlarla ayrıca arabanın buraya gelis tarihini bilen biri varsa soleyebilir mi
  • quote:

genişliği aynı kalıp boyu ufaltılmış tek renk ekran ve altına bir çekmece koyarak o boşlugu kapatmışlar.

http://www.youtube.com/watch?v=dLa1uwGzObs

Hakikaten tebrik etmek gerekir. Ne yapıp ettiler ve yine bu özellikten bizleri mahrum ettiler. Şimdi o ekranı oradan iptal etsen yol bilgisayarı verilerine ulaşazsın. Ne diyelim artık tebrikler yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

"2008 CİTROEN C5"

Ülkemize 1.6 HDİ 110 hp'lik partikül filitreli dizel motoruylada ithal edilecek olan yeni C5'in büyük ilgi görmesi bekleniyor. Uzmanlar tarafından incelenen yeni C5'in kalite çıtasının çok yüksek olduğu belirtildi. Güvenlikte bir çok yeniliğin öncüsü konumunda bulunan Citroen'in yeni C5'in dede güvenlik ekipmanları oldukça fazla. 9 havayastığı, EBD, EBA, ABS, ESP gibi birçok güvenlik donanımı bunlardan bazıları. Araçta ayrıca sorunsuz çalışan sekansiyel kumandalı otomatik vites opsiyon olarak sunuluyor. Geçişleri oldukça hızlı olan bu şanzıman Yeni C5 ile birlikte dahada geliştirilmiş. Araç içi konforu kaliteli malzemeler ile birlikte dahada artırılmış.

(alıntı)

YENİ C5

bu nasıl bi iç mekandır c5 patlar gibi

• ah be audi olmuş bu araba ,süper olmuş.Bu böyle olduysa yeni çıkan A4 nasıl olmuştur kimbilir
  • arkadaşlar ben bu arabadan korktum bea
  • arkadaşlar şu anda satılmakta olan c5lerdede küçük tek renkli ekran var ama istediğin zaman tv-navigasyonlu c5 getiriyolar yani ben arabam.com da görmüştüm 2ay önce sıfırdı c5 di ve tv-navigasyon vardı çıkacak olan kasalara da belki isteğe bağlı alabilirsi sana öle getirirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

arkadaşlar şu anda satılmakta olan c5lerdede küçük tek renkli ekran var ama istediğin zaman tv-navigasyonlu c5 getiriyolar yani ben arabam.com da görmüştüm 2ay önce sıfırdı c5 di ve tv-navigasyon vardı çıkacak olan kasalara da belki isteğe bağlı alabilirsi sana öle getirirler

Yani en azından TV-DVD olsa süper olur orda Kia'NIN Suv'lerinde var isteğe bağlı alınabiliyo
  • quote:

arkadaşlar şu anda satılmakta olan c5lerdede küçük tek renkli ekran var ama istediğin zaman tv-navigasyonlu c5 getiriyolar yani ben arabam.com da görmüştüm 2ay önce sıfırdı c5 di ve tv-navigasyon vardı çıkacak olan kasalara da belki isteğe bağlı alabilirsi sana öle getirirler

Hocam bahsettiğin aracın ilanını bende görmüştüm ve hatta aradım. O araç direkt Fransa.dan alınmış bir araç yani Türkiye.ye ithal edilen C5.lerden değil. Bizim bilgi ekranını olduğu yerden biraz daha yüksek (5".lik bir ekranın sığabileceği kadar). Yeni nesil C5.lerde nasıl bir uygulama olur bilemiyorum ancak bizim kullandığımız C5.lerde ısmarlama tarzı dahi olsa bu şekilde bir ekran gelmez. Ancak siz yurt dışından satın alır muamelesini burada yaptırırsanız o başka. Üstelik Avrupa.da zaten navigasyon ekran opsiyon listesinde.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

quote:

Hocam bahsettiğin aracın ilanını bende görmüştüm ve hatta aradım. O araç direkt Fransa.dan alınmış bir araç yani Türkiye.ye ithal edilen C5.lerden değil. Bizim bilgi ekranını olduğu yerden biraz daha yüksek (5".lik bir ekranın sığabileceği kadar). Yeni nesil C5.lerde nasıl bir uygulama olur bilemiyorum ancak bizim kullandığımız C5.lerde ısmarlama tarzı dahi olsa bu şekilde bir ekran gelmez. Ancak siz yurt dışından satın alır muamelesini burada yaptırırsanız o başka. Üstelik Avrupa.da zaten navigasyon ekran opsiyon listesinde.

O ilanı bende hatırladım araç C5 SW idi değilmi?

• şu anda satılmakta olan c5lere zaten o ekran sığmaz hakketen öle gelmesi lzım fransada çıkartıpda onu takamazlar yani çıkacak olan kasalarda yer var gibi gözüküyor alttaki çekmeceyi alıp takabilirler opsiyon olarak nese zamanı gelince görecez
  • bence bu model 407 yi sollar şahane olmuş insanın içi gidiyor fiyatta uçmazlarsa bu model çok iş yapar
  • bence fiyat olarak dizel 1,6 modeli 49binden başlatırlar hatta 49,900 magaza muhabbeti gibi yani.Maksat bakan küçük rakam gorsun
  • bence 49 u bulmaz 43 - 45 arası olur. (inşallah)
  • mersin otomobil fuarında gezerken citroen c5 güncel kasayı inceliyordum satış uzmanı arkadasın dediğine göre yeni c5 60.000 ytl civarında olacakmış acaba ellerinde kalan eski kasayı eritmek içinmi öyle söyledi bilemiyorum.. Saygılar sunar hoş vakitler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_alpay -- 19 Ocak 2008; 12:58:02 >
  • 60.000ytl dizel'in ortası falandır dizel full 75-80bin ytl bulur sanırım
  • citroenin (baylasın) şuanki mantığı ya hep ya hiç. Şöyle açıklayayım ya 10-15 milyar fark verip en donanımlısını alacaksın yada tüm ekstra donanımlardan mahrum kalacaksın. ortası yada aksesuar secme şansımız maalesef yok.60.000 ytl 2.0 dizel en boş halidir düşüncesindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.