Şimdi Ara

YENİ C5 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
379.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben şubatı martı bekliyemem gelsinde alalım
  • ben yeni c5te 1,6hdi 110hp nin geliştirilip en az125hp filan yapılmasını bekliyordum.Enazından torku yukseltseler kotu olmazdı hani.Açıkçası ben lansmanı yapılsada hala 1,6motorun 110hp olacagına inanmak istemiyorum
  • Gerçekten keşke böyle bir güç arttırımına gidilseydi çok güzel olurdu..

Ama ozaman insanlar 2.0 motorun neden halen 138 beygir seviyesinde olduğunu sorucak ve 1.6 motor 125-130 beygir üretirken kimse gidip de 10 beygir fazlası için daha fazla vergi ve fiyata katlanmıyacaktı.. Ama böyle bir düzenleme yapılsa gerçekten çok güzel olur..

1.6 hdi ler 125-130 beygir civarına çekilse 2.0 hdiler de 160-170 beygir (Bmw vs) civarına çekilse çok iyi olurdu..

En azından fabrika garantili yüksek güce sahip bir araca binmiş olucak ve aldıktan sonra chip tuning yaptırsakmı diye düşünmemiş olucaktık..

Tabiki aldıktan sonra yapılıcak chip tuning işlemi çok degiştiriyor aracı bu da bir seçenek... Ki turbodizel bir aracım olsaydı kesinlikle yaptırırdım..
  • Bunlar da yeni resimler..

YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

Bu arada merak eden olursa diye söylüyorum resimleri ( kaynak: http://www.planete-citroen.com/forum/index.php ) dan alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 5 Aralık 2007; 11:46:41 >

• Arka cam pek güzel gözükmüyor sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Arka cam pek güzel gözükmüyor sanki

içe doğru bayagı bombeli duruyor ama goze batmıyo bence...saygılar
  • İnşallah dağ fare doğurmaz,
    Yeni civicten sonra bu forumda en heyecan duyulan ve beklenen 2. araba bence......
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Arka cam pek güzel gözükmüyor sanki

Birazda resimden öyle kaynaklanıyor, sanırım yakın çekildiği için fazla yamulma olmuş.

Çok süper bi araç olmuş ya, eskisinide hastaydım buna da hasta oldum şimdi. Açıkçası insanın kafası karışmıyor değil, piyasada bu kadar araç, bu kadar marka var. Ben mesela araba alcak olsam 407 veya C5 düşünürüm ama hangisine karar verirdim şuan için hiç bilmiyorum. Çok karışık bi durum. İyiki araba almayacağım...

• 407 ile mukayese götürmez gibime geliyor bu araç.Tasarım gerçekten çok güzel,gözüken o ki içinin malzeme kalitesi gerçekten çok yüksek,fordçu arkadaşlar kızmasın ama mondeodan daha güzel bi tasarımı var.

Valla ben citroene çok uzak birisiydim ama adamlar yapmış ya
  • Arka cam tasarımı Citroen C6 ' yla aynı.. Bence çok da güzel olmuş.. İlginç tasarımlar herzaman dikkat çeker..

Yeni C5 kesinlikle dış tasarım ve iç tasarım olarak Peugeot 407 den üstün.. 407 nin iç tasarımını kesinlikle beğenmemiştim aynen güncel C5 in içini beğenmemem gibi.. Bir aracı D sınıfı olarak satıyorsanız döşemeler, konsol, kalite ve dizayn C sınıfından çok daha farklı olmalı bence.. Sadece donanım zenginliği yetmiyor...

Citroen C5
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

Citroen C6
     YENİ C5
     YENİ C5
     YENİ C5

• arkadaşlar ben peugeot tutkunuyumdur açıkçası c5 de ilerleme var güzel olmuş birde psa da genel olarak sanki bi kan değişimi var gibi sizcede öylemi yani kalite gitikçe yükseliyo gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade__tr

arkadaşlar ben peugeot tutkunuyumdur açıkçası c5 de ilerleme var güzel olmuş birde psa da genel olarak sanki bi kan değişimi var gibi sizcede öylemi yani kalite gitikçe yükseliyo gibi

Kesinlikle hocam Zaten yeni C5 i inceleyen uzmanlar kalitesinin Alman rakiplerini yakaladığını belirtmişler Peugeot & Citroen kaliteyi yakaladı artık.Her kafadan sesler geliyosada, Alman bozması, kesinlikle ticari amaçlı üretilmiş,PSA nın motorunu kullanarak adama benzemiş bazı markalara göre( O kendini bilir) kaliteli araçlar üretiyo PSA

• Yeni c5 gerçekten çok mükemmel aslına bakarsanız önümüzdeki sene hemen hemen bütün markalar yeni modellerini sergileyecek ve kararsız kalacağımızdanda eminim yeni c5- laguna - focus -vectra-megane karar vermek zor olacak ve hepsininde dizel seçeneği var ben şimdiden bir eleme yaptım bunların içinden ve sadece şimdilik c5 olarak kararımı verdim ama ileride kararım değişebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

Tabiki bir Mercedesle,BMW 'Y LE kıyaslanamaz ama Opel ford felan kusura bakmasın. Citroene laf söyletmem o konuda. ama adam tutmuş kango diyo ya. renoların plastik kalitesi sıfır o malum. konsol konsol değil et doğrama tahtası renonun

espiri yapsaydın keşkede gülseydik ama senin gibileri ancak kendi kendilerine güler onlarada bizde malum bir kelime denir

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD OF THE CARS

quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

Tabiki bir Mercedesle,BMW 'Y LE kıyaslanamaz ama Opel ford felan kusura bakmasın. Citroene laf söyletmem o konuda. ama adam tutmuş kango diyo ya. renoların plastik kalitesi sıfır o malum. konsol konsol değil et doğrama tahtası renonun

espiri yapsaydın keşkede gülseydik ama senin gibileri ancak kendi kendilerine güler onlarada bizde malum bir kelime denir

SEN NE DİYOSUN YAW? SENİN GİBİLERİ DEMİŞİNYA BENİM GİBİLERİ SANA ................. NEYSEEEEEEE LGENE HORTLADIN BAKIYORUMDA DAHA UZUN Bİ İSİMLE BU KEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxmuaythai -- 23 Aralık 2007; 23:28:11 >

• arkadaşlar sakin olalım...saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar sakin olalım...saygılar

Ben gayet sakinim. Ben sadece renonun nekadar B...tan bi araba olduğu gerçeğini söylüyorum bazıları alınıyo. Yoksa gayet sakinim. Neyse cevap vermiycem artık Reno= B..K bu unutulmasın hafızalarda yaşasın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxmuaythai -- 29 Aralık 2007; 4:41:04 >

• O sadece senin düşüncen
    quote:

Orjinalden alıntı: PRND

quote:

Ben gayet sakinim. Ben sadece renonun nekadar B...tan bi araba olduğu gerçeğini söylüyorum bazıları alınıyo. Yoksa gayet sakinim. Neyse cevap vermiycem artık Reno= B..K bu unutulmasın hafızalarda yaşasın yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: PRND

quote:

heryerde kendi adını telaffuz etmekten vazgeç artık

• Dikkat !!! Radyo teyp ve vites kolu bilindik PSA Group. İşte böyle detaylar yüzünden hamle yapamıyor bence Citroen.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.