Şimdi Ara

YENİ C5 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
380.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mart ayında rekabet yaratacak fiyatıyla gelecek diyorlar yeni laguna için bakalım ne olur 1.5 dizel fiyatı citroen c5 ve renault laguna aynı zamanda satışa sunulacak bakalım nasıl bir rekabet olacak fiyat yönünden söylüyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 18 Ocak 2008; 11:34:31 >
  • yeni lagunanın dizeli 1.5 mi olacak 1.9 dizele ne oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: strong84

mart ayında rekabet yaratacak fiyatıyla gelecek diyorlar yeni laguna için bakalım ne olur 1.5 dizel fiyatı citroen c5 ve renault laguna aynı zamanda satışa sunulacak bakalım nasıl bir rekabet olacak fiyat yönünden söylüyorum tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobra41

yeni lagunanın dizeli 1.5 mi olacak 1.9 dizele ne oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: strong84

mart ayında rekabet yaratacak fiyatıyla gelecek diyorlar yeni laguna için bakalım ne olur 1.5 dizel fiyatı citroen c5 ve renault laguna aynı zamanda satışa sunulacak bakalım nasıl bir rekabet olacak fiyat yönünden söylüyorum tabi

Evet yeni laguna 1.5 motorla gelecek mart ayında oldukça güzel vergi açısından

• laguna 1.5 DCİ kaç beygir aceba? 2 araçta aynı anda çıkacak ama Laguna daha pahalı olacaktır kesin. Lagunanında içi çok kıyak olmuş ama dışı tipsiz.Hele C5 in yanındada çok tipsiz görünüyo. Çıksınlar bakalım
  • güzel iş çıkarmışlar:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

arkadaşlar bence bu aracın min. ederi 60bin ve üstü umarım yanılırım ama almayı düşünenler pek iyimser olmasınlar derim. araç da süper hani

arkadaşlar son bilgilere göre maalesef - ki umarım ben yanılırım- araç bmw 5 & audi a6 serisine alternatif olarak üretilecek haliyle fiyatının 60bin'den bile yüksek olma ihtimali var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRND

laguna 1.5 DCİ kaç beygir aceba? 2 araçta aynı anda çıkacak ama Laguna daha pahalı olacaktır kesin. Lagunanında içi çok kıyak olmuş ama dışı tipsiz.Hele C5 in yanındada çok tipsiz görünüyo. Çıksınlar bakalım

110 ps,bencede 2 sinide görüp kıyaslayıp karar vermek lazım bi de dergilerden 2-3 bilgi sahibi olduk mu tamamdır
  • quote:

quote:

arkadaşlar bence bu aracın min. ederi 60bin ve üstü umarım yanılırım ama almayı düşünenler pek iyimser olmasınlar derim. araç da süper hani

arkadaşlar son bilgilere göre maalesef - ki umarım ben yanılırım- araç bmw 5 & audi a6 serisine alternatif olarak üretilecek haliyle fiyatının 60bin'den bile yüksek olma ihtimali var....

hayır hocam C5 Ve Laguna BMW3, AUDİ A4 sınıfı araçlar. Orta üst segment.

• yani laguna çok kötü duruyor özellikle ön tasarım kötü PRND laguna daha pahalı olacak demişsin ama adamlar rekabet yaratacak bir fiyatla geleceğiz diyorlar özellikle lagunada 1.5 dci motorun citroen c5 göre daha ucuz olacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 23 Ocak 2008; 13:53:32 >
  • Arkadaşlar yeni C5 şu anda türkiye karayollarında TR plakalı olarak yol alıyor :)
  • abartmayın arkadaşlar, görünüme bakıpta fiyatları yükesktir demek doğru değil. kız alırkende sadece görüntüye bakarsanız işiniz iş walla

benim tahminim ise;
    laguna 1.5dci experion donanım: 42.000 den başlayacak
    1.6 dizel c5 ise 48.000 ytlden başlayacak.

bu arada "escobare" biraz açarmısın nerde gördün aracı. ne yapılıyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Ocak 2008; 22:34:03 >
  • Yeni C5 geldimi eminmisiniz.. Ben aradığımda en az bir ay süre var demişlerdi bana.. Geldiyse de büyük ihtimalle test için gelmiştir dicem ama TR plaka ne alaka.. Şu konuyu biraz daha açarmısınız Nerde gördünüz şehir nedir hangi bayi gidip şimdiden görmek varken bir ay niye bekleyelim
  • araç Türkiye'de evet ama satışına başlanması bir veya birkaç ay sürebilir, yada daha erkende olabilir, bilgim yok.Arabaya birşey yapmıyorlar araç yolda gidiyor sadece :D
  • hangi şehirde gördün? mekan ve yer ismini bir söyleyebilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Ocak 2008; 10:10:37 >
  • C5 gelse de bi incelesek yaa fiyat 49-50 ile başlar sanırım 1.6 HDi hali
  • Yeni c5 in fransa fiyatları aşşağıdadır bizle arasındaki fark en fazla 3-4 milyar olur.

Yeni C5 HDi 110 41.000 ytl
    Yeni C5 HDi 2.0 138 48.000 ytl (motor farkından dolayı vergi eklenince bizde 5-6 milyar fazla olur )
    Yeni C5 2.0 i 43.000 ytl (motor farkından dolayı vergi eklenince bizde 5-6 milyar fazla olur )

bunlar baz model olup hydractive 3+ sisteminden yoksun olan araçlar. Bu araçlarda bildiğimiz yaylı sistem var. donanım ekledikçe fiyat artıyor. mesela

Yeni C5 HDi 2.0 138 exclusive 54.000 ytl (motor farkından dolayı vergi eklenince bizde 5-6 milyar fazla olur )
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

Yeni c5 in fransa fiyatları aşşağıdadır bizle arasındaki fark en fazla 3-4 milyar olur.

Yeni C5 HDi 110 41.000 ytl
    Yeni C5 HDi 2.0 138 48.000 ytl (motor farkından dolayı vergi eklenince bizde 5-6 milyar fazla olur )
    Yeni C5 2.0 i 43.000 ytl (motor farkından dolayı vergi eklenince bizde 5-6 milyar fazla olur )

bunlar baz model olup hydractive 3+ sisteminden yoksun olan araçlar. Bu araçlarda bildiğimiz yaylı sistem var. donanım ekledikçe fiyat artıyor. mesela

Yeni C5 HDi 2.0 138 exclusive 54.000 ytl (motor farkından dolayı vergi eklenince bizde 5-6 milyar fazla olur )

Teşekkürler AlperAkbilgi bizdede fiyatı 41.000 olsa keşke

• Yeni Laguna'nın benzinlisi olursa doğal olarak dizelinin en aşağısı 50 ye yaklaşır
  • Tanıtım fiyatı olarak 1.6 HDİ çıkışta 41.000 - 43.000 YTL arası olur diyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.