Şimdi Ara

YENİ C5 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
379.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GERCEKTEN BI HARIKA TASARIM NASIPSE SENEYE C5 IALIRIMI IC MEKANI KONFORU HARIKA VE DIS GORUNUSU BMW YE UYDURMUSLAR ARKA TARAFINI YOL TUTUSU DAHA BI BASKA 2.5HDI 150CV LARI SUPER TAVSIYE EDERIM .BEN ASAYUKARI PEUGEOT VE CITROEN LERIN HEPSINI DENEDIM AMA BU HEPSINE 10 BASAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: NateHuffman

Dikkat !!! Radyo teyp ve vites kolu bilindik PSA Group. İşte böyle detaylar yüzünden hamle yapamıyor bence Citroen.

Bende aynı gorusteyim aracı cok begendim ama radyo- klima konsulu eski c5 de ki gibi kalitesiz duruyor. Gormeden net bisey soylenmez ama gorunusu bana oyle geldi
  • 1.6 dizel motorun fiyatı ne olur acaba bu sınıfta olan diğer bir model yeni lagunanın avrupada 1.5 dizel fiyatı 21.500 euro başlıyormuş citroen c5 i merak ediyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

1.6 dizel motorun fiyatı ne olur acaba bu sınıfta olan diğer bir model yeni lagunanın avrupada 1.5 dizel fiyatı 21.500 euro başlıyormuş citroen c5 i merak ediyorum ?

bence 48/49 civarı bir fiyattan başlayabilir.Piyasada iş yapmak istiyorlarsada fiyat politikaları eski c5 e gore değiştirirlerse pazar paylarını genişletirler.Başka turlu kimse 2.eli ve servis agı bukadar güçlü olan passatlardan vs.vazgeçmez
  • ya resimler de gordum kadariyla bunun motoru benim 407 2.0litre hdi 136cv motorunun aynisi . hersey ayni yalniz dis tasarim deyisik ic tasarimda direksiyonu c4 picasso nun direksiyonu nun aynisi ortasi duruyor sadece simmiti donuyor cok ilgin oluyor kullanimi c4 picassoyu kullanmistimda oyuzden diyorum

c5 i de bir iki aya kadar denerim insaallah
  • Citroen i hiç beğenmememe rağmen bu model hakikaten çok şık.
  • arkadaşların belirttiği gibi şubat ayında gelirse onu takibende mart ayında yeni laguna gelecek bakalım hangisi tutacak
  • arkadaşlar şuna bi el atsak

http://forum.donanimhaber.com/m_20210264/tm.htm
  • Yeni C5 avrupada çıktımıda?
  • Fransada satılıyor bildiğim kadarıyla...
  • henuz satisa a yeni suruluyor komondlar vyapildi araclar fabrikadan cikmak uzere

yollarda gezen bir kactane goruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NateHuffman

Dikkat !!! Radyo teyp ve vites kolu bilindik PSA Group. İşte böyle detaylar yüzünden hamle yapamıyor bence Citroen.

Renodan çok çok kaliteli emin ol ayrıca teyp ve vites kolundan nasıl hamle yapamaz enteresan doğrusu
  • Arkadaşlar bu yeni c5 e ve pejo 407 e yandan bi bakın ne kadar benziyolar nerdeyse aynı :)
  • Yav şu fransız arabaları diyerek Renault'u,Citroen'i,Peugeot'u aşşağlamaya çalışanlara gıcık oluyorum.Beğenmeyen almaz ama adamlarda kafa basmıyorki
  • C5 MARTTA GELECEKMİŞ ARKADAŞLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Yav şu fransız arabaları diyerek Renault'u,Citroen'i,Peugeot'u aşşağlamaya çalışanlara gıcık oluyorum.Beğenmeyen almaz ama adamlarda kafa basmıyorki

haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRND

C5 MARTTA GELECEKMİŞ ARKADAŞLAR

• arkadaşlar bence bu aracın min. ederi 60bin ve üstü umarım yanılırım ama almayı düşünenler pek iyimser olmasınlar derim. araç da süper hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

arkadaşlar bence bu aracın min. ederi 60bin ve üstü umarım yanılırım ama almayı düşünenler pek iyimser olmasınlar derim. araç da süper hani

bence baz donanım dizeli 47/48den başlar.Biraz iyimserim ama bence fiyat bu aralıkta olucak...saygılar
  • yeni ford mondeo tarzı bir araba
    fiyatı da bence onunla benzer olacaktır
    yeni kasa bence süper olmuş bu arada
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.