Şimdi Ara

Yeni Caddy Sportline 2.0 Manuel 140ps Test Sürüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
1
Favori
24.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Haksız değilim ama

Sen söylemediğim birşeyi söylemiş gibi yaptın

Bende sana ticari araç sürücülerinin araçlarını amaç dışı kullandığını söykedim

Ama araç ile ilgili bir laf etmedim etmem zaten daha öncede söyledim bunu sana

Bu sınıf araba ile işim olmaz eğer olursa cadyy alırım ama amaç dışı kullanıp kimseyi rahatsız etmem aziz

Konu daha fazla uzamasın seni kırmak istemiyorum sevdiğim bir arkadaşımsın

55bin tllik Dizel otomatık 2.0 Combi aracın amacı şirkette parça taşımakmıdır ?

http://www.youtube.com/watch?v=4ChZHmZuyw4

Bu videoyu iyi izle vw kullanım amaçlarını netce belirtmiş zaten videoda. Bana bitane video yada resim göster combi caddy yük atmak için kullanılmış olarak lanse edilen reklamı yapılan ?

Bu videolarda bonus olsunlar ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DNTTQWdjJ14

http://www.youtube.com/watch?v=67biGaME3hw

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Haksız değilim ama

Sen söylemediğim birşeyi söylemiş gibi yaptın

Bende sana ticari araç sürücülerinin araçlarını amaç dışı kullandığını söykedim

Ama araç ile ilgili bir laf etmedim etmem zaten daha öncede söyledim bunu sana

Bu sınıf araba ile işim olmaz eğer olursa cadyy alırım ama amaç dışı kullanıp kimseyi rahatsız etmem aziz

Konu daha fazla uzamasın seni kırmak istemiyorum sevdiğim bir arkadaşımsın

55bin tllik Dizel otomatık 2.0 Combi aracın amacı şirkette parça taşımakmıdır ?

http://www.youtube.com/watch?v=4ChZHmZuyw4

Bu videoyu iyi izle vw kullanım amaçlarını netce belirtmiş zaten videoda. Bana bitane video yada resim göster combi caddy yük atmak için kullanılmış olarak lanse edilen reklamı yapılan ?

Bu videolarda bonus olsunlar ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DNTTQWdjJ14

http://www.youtube.com/watch?v=67biGaME3hw

Aziz baştan söylüyorum konuyu sen uzattın

Sen ne söylersen söyle bu araba ticari arabadır bunun aksini kimse iddia edemez

Bu aracın ÖTV'si KDV binek arabadan az olduğu için fiyatları uygun donanımı fazla

Ben arabayı alıp binene laf etmiyorum trafikte apaçilik yapana kızıyorum altında sanki 2000 tdı 3,20 araba armış gibi hareket edip sağa sola makas atıp insanları sıkıştıran insanlardan haz etmiyorum

Scenic var aile aracı CADYY aile aracı değil bununda altını çizmek istiyorum

Ticari araba olmasa 2 yılda bir muayenesi olurdu 1 yılda bir değil

• C segmenti dizel araç parasini bu araca vermek hiç mantikli degil. Geniş oyüzden aliniyor demeyin o arkada makas oldugu surece genisliginin bir esprisi kalmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine apaçiler saçma sapan amaçlarla kullanırlar, sevmiyorum şu ticari araçları. yolda makas atarken çok gülüyorum bu araçlara...takla atacak haberi yok
  • Ben anlatmaktan bıktım siz anlamamaktan bıkmadınız . Yahu ülkemiz hariç hangi ülkede bu araçlar kamyonet yazıyor ve otomobillerden hızı muaynesi hangi ülkede farklı çeşitli kaynaklara gir araştır bulursan benide aydınlat. Bu araçlar ilk türkiyeye gelirken otomobil geliyordu AKP iktidarı ardından 2003 sonrası ticari olarak geçmeye başladılar araştırın bakın göreceksiniz zaten bunu. 2003 öncesinde kapalı kasaları ise kamyonet geçiyordu.

Bu araçların COMBİ camlı versiyonu aile aracı olarak üretimdedir git istersen genel merkezligine kdadar mail at danış bunu
  • ömrümde hız cezası yediğim tek araç 94km hızla hemde, neymiş ticari! sınırından dolayı!
    sevmem kendilerini
  • quote:

Ben anlatmaktan bıktım siz anlamamaktan bıkmadınız . Yahu ülkemiz hariç hangi ülkede bu araçlar kamyonet yazıyor ve otomobillerden hızı muaynesi hangi ülkede farklı çeşitli kaynaklara gir araştır bulursan benide aydınlat. Bu araçlar ilk türkiyeye gelirken otomobil geliyordu AKP iktidarı ardından 2003 sonrası ticari olarak geçmeye başladılar araştırın bakın göreceksiniz zaten bunu. 2003 öncesinde kapalı kasaları ise kamyonet geçiyordu.

Bu araçların COMBİ camlı versiyonu aile aracı olarak üretimdedir git istersen genel merkezligine kdadar mail at danış bunu

azizcim konuyu dağıttım özür dilerim sen haklısın

• şimdi fiyatlara baktım da 1.6 ile arasında 4 bin var.
    VW herhalde stoktaki fazla 2.0 tdi leri postalama peşinde,olmaz böyle bir rakam
  • quote:

Ben arabayı alıp binene laf etmiyorum trafikte apaçilik yapana kızıyorum altında sanki 2000 tdı 3,20 araba armış gibi hareket edip sağa sola makas atıp insanları sıkıştıran insanlardan haz etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

şimdi fiyatlara baktım da 1.6 ile arasında 4 bin var.
    VW herhalde stoktaki fazla 2.0 tdi leri postalama peşinde,olmaz böyle bir rakam

+1 belki pompalı tiptir diye baktım ama günahını almışım common railmiş güzel paylaşım teşekkürler merak ediyordum
  • Bence BİTDİ olmalıydı ama vw illa eksik birşey yapacak işte napalım
  • Hafif ticarileri sevemiyorum yav ... Bide sportline modeli çıkarmaları bana garip geliyor.Aile aracı olarak bi araba alacak olsam son tercihim bi hafif ticari olur SW varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Hafif ticarileri sevemiyorum yav ... Bide sportline modeli çıkarmaları bana garip geliyor.Aile aracı olarak bi araba alacak olsam son tercihim bi hafif ticari olur SW varken.

2.0 cc ve 2012 model dizel bu özellikte bu fiyata bana bir SW söyle gidem alam ?

Birde sw dedigin araçlar sedanın bagajı geniş aracı iç hacimde bu araçlarla SW araçlar kıyaslanmamalı ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Hafif ticarileri sevemiyorum yav ... Bide sportline modeli çıkarmaları bana garip geliyor.Aile aracı olarak bi araba alacak olsam son tercihim bi hafif ticari olur SW varken.

2.0 cc ve 2012 model dizel bu özellikte bu fiyata bana bir SW söyle gidem alam ?

Birde sw dedigin araçlar sedanın bagajı geniş aracı iç hacimde bu araçlarla SW araçlar kıyaslanmamalı ..

Bütçe olayı ayrı olay benim dediğim ayrı olay.Bence bunlar TİCARİ.Aile arabası falan değil :)
  • Bu aracı şirketler kullanmaz eleman altına vermez diyenlerin şirketten anladıgı merdiven altı şirket ise dogru,yoksa çalıştıgım yerde 2.5 mitsubishi L200 den, Wv sirocco ya kadar bir çok binek,hafif ticari araç var.Umarım bundanda gelir :)
  • quote:

Ben anlatmaktan bıktım siz anlamamaktan bıkmadınız . Yahu ülkemiz hariç hangi ülkede bu araçlar kamyonet yazıyor ve otomobillerden hızı muaynesi hangi ülkede farklı çeşitli kaynaklara gir araştır bulursan benide aydınlat. Bu araçlar ilk türkiyeye gelirken otomobil geliyordu AKP iktidarı ardından 2003 sonrası ticari olarak geçmeye başladılar araştırın bakın göreceksiniz zaten bunu. 2003 öncesinde kapalı kasaları ise kamyonet geçiyordu.

Bu 2.0 tdi caddy binek olarak satilsa % 80 ötv uygulansa yine de alırmıydın? Devlete niye ticari sayiyorlar diye kızıyorsun ama aksine teşekkür etmen gerek ticari saymasalar bu araci 50 bin tl ye alabilmek mumkun olmazdi birde üstüne yillik 2200 tl mtv ödenirdi.

Ben devlete çok kızıyorum bu ticari araç konusunda. Ticarette kullanmayanlara bile ticari olarak satiyorlar. Ticari kullanmayacak adama binek diye satilmali binek arac ötv si alinmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Bu 2.0 tdi caddy binek olarak satilsa % 80 ötv uygulansa yine de alırmıydın? Devlete niye ticari sayiyorlar diye kızıyorsun ama aksine teşekkür etmen gerek ticari saymasalar bu araci 50 bin tl ye alabilmek mumkun olmazdi birde üstüne yillik 2200 tl mtv ödenirdi.

Ben devlete çok kızıyorum bu ticari araç konusunda. Ticarette kullanmayanlara bile ticari olarak satiyorlar. Ticari kullanmayacak adama binek diye satilmali binek arac ötv si alinmali.

Eline koluna parmaklarina saglik

• doblo 2.0 multijetle performans konusunda hangisi iyidir acaba
  • acaba 200'e kadar cıkabiliyorlarmı,
    yukseliginden ve ruzgar direncinden dolayı merak ettim
  • Ticariler apaçi arabası oldu trafikte terör estiriyorlar diye birileri çıkardı ortaya attı.

Symbol albea eralar çok mu akıllı sürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.