Şimdi Ara

Yeni Caddy Sportline 2.0 Manuel 140ps Test Sürüşü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
1
Favori
24.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 105 hb kullanan biri olarak 140 hb nasıl bir şey olacağını merak ediyorum.

İnsanlar neden ticari araç kullananlara apaçi diyor hayla çözemedim. Sonra birde makas olayı var. Konfor konusunda arabam.com iki aracada karşılaştırmada 10/6 verdi. Caddy ön tekerden gelen fıs fıs sesi yeter Şirketler neden bu aracı kullansın anlamıyorum ucuza doblo dururken hangi akıllı caddy alır. Caddy aile aracı olarak tercih ediliyor diyoruz hayla ticari diyenler var. Ne olmuş ticari ise kullanmak yasakmış gibi konuşuluyor.

Şaka gibisiniz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA&ESES

105 hb kullanan biri olarak 140 hb nasıl bir şey olacağını merak ediyorum.

İnsanlar neden ticari araç kullananlara apaçi diyor hayla çözemedim. Sonra birde makas olayı var. Konfor konusunda arabam.com iki aracada karşılaştırmada 10/6 verdi. Caddy ön tekerden gelen fıs fıs sesi yeter Şirketler neden bu aracı kullansın anlamıyorum ucuza doblo dururken hangi akıllı caddy alır. Caddy aile aracı olarak tercih ediliyor diyoruz hayla ticari diyenler var. Ne olmuş ticari ise kullanmak yasakmış gibi konuşuluyor.

Şaka gibisiniz valla

Sadece guluyorum

On tekerden gelen fis fis sesi ha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yandikki ne yandik

Apacilerde bu araci dusunemiyorum ben

Yakindir videolar duser internete 0-100

Kullanıp test etmedigin araç hakkında yorum yapma abi .

O ilk apaçide ben olurum

Aziz aynısını senin için ben yazacaktım ama gerek kalmadı, ağzın bal yesin.
  • quote:

quote:

Şaka gibisiniz valla

Sadece guluyorum

Bende size gülüyorum sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

2000 motor sonuçta benzinli gibi yakar ama woswogen iyi arabadır

Wosswogen degil bu arada

Volkswagen

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

İncelemen çok güzel olmuş Aziz, bilgilendirme için teşekkürler.

Fiyatı bana fazla geldi, o paraya ben olsam C segmenti dizel araç tercih ederdim ama tercih meselesi. Bana göre Türkiye şartlarında bu hafif ticari araç için Fiat Doblo en mantıklı seçeneklerden birisi.

Hafif ticari aracı efendi efendi kullananı ben çok az gördüm ama hafif ticari araç kullanan herkesi de apaçi gibi sıfatlarla aşağılamak hiç hoş değil. Ayrıca bir şey dikkatimi çekiyor, forumda hafif ticari, Şahin, Accent Era, Symbol, Albea gibi düşük segmentli araçlarla trafikte tehlikeli hareketler yapan sürücüler apaçi gibi sıfatlara maruz kalırken, BMW, Mercedes, Audı gibi araçlarla makas atan, trafikte tehlikeli harekeler sergileyen sürücelere bambaşka muamele gösteriliyor.

Ne diyeyim, ilginç milletiz.

ellerinize sağlık olayı güzel özetlemişsiniz.

şu olaya hastayım bu segmentte kim bir şey yapsa apaçi oluyor..

segment değişikliği ve üst segmentte yapılınca ise vay be yakışır şovalye unvanına kadar gidiyor

bu kişlikler her modelde hayat bulur bunu unutmayalım..

gelelim makas olayına bu model makas kullanıyor bazıları helezon bazıları da tam bağımsız b link süspansiyon

bir otomobil konforu verirmi vermez bunu tartişamayız bile.

bir otomobil gibi yol tuttabilirmi hayır..

bir otomobil gibi aero yapısı varmı hayır..

peki 2 adet 2 kişilik yaylı yatak(200X160) ve 4 adet jantlı 205.55.16 otomobil lastiğini 3 yetişkin yolcu ile kaç adet otomobil şu anda götürebilmekte

şu an için yok..

üstelik 60 litre mazotla 1200 km de cabası..

bizlerde biliyoruz suv ailesini ve konforunu lakin duygusal bir durum ve vergiler den adım atmak na mümkün.

konuya gelirsem.

Azizim yakışır diyorum tek kelime ile.

• quote:

quote:

quote:

Şaka gibisiniz valla

Sadece guluyorum

Neye guluyorsun soyle bende gulerim

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

İncelemen çok güzel olmuş Aziz, bilgilendirme için teşekkürler.

Fiyatı bana fazla geldi, o paraya ben olsam C segmenti dizel araç tercih ederdim ama tercih meselesi. Bana göre Türkiye şartlarında bu hafif ticari araç için Fiat Doblo en mantıklı seçeneklerden birisi.

Hafif ticari aracı efendi efendi kullananı ben çok az gördüm ama hafif ticari araç kullanan herkesi de apaçi gibi sıfatlarla aşağılamak hiç hoş değil. Ayrıca bir şey dikkatimi çekiyor, forumda hafif ticari, Şahin, Accent Era, Symbol, Albea gibi düşük segmentli araçlarla trafikte tehlikeli hareketler yapan sürücüler apaçi gibi sıfatlara maruz kalırken, BMW, Mercedes, Audı gibi araçlarla makas atan, trafikte tehlikeli harekeler sergileyen sürücelere bambaşka muamele gösteriliyor.

Ne diyeyim, ilginç milletiz.

ellerinize sağlık olayı güzel özetlemişsiniz.

şu olaya hastayım bu segmentte kim bir şey yapsa apaçi oluyor..

segment değişikliği ve üst segmentte yapılınca ise vay be yakışır şovalye unvanına kadar gidiyor

bu kişlikler her modelde hayat bulur bunu unutmayalım..

gelelim makas olayına bu model makas kullanıyor bazıları helezon bazıları da tam bağımsız b link süspansiyon

bir otomobil konforu verirmi vermez bunu tartişamayız bile.

bir otomobil gibi yol tuttabilirmi hayır..

bir otomobil gibi aero yapısı varmı hayır..

peki 2 adet 2 kişilik yaylı yatak(200X160) ve 4 adet jantlı 205.55.16 otomobil lastiğini 3 yetişkin yolcu ile kaç adet otomobil şu anda götürebilmekte

şu an için yok..

üstelik 60 litre mazotla 1200 km de cabası..

bizlerde biliyoruz suv ailesini ve konforunu lakin duygusal bir durum ve vergiler den adım atmak na mümkün.

konuya gelirsem.

Azizim yakışır diyorum tek kelime ile.

Abicim sonucta esya tasimak icin bu araba bak kendin soylemissin yatak tasiyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Reklamları izlediniz.

Utku Abi, aziz ismini verelimde senin su araci biraz yuksek fiyata okutsunlar. Sana da konulara giris hakki acilsin.Aziz ismini verince daglar yerinden oynuyormus baksana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekozim123 -- 15 Eylül 2012; 0:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://otomobilden.com/yeni-caddy-sporline-satisa-sunuldu/

Yeni Caddy Türkiye'de satışa sunuldu...
    Vw yeni Transporter consept aracı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka gibisiniz valla

Sadece guluyorum

Bir şeyi dolamışınız ağzınıza sürekli aynı şeyleri deyip duruyorsunuz.

Apaçi arabası

Makas var

SW alırım bunun yerine (sanki biz bilmiyoruz hangi sw öyle genişlik ve ucuzlugu bize sunuyor?)

Ticari arabayı neden binek olarak kullanıyorsun

say say bitmiyor bunlara gülüyorum işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka gibisiniz valla

Sadece guluyorum

Apaçi arabası

Makas var

SW alırım bunun yerine (sanki biz bilmiyoruz hangi sw öyle genişlik ve ucuzlugu bize sunuyor?)

Yalanmi soyluyorum

Bugun aksam uzeri basin ekspres yolunda opelin eski kasa ticari arabasi var adamda cakma xenon makas atiyordu

Cogu boyle zaten m

• quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123
    Utku Abi, aziz ismini verelimde senin su araci biraz yuksek fiyata okutsunlar. Sana da konulara giris hakki acilsin.Aziz ismini verince daglar yerinden oynuyormus baksana.

Aman kardeşim, gerek yok. Aziz'in torpili bana büyük gelir. Ben öyle ilgiye, alakaya, şana şöhrete alışkın değilim. Showroomlara gittiğimde kapıdaki güvenlik görevlisinin "damsız almıyoruz" laflarının üzerine kaçak göçek girmeye alışkınım. Showrooma girdiğimde kapıdaki güvenlik görevlisi izin verdi sanıp bir şey demiyorlar ama bir alaycı bakış, "neyine güvenip de gelmiş acaba" şeklinde cık cıklayan dudaklar olmadan araba inceleyemiyorum. Ha bir de arabadan indiğimde koşar adımlarla koltuğu silmeye gelen temizlikçi abla olmasa incelemenin bittiğini anlamam.

Şimdi Aziz'in torpilinden yararlanıp showroomlarda "aman efendim, en güzel satış danışmanımızı size yönlendiriyoruz. soğuk bir şeyler içmek ister misiniz? Kimseye yok ama size kullandırtalım hadi" gibi şımartıcı ifadeler beni bozar.

Konular için de aynı şey geçerli.

• Konu ile ilgisi yok ama bunu da yazmadan geçemeyeceğim.

Cihanair ve Aziz Kançar adlı üyeleri caddenin ortasında üstüne benzin dökerek yaksalar, bu forumda ''ohh iyi olmuş'' diyecek üyeler bile vardır. Nedense bu tür başlıklarda bu iki üyeye gereğinden fazla çıkışma yaşanıyor. Belki de bana öyle geliyor.

Bu mesajım herhangi bir kişiye yönelik değildir ; tamamen ortadan konuştum. Umarım bu iki üye de bana kızmaz.
  • quote:

Apaçi arabası

Makas var

Ne güzel özetledin öyle sen :))
  • Yahu ne adamlarsınız Aziz iyilik yapıyor Aziz kancar adına alalım 2 caddym var indirim alırım size diyor

Showromlarda itibarı var adamın
  • cihanair

Sen böyle yapanlara apaçi diyorsan haklısın ama bunun genelliyip ticari araçlar böyle yapıyor dersen sende bir art niyet ararım. Piyasada o kadar çok var ki şahinden tut golf'e kadar böyle araçlar dolu trafigi birbirine katan ama sen bunları es geçerek ticari araçların üstüne gidiyorsun.

O zaman otomobili olan herkesin makas atması kaza yapması serbest nasıl bir mantık çalışıyor sizde anlamıyorum.

Siz bence takıntı haline getirmişsiniz ticari araç olayını sadece onlar dikkatinizi çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 15 Eylül 2012; 0:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

doblo 2.0 multijetle performans konusunda hangisi iyidir acaba

Pek fark yok ama caddy daha iyi ikisinide kullanan biri olarak ;)

nerden buldun da kullandın 2.0 dobloyu gören cennetlik sırf şu arabayı övmek için kullandım deme bari caddy daha performanslıdır diye düşünüyorum de geç hayret bir şey

Gir dh hafif ticaricilerin mekanina izle 2010yilinda piyasaya cikmis bir arac 2.0 doblo test surusum var. Burda caddy ovsem ne yazar karalasam ne yazar banane babamin oglumu vw bana en iyi f/p vereni alirim .

• quote:

cihanair

Sen böyle yapanlara apaçi diyorsan haklısın ama bunun genelliyip ticari araçlar böyle yapıyor dersen sende bir art niyet ararım. Piyasada o kadar çok var ki şahinden tut golf'e kadar böyle araçlar dolu trafigi birbirine katan ama sen bunları es geçerek ticari araçların üstüne gidiyorsun.

O zaman otomobili olan herkesin makas atması kaza yapması serbest nasıl bir mantık çalışıyor sizde anlamıyorum.

Siz bence takıntı haline getirmişsiniz ticari araç olayını sadece onlar dikkatinizi çekiyor.

Bana hep ticari arabalar denk geliyor

Sunu unutmayin bu ticari arabalar normal binek araba gibi hemen durmaz gec durur yuksek oldugu icin ruzgarin etkisi ile daha tehlikelidir

Efendi kullanan insanlar var ona zaten lafimiz yok ama polo gti alicam bu apacilere ders vermekmicin biraz daha ucuzlasin

• Millet gine atip tutmuş reklam yapmam neden yapayim ? Servisde tanidik var işim geregi isimiz dusuyor birbirimize test edebilirmiyim dedim tabikide dediler ne var bunda surduk diyorsak surduk. Fiyat olarak ise bu bana ozgu bi indirim evet aziz kancar adina suan iki caddy oldugundan ucuncuye indirim oluyor ve 50bin tl 2.0icin. 1.6comfortline icinde 45bin tl fiyat aldim isteyene danisman arkadasin karti dukkanimda onlu arkali resmini ceker burayada koyarim ozaman siz ne yapacaksiniz he simsi asip kesenler ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.