Şimdi Ara

Yeni Caddy Sportline 2.0 Manuel 140ps Test Sürüşü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
24.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav bu caddy 66 bin lira olmuş, 66 bin lira verdikten sonra tiguan, captiva alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık-ilgili

yav bu caddy 66 bin lira olmuş, 66 bin lira verdikten sonra tiguan, captiva alırım.

Ben test ederken 55bin tl idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

yav bu caddy 66 bin lira olmuş, 66 bin lira verdikten sonra tiguan, captiva alırım.

Ben test ederken 55bin tl idi

evet hocam , en son bildiğim 52 bin civarıydı bir anda 66 bin olmuş. çok olmuş yani. 0 almak isterken şimdi 2. ele bakıcaz artık.

öenmli bir soru daha sorayım 2. el demişken. 66 bin verip 0 almak mı, yoksa 30 bin civarı tertemiz 1,9 caddy almak mı. performans, rahatlık, yakıt, güncellik, özellik bakımından karşılaştırısanız sevinirim.

• Yaklaşık bir ay önce 57.600 e 2.0 Tdı dsg veriyorlardı.Hatta bir tane tırdan inerken ön tamponu hasar almış ,bir araç için pazarlık yapmıştım.55+sigorta demişlerdi.Bende 54+sigortaya vermeyince caymıştım.Bence pazarlık yapın.
  • 2.0 TDI manuel 55 e DSG e 60 a veriyorlar. 66 diye bişey yok.60 a alırsınız almazsınız o ayrı bişey. fiyatların düşmesini veya deli kampanya yapmalarını beklemeyin. Bu faizlerle bu fiyatlar normal.cebine 30 bini koyan koşa koşa sıfıra gidiyor. Dua edin döviz kurları sabit kalsın. bide ordan darbe yemeyin.
  • yarı paran varsa sıfıra gir diyorsun yani. krediden dolayı cazip diyorsunuz.. aslında ben hiç krediye bulaşmadan para artırayım diyorum. 2 yıla hazır olur. o kadar para. tiko paraya fiyat indirirler belki. ha bu arada aracın fiyatı 80ni bulur bu hızla bu arada akrabanın bir caddysi var. 27,50 ye verecek.2007 model. ilk sahibinden. onu alayım. caddy kullanayım. 60 bin tl para caddy alıp almamak için referans olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık-ilgili -- 4 Mart 2013; 13:39:04 >
  • quote:

yarı paran varsa sıfıra gir diyorsun yani. krediden dolayı cazip diyorsunuz.. aslında ben hiç krediye bulaşmadan para artırayım diyorum. 2 yıla hazır olur. o kadar para. tiko paraya fiyat indirirler belki. ha bu arada aracın fiyatı 80ni bulur bu hızla bu arada akrabanın bir caddysi var. 27,50 ye verecek.2007 model. ilk sahibinden. onu alayım. caddy kullanayım. 60 bin tl para caddy alıp almamak için referans olur gibi.

ha bu arada arka açılır camlı, yaylı süspansiyon çıkar mıkar şemsiye misali olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.