Şimdi Ara

Yeni Caitlyn de ne böyle??!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce oyundan çıktım.Kapanlara kimse yakalanmıyor.Q artık minyonlara vurmuyor.Ejder bile çalınmıyor.Biri Cait'e neler olduğunu anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bumm hedşat diyo tek atıyo

• Op olacaktı o yanlış geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Op olacaktı o yanlış geldim

OP?Q su ile ejder çalamadım neyi op.Eski ayarda attım.Ejderin canı 15 kaldı.Bozulmuş bence.Kapanlara yakalanan yok.Tamam seri koyuyoruz ama dibinden geçen takılmıyor.

• Kapanları güzel yerlere kurarsan OP oluyor. Kapana bastıklarında Q menzili de artıyor. Q her rakibe vurduğunda büyüyor ve hasarı birazcık azalıyor. Rework güzel oldu bence AD mainim ve bu aralar sadece Caitlyn oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

Kapanları güzel yerlere kurarsan OP oluyor. Kapana bastıklarında Q menzili de artıyor. Q her rakibe vurduğunda büyüyor ve hasarı birazcık azalıyor. Rework güzel oldu bence AD mainim ve bu aralar sadece Caitlyn oynuyorum.

Şahsen bu maçtan önce MF oynadım daha iyi geldi.Ne çıkıyorsun Cait'e bari şimdi bide öyle deniyim.

• Ebedi Kılıç-Savaşçı Çizmeleri-Statik Hançer-Kanasusamış-Son Fısıltı-Savunma Eşyası(Duruma Göre). Başlangıç eşyası önermiyorum çünkü çok farklı eşyalar var senin tarzına uyanı kendin bulman daha iyi olacaktır. Son Fısıltı'nın geliştirmesini de duruma göre yapıyorum yani hangisine gideceğimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden beri sevmezdim zaten tek olayı düz atak ulti desen tfden önce atmazsan useless atsan can doldurur attığın kişi sonra WutFace
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

OP?Q su ile ejder çalamadım neyi op.Eski ayarda attım.Ejderin canı 15 kaldı.Bozulmuş bence.Kapanlara yakalanan yok.Tamam seri koyuyoruz ama dibinden geçen takılmıyor.

Hangi dunyada yasiyon sen kac kere q la ejder caldin sen karsi jungle smitesiz mi giriyo hayirdir

• kapana yakalanınca heronun menzilimi artıyor noluyorsa hemen vuruyor kafana o yüzden artık kimse kapana yaklaşmıyor eskiden keyfine gidip bütün kapanlara yakalanırdım şimdi azıma azıma vuruyorlar
  • Bombardıman ve runaan çıktıktan sonra kimse Caitly'ne yaklaşamıyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

quote:

quote:

Hangi dunyada yasiyon sen kac kere q la ejder caldin sen karsi jungle smitesiz mi giriyo hayirdir

Acele işye şeytan karışır taktiği yapıyorum.Orada wardımız varken 1000 canda bidaha ward atıyorum.Tabi korkudan hızlanıyorlar.Jungle smite atarken boom headshot olarak ejderi alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

Ebedi Kılıç-Savaşçı Çizmeleri-Statik Hançer-Kanasusamış-Son Fısıltı-Savunma Eşyası(Duruma Göre). Başlangıç eşyası önermiyorum çünkü çok farklı eşyalar var senin tarzına uyanı kendin bulman daha iyi olacaktır. Son Fısıltı'nın geliştirmesini de duruma göre yapıyorum yani hangisine gideceğimi.

Çok sağol yazma fırsatım olmadı ama gayet iyi oldu.Ancak hala bir zayıf gibi earlyde late ise mükemmel.

• Ebedi bombardiman runaan sonra son fisilti alabilirsin yada civa yatagan. Nedense yeni sezonda can calmayi inanilmaz gereksiz buluyorum adclerde kritik kabiliyet sayfasiyla gayet guzel can yenileyebiliyorum

• Cait in hiç bir şeyi olmasın yinede o range i yeter.cait in olayı bu zaten lane de rahat farm yapmak range i ile harraslamak.kapanlara gelince zaten karşıdaki adam biraz oyunu biliyorsa kapana yakalanmaz sen koyarken.kapanı lane de doğru kullanmak lazım kapana yakalanmasa bile karşıdaki lane de rahat farm yapamıyor ayrıca gank vs geldigi zaman kapanlar çok yardımcı oluyor ard arda 3 tane kapan koyuyorsun bence gayet iyi lane e döşiceksin kapanları yakalandıkları anda düz vuruşla harraslıcaksın bence eski cait e göre gayet iyi olmuş q veya kapana yakalandıkların da pasivi yükleniyor galiba crit vuruyosun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

quote:

quote:

Acele işye şeytan karışır taktiği yapıyorum.Orada wardımız varken 1000 canda bidaha ward atıyorum.Tabi korkudan hızlanıyorlar.Jungle smite atarken boom headshot olarak ejderi alıyorum.

silver elo plays

• starnebula01 kullanıcısına yanıt
    Q değil de E'ye yakalanınca pasif yükleniyor.
  • Caitlynn gayet güzel oldu son düzenleme ile. Eskiden çok oynanabilir bir karakter değildi fakat şimdi OP diyebileceğimiz bir seviyede.
  • Bloklasam gam yemem ne kadar saçma bir soru bu
  • cait herzaman çöptü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.