Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lanet olsun boyle kurada krizede eylulde 1750 cvari olan p8600 işlemcili makineyi bekleyim fiyat düşer diye almadım şimdi 2250 olmuş kısmet yok arkadas.ne kadar beklıcem acaba sımdı 1750 cıvarına dusmesı ıcın şaka gibi resmen.
  • kur mur dinlemedim gittim aldım casper nirvana t940 ı inş. hayrını görürüm . uzun zmn yorumlarınızı okudum ve dayanamadım gittim aldım inş. hayırlııs olur. emeği geçen herkese teşekkürler. ancak elime geçmedi hala inş. yarın alıcam::D
  • Arkadaşlar XP yüklemiştim laptopa. nVidiadan Notebook un GeForce 9600GS ekran kartı için Geforce 9 serisi en güncel driveri indirdim uyumsuız dedi nerda hata yaptım?? Nerden güncel driver indirecem ???
  • sistem .....aygıt yöneticisi.....sürücü güncelleştir......sürücüyü ben sececeğim....disketi var ile yapabilirsin
  • onu denemedim. Fakat nVidia sitesinden inen driver tek exe ( 178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe ) şeklinde. Sadece tıklayıp çalıştırılıyor
  • cvthat hayırlı olsn kardesım su kur adam olsa bende alıcam ama suara cok uctu fıyatlar ne zaman ınecek cok merak edıorum tabı ınecekmı o da var...
  • İnceleme yapan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.Fakat ekran kartı biraz geçiştirilmiş gibi geldi ki benim için en önemli parçalardan biridir.Gerçi çeşit çeşit oyun oynamam ama oynadığım tek tük olanlarda da iyi performans ararım."1024 mb" lafına fazla kanmak istemiyorum.Keşke bazı oyunlarda deneme yapıp onu da incelemeye ekleseydiniz.Örneğin pes 2009,race driver grid ve nfs serilerinde performansı nedir?Bnlar benim oynadığım oyunlar.Hangi çözünürlük ve detay seviyesine kadar çıkılabiliyor bunu merak ediyorum.Böyle bir ekleme yaparsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
  • saolasınn... 150 civarına kadar incek diolar ama o bile çok aslında umarım istediğin kur fiyatına düşer ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ronny7

İnceleme yapan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.Fakat ekran kartı biraz geçiştirilmiş gibi geldi ki benim için en önemli parçalardan biridir.Gerçi çeşit çeşit oyun oynamam ama oynadığım tek tük olanlarda da iyi performans ararım."1024 mb" lafına fazla kanmak istemiyorum.Keşke bazı oyunlarda deneme yapıp onu da incelemeye ekleseydiniz.Örneğin pes 2009,race driver grid ve nfs serilerinde performansı nedir?Bnlar benim oynadığım oyunlar.Hangi çözünürlük ve detay seviyesine kadar çıkılabiliyor bunu merak ediyorum.Böyle bir ekleme yaparsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

pes 2009 kolay kolay her sistem kaldırmaz kaldırsada bir süre sonra çoğu sistem kasılır adamlar 2009 ile uçmuşlar grafikler süper kendinizi oyunun içinde bulursanız şaşırmayın. bu zamana kadar zevk aldığım en iyi futbol oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 29 Ekim 2008; 13:23:47 >

• Oyunun değil de kartın yorumlanmasını istemiştim ama tam olarak istediğim şeyi açıklayamadım galiba?
  • pes 2009 u aldım... en yakın zamanda yüklicem ama önce tabi şu 15 saatlik ilk şarjın bitmesi lazım o zmn yardımcı olabilirim sanırım atabilirsem ss fps ayarlarını falan atarım:D
  • oncelikle herkese iyi aksamlar arkadaslar.

konuyu bastan sona okudum ama aklimda yanitlanmayan tek bir sey kaldi;64 bite gecmek daha mi olumludur,eger oyleyse bunu casper bayisi yapabilir mi?

64 bite gecen bir arkadas vardi ancak o orjinal olarak mi gecti yoksa cracklerle mi gecti tahmin edemiyorum.gecme evresinde sorun olusuyor mu acaba?cracklemekte veya genel surecte?

ilginiz icin tesekkur ederim.
  • arkadaşlar ya ben farklı bişi sorcam.
    şincik ben yurtta kalan bi üni ögrencisiym.yurdun karşısındaki pizzacıdan vayrlıs internet cekio.ama 2 çekio anca.msn e falan girebiliyrm bu netle.ama cok yavaş tabi dogal olarak.
    bnm sorcagım şey şu vayrısın çekim gücünü ve cekim alanını arttırmak için ne yapmam gerekir.laptopum da p8600lük nirvanalardan.
  • 2 diş de çeker 1 diş stabil olursa oda çeker sinyalde temizse problem olacağını sanmıyorum. 1mbit lee bağlanırsın diye düşünüyorum.. Alternatif için Harici usb wirelees dangıl ları bir dene bizde fikir sahibi oluruz..

Bir soruda benden Bu GeForce 9600M GS güncel driverini nereden indireceğiz link verebilecek olan varmı nvidia sitesinde olmaması ilginç.. Yada ben başaramadım. Driverini güncelleen vamı acaba ??
  • guncelll
  • Nerdesiniz yahu

2ayını doldurdu ürünler ve hala ilk günkü gibi diyebilirim
  • casper dan dolar kuru ile ilgili bir kampanya bekliyoruz. büyük mağazalarda her modelleri bulunmuyor.mağazalar (bimeks-vatan-teknosa)da her casper modelini getirmiyorlar.ellerindeki stoklar için kuru sabitliyorlar.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) 4 yıldır aynı casper laptopumu kullanıyordum değiştireyim artık dedim ve T940 4K15 modelimi aldım, makina hız bakımından çok güzel kasası da eskiye göre mükemmel olmuş (parmak izi bırakması hariç :)

makinada vista home premium işletim sistemi var, fakat kafama takılan bir şey var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,

vista sistem özelliklerinde işlemci numarası T9400 olarak görünüyor, yine aynı şekilde biosta ve CPUz programında da T9400 olarak görünüyor fakat aygıt yöneticisinde işlemci numarası P8400 olarak görünüyor. bu sorun sizce neden olabilir?

yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar32

arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) 4 yıldır aynı casper laptopumu kullanıyordum değiştireyim artık dedim ve T940 4K15 modelimi aldım, makina hız bakımından çok güzel kasası da eskiye göre mükemmel olmuş (parmak izi bırakması hariç :)

makinada vista home premium işletim sistemi var, fakat kafama takılan bir şey var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,

vista sistem özelliklerinde işlemci numarası T9400 olarak görünüyor, yine aynı şekilde biosta ve CPUz programında da T9400 olarak görünüyor fakat aygıt yöneticisinde işlemci numarası P8400 olarak görünüyor. bu sorun sizce neden olabilir?

yardımcı olursanız sevinirim.

Aramıza hoşgeldiniz...Yazılımsam bi sorun yani işlemciniz T9400 şüpheniz olmasın

• hoşbulduk :) cevap için teşekkür edeim fakat aslında bunun sebebini merak ettim neden t9400 işlemci p8600 görünür?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.