Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz inceleme yaptıktan sonra anladımki nVidia'nın çıkarmış olduğu güncel driver Geforce 9600M GS ile uyumlu değil. sadece harici masaüstü ekran kartlarına geçerli. Dizüstünde kullanılan kartlarda geçerli değil. yani güncelleme yok..
  • güncel driver bizim ekran kartı için mevcut. fakat bilgisayarla birlikte gelen driverdan pek farkını goremedim ben yukarıda da açıklamıştım.

180.48 sende neden hata verdi bilmiyorum ama (büyük ihtimal yanlış driver deniyorsun) benim yüklediğim 180.42 sorunsuz durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stjimmy

güncel driver bizim ekran kartı için mevcut. fakat bilgisayarla birlikte gelen driverdan pek farkını goremedim ben yukarıda da açıklamıştım.

180.48 sende neden hata verdi bilmiyorum ama (büyük ihtimal yanlış driver deniyorsun) benim yüklediğim 180.42 sorunsuz durumda.

kardeş bi o yükledigin driverin linkini yazabilirsin mi?
  • ya bide acep bu laptopn ekran kartını 9600gt ile deiştirme şansım var mdır?
  • abi benim fan çalışıyomu çalışmıyo mu belli değill sanki çalışmıyooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

ya bide acep bu laptopn ekran kartını 9600gt ile deiştirme şansım var mdır?

ne yazıkki boyle bir sansımız yok :S ... cunku kasalar ekran kartlarına gore dizayn edilir... bu kasa da 9600gs ekran kartına gore dizayn edildi...
  • arkadaşlar
    benim casper p8600 makinada bilgisayar kapalı iken bir süre (1 gün) geçince pilde doluluk oranı %96 lara düşüyor.Sebebini bilen varmı? teşekkürler
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay kadar önce p7350 işlemcili modeli aldım. Gayet memnunum yanlız klavyesi pek hoşuma gitmedi, bazı tuşlarda tekleme başladı gibi(aşırı pes den olsa gerek:)))). Onun dışında oyunlardaki performansı harika, üstelik de fiyat kalite dengesi olarak bakarsak.. Herkese tavsiye ediyorum, markaya bi ton para dökmeyin. Umarım servisi de(inşallah ihtiyacımız olmaz ama) iyidir. Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş varsa, bilgilendirirse sevinirim. Birde ben modeli nirvana olarak biliyordum. Makinanın arkasında da nirvana yazıyor model olarak. Montevina mı oluyor aslında benimki de anlamadım valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehsset

Arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay kadar önce p7350 işlemcili modeli aldım. Gayet memnunum yanlız klavyesi pek hoşuma gitmedi, bazı tuşlarda tekleme başladı gibi(aşırı pes den olsa gerek:)))). Onun dışında oyunlardaki performansı harika, üstelik de fiyat kalite dengesi olarak bakarsak.. Herkese tavsiye ediyorum, markaya bi ton para dökmeyin. Umarım servisi de(inşallah ihtiyacımız olmaz ama) iyidir. Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş varsa, bilgilendirirse sevinirim. Birde ben modeli nirvana olarak biliyordum. Makinanın arkasında da nirvana yazıyor model olarak. Montevina mı oluyor aslında benimki de anlamadım valla.

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullan....Çok fazla pes ten tuşlarda arada tekleme normal yani

Ama Gamepad almanı tavsiye ederim çok daha keyif alırsın..bide kablosuz alırsan 10 numara olur

Bu yeni seride kullanılan işlemciler montevina olduğu için ve eski seri nirvanalarla karışmasın diye Motevina platformu adını koydum

Yani sende bizdensin

• arkadaşlar ya ben bişi sormak istiyorum.şimdi bilgisayarı açarken o oturum sectigimiz yere kadar acılıo.ama oturumu sectikten sora bilgisayar acılmıo.hoş geldiniz dio.kalıo öle.bi süre sora da ekran kararıo.nedendir acaba ve format atmadan nasıl düzeltebilirim?

bi de a-sqared ile tarama yaparken buldugu dosyalardan biri sistem dosyasıymış sanırım.sildikten sora wireless a baglanamıyorum.ne yaomama gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 12 Aralık 2008; 0:50:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullan....Çok fazla pes ten tuşlarda arada tekleme normal yani

Ama Gamepad almanı tavsiye ederim çok daha keyif alırsın..bide kablosuz alırsan 10 numara olur

Bu yeni seride kullanılan işlemciler montevina olduğu için ve eski seri nirvanalarla karışmasın diye Motevina platformu adını koydum

Yani sende bizdensin

Ooo hoşbulduk o zaman:))). Sağol cevabın için. Yani bu tuş teklemesi dışında(ki normal bişeymiş) çok memnunum, alın vallahi.
    Peki playstation kolunun birebiri olan bir kablosuz gameped bulabilirmiyim(pahalıda olmasa iyi olur ama)?

• PES olayını bilmem de özellikle oyunlar için ucuz bi usb klavye kullansan daha iyi olurdu.

Birde gözlük ekranlardan tadına varılmaya bilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 13 Aralık 2008; 1:10:08 >
  • Arkadaşlar Bu laptop ları 72 ekran normal (LCD olmayan) TV lere bağlayabilen varmı?

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16604 bu linkdeki kablo işe yararmı sipariş etsemmi?
  • Evet ya klavye şart. Aldım ama biraz geç oldu. Ve şu tv ye bağlanmada, normal tv ye bağlanmıyor mu?
  • gta 4 performansı nasıl bılen varmı ?
  • arkadaşlar ya casperın verdigi vista cdsini kaybettim.o cd olmadan orjinal vista yazılımını nasıl yükleyebilcegimi bilen var mı?bir de bilgisayar acılırken vista yazılımı orjinal degildir dio.ne yapmam lazım ya bu bilgisayarla birlikte işletim sistemi de satın almamışmıydık?
  • Arkadaşlar bir 5.1 ses sistemim var. Ekstradan ses kartı almadan, 5.1 şeklinde sesi almam mümkün müdür acaba? Yoksa illaki ses kartı almam şart mı, ses kartı bunu destekliyor mu?
  • Normal koşullarda notebook un ses çıkışı stereo. Tam anlamamamla birlikte HDMI çıkışından dolayı, Bu HDMI çıkışlında HD görüntü yanında HD digital olarak 5+1 ses çıkışı olabilir. Bunu en iyi HDMI sisi kullananlar bilir. HDMI çıkışına takıldığında VLC ses menüsünde 5+1 ses aktif oluyormu acaba??
    Bende 5+1 se çıkış olayını merak ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.