Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9500 işlemcili 9600gt li bir modeli çıksa piyasayı süpürür bu yeni casperlar
  • Eee yokmu arkadaşlar bir bilen?? HDMI çıkışından 5.1 ses alma imkanımız varmı, veya ses kartımız destekler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iconaday

9500 işlemcili 9600gt li bir modeli çıksa piyasayı süpürür bu yeni casperlar

9500 işlemcide neki aşağıdaki linkte x9100 işlemcili modeli var. şu an en hızlı işlemci. casper storlarda da satılıyor

http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=292
  • Arkadaslar Casper Store Sitesinde Doları 1.39 sabitleyip casper bilgisayar ve dizüstüleri indirim yaptılar

Casper Nirvana CPM-P860-4K15

1.884,46 YTL

Havale İnd. (%5) : 1.790,24 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolu_ksk -- 25 Aralık 2008; 16:48:11 >
  • evet bende gördüm. indirim yapılmış. extreme işlemcili modelin fiyatı baya düşmüş. ilk çıktığı zamanki seviyeye inmiş neredeyse.
    bi toparlayamadık parayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: XYAĞMUR

quote:

Orjinalden alıntı: iconaday

9500 işlemcili 9600gt li bir modeli çıksa piyasayı süpürür bu yeni casperlar

9500 işlemcide neki aşağıdaki linkte x9100 işlemcili modeli var. şu an en hızlı işlemci. casper storlarda da satılıyor

http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=292

işlemci olarak öyle ama 9600gt ile gs arasındaki farkın hissedilir düzeyde olacağını düşünüyorum

9400 lü modeli çok beğendim ama hala gs oladuğu için biraz daha bekliyorum belki gtli bir model çıkarırla diye

• Gt olan model çıkacağını sanmıyorum..çünkü seri üretime başlanırken parçalar toplu alım yapılıyor... Gs fazlasıyla yeterli bi laptop için
  • Merhabalar,

Oldukça önceden casper cpm-t940-4k15 modelini almaya karar vermistim (chip in incelemesinden sonra) ve suanda sadece bu bilgisayar ile ilgileniyorum. doların artıs sebebinden dolayı alma islemini bu zamana kadar erteledim ama artık daha fazla geciktiremem.Belki topic sorum icin uygun bir yer degil ama aynı bilgisayarı kullanan grup olarak sizlerin bu konuda bana yardım edebileceginizi düsündüm.Cesitli yerlerde aynı model bilgisayar icin farklı fiyatlar gösterilmis.casperstore da 2185 ytl olarak gözüküyor hepsiburada da ise 2300. casperspot adlı bir internet sitesinde ise 1940 ytl olarak gözüküyor arada cok fahiş fiyat farkı var.Daha önce bu alışveriş sitesinden alışveriş yapan var mı?En azından çevreden duydugunuz bilgi varsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bu arada çok alakasız olsada belirtmeden geçemeyecegim; zaten bilgisayar parçaları yurtdışında üretiliyor ve biz bunları alırken memleketimizden oldukça yüksek miktarda döviz çıkışı oluyor. neden birde , sadece bu parçaları toplayıp üzerine markasını basan ve bunun için ayrı para alan yabancı markalara para ödeyelim.evet casper mükemmel bir marka degil (bu mükemmel olup olmama satış sonrası hizmetleri için bahsedilmiştir ) ama neden kendi ülkemizin markasının kendini geliştirmesine fırsat vermiyoruz.Parası olan elbette ki gidip diger kendini ispat etmiş markaları alabilir ama bu doğru bir şey yaptıgı anlamına gelmez.

Teşekkürler.

• hocam ürün şu anda en uygun casperstore.net'te.
    casperspot dediğin siteye baktım test yayını yazıyor. sanal pos güvenlik sertifikası hiç bir şey yok. alınacak yer belli yani. casperstoredan al. gönül rahatlığıyla güle güle kullan.
  • Yaklasık 1 aydır laptopları ıncelıyorum...Casperin P860-4K15 montevina almaya karar verdim okuldaki tum arkadaslar casper mı alıcan,casper hayalet die dalga gectiler Dandik falan dediler Turk malı dedıler kavga ettim onlarla.Forumu okdugum iyi oldu bu hafta sonuna kadar almayı dusunuyorum,yorumlarınız bana guven kazandırdı,300 400 ytl fazla verıp marka aldım ama oyun calısmıo demektense Turk malı bi seyi alıp onun onunu acmak gerekli diyorum,herkes yabancı esiri olmus ^^ Ozellıklerı ıle iyi iş cıkarıcagını dusunuyorum P8600 un T9400 biraz pahalı geldi bana...P8600 kullanan arkadaslar memnun musunuz?
  • kardeş bnde var p8600 lük model.valla taş gibi.hatta vatandan 5 taksite aldım casper store den falan daha ucuza gelio.cod4 nba 2k9 generals gibi oyunları full ayarlarda rahat rahat oynuyorum.tavsiye ederim
  • sonunda bende x910 4k15 modelini aldım. en hızlı işlemciye sahipmiş, görücez bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Arkadaşlar Bu laptop ları 72 ekran normal (LCD olmayan) TV lere bağlayabilen varmı?

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16604 bu linkdeki kablo işe yararmı sipariş etsemmi?

Bu kabloyu aldım 64 bit vistada çalıştıramadım sanırım işe yaramıyor. Birde orjinal vista imajını almıştım. Bi ara geri yükleyip tekrar deneyeceğm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehsset

Arkadaşlar bir 5.1 ses sistemim var. Ekstradan ses kartı almadan, 5.1 şeklinde sesi almam mümkün müdür acaba? Yoksa illaki ses kartı almam şart mı, ses kartı bunu destekliyor mu?

Yahu yokmu bir sesimi duyan??
  • hayırlı olsun nereden kaça aldın. Bende almak için uğraşıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: XYAĞMUR

sonunda bende x910 4k15 modelini aldım. en hızlı işlemciye sahipmiş, görücez bakalım
  • Tekrar hayırlı olsun ama nakit ödeme yaptıysan bence az indirim yapmışlar.
    Burdahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1864
    peşinde 3114 lira diyor. Çantada hediye.
    Ben 3000 lira için pazarlık yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chic

Tekrar hayırlı olsun ama nakit ödeme yaptıysan bence az indirim yapmışlar.
    Burdahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1864
    peşinde 3114 lira diyor. Çantada hediye.
    Ben 3000 lira için pazarlık yapıyorum.

EYVALLAH. İNŞALLAH O FİYATA ALABİLİRSİN.
  • arkadaslar 940-4k15 modeli ile hangi oyunları rahatlıkla oynayabildiniz veya zorluyarak yazar mısınız ?
  • Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz. en kısa zamanda ilk sayfadaki listeye ekliycem..bu arada Photoshop bilen biri İmza yaparsa güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz. en kısa zamanda ilk sayfadaki listeye ekliycem..bu arada Photoshop bilen biri İmza yaparsa güzel olur

Beni de ekle kardeş.Dün aldım 8600A ^^
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.