Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar kişi aldı hiçbirinde ölü piksel çıkmadı. siz makineyi nerden aldınız bilmiyorum ama teşhir ürünü falan olmasın o.

ayrıca pahalı almışsınız. 2.106 ytl 12 taksitli fiyatı. mouse hediye diye birde mouse satmışlar size 50 milyona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic -- 17 Ocak 2009; 12:22:39 >
  • İlk defa sizde Ölü pixel(ÖP) çıktı geçmiş olsun. keşke bi bayiye gidip elden deneyerek alsaydınız

netten aldıysanız ve jelatinleri üstündeyse 7gün içinde değişim ve iade hakkınız var. hiç ÖP muhabeti yapmadan ürünü beğenmedim diyip ürünü iade edip paranızı alın bence ve gidip bi satıcıdan elden kontrol ederek alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: chic

Bu kadar kişi aldı hiçbirinde ölü piksel çıkmadı. siz makineyi nerden aldınız bilmiyorum ama teşhir ürünü falan olmasın o.

ayrıca pahalı almışsınız. 2.106 ytl 12 taksitli fiyatı. mouse hediye diye birde mouse satmışlar size 50 milyona.

Makineyi Casper Yetkili saticisi ver servisinden aldim.
    Ayrica pahali almadim. benim aldigim donemde 2.186,00 YTL 12 taksitli fiyatiydi. Simdi fiyati dusmusise saglik olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

İlk defa sizde Ölü pixel(ÖP) çıktı geçmiş olsun. keşke bi bayiye gidip elden deneyerek alsaydınız

netten aldıysanız ve jelatinleri üstündeyse 7gün içinde değişim ve iade hakkınız var. hiç ÖP muhabeti yapmadan ürünü beğenmedim diyip ürünü iade edip paranızı alın bence ve gidip bi satıcıdan elden kontrol ederek alın

Bayiye gittim aldim ama acilen ciktigim icin kutudan cikarmadim. Aldigim yer Casper Yetkili Saticisi ve urunu getir bir bakalim dediler.

Oyle 50-60 YTL pahali ucuz umrumda degil ama iki noktada surekli kendini belli edn ÖP ler insanin canini sıkıyor.
    Urun şık bir urun aslinda.
  • Arkadaslar ayrica Yetkili Saticiya makineyi goturdum ve sadece 2 piksel oldugundan hicbir hak idda edemeyiz dedi ama sen Pazartesi getir ben elimdeki 15.4" luk sıfır bir makineden ekrani sokup seninkine takarim dedi.

Ayrica Orjinal Wista 64 bitlik DVD verdi. Ama ben XP 64 bit lik yukletmeyi dusunuyorum. Sizce yuklemelimiyim?
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE BİR AY ÖNCE CASPER ALDIM GAYETDE MEMNUNUM AMA HARDİSK BANA YETMİYOR ONUN 250 GB OLAN HARDİSK İMİ 500 GB YAPMAK İSTİYORUMA ACABA GARANTİSİ BOZULUR MU
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.AliKaya

Arkadaslar ayrica Yetkili Saticiya makineyi goturdum ve sadece 2 piksel oldugundan hicbir hak idda edemeyiz dedi ama sen Pazartesi getir ben elimdeki 15.4" luk sıfır bir makineden ekrani sokup seninkine takarim dedi.

Ayrica Orjinal Wista 64 bitlik DVD verdi. Ama ben XP 64 bit lik yukletmeyi dusunuyorum. Sizce yuklemelimiyim?

Bu garip bir öneriymiş, bence temkini yaklaşmakta fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.AliKaya

Arkadaslar ayrica Yetkili Saticiya makineyi goturdum ve sadece 2 piksel oldugundan hicbir hak idda edemeyiz dedi ama sen Pazartesi getir ben elimdeki 15.4" luk sıfır bir makineden ekrani sokup seninkine takarim dedi.

abi o yeni ekranın bi tarafında bi seri numara gibi bişi varsa ilerde garantide sorun cıkmicak mı?hakkaten ya da eleman ekranı deiştirene kadar toptan bilgisayarı deiştrse onun için de daha kolay olur ya aslında hem sen kendini garantiye alırsın
  • ekranı değiştirmeyi kabul etmeyin. tümden cihazı değiştirsin

bu arada 64bit olarak en stabil işletim sistemi vistadır

eğer 250gb hdd yetmiyosa 500gb 2.5'' alıp kendiniz takabilirsiniz ama benim önerim harici 2.5'' alın istedğiniz boyutta ve kurulumları arşivlemeyi ona yapın. böylede cihazı açma gibi bi durumda olmaz ve bütün dosyalarınızı istediğiniz pc ye aktarabilirsiniz
  • banada çok garip geldi bu durum. ekranı söküp ona takana kadar alsın sizdekini versin elindeki yeniyi. niye o kadar uğraşacak?? ayrıca böyle bir müdahele bana pek doğru gelmiyor. ÖP olan makineyi başka birine mi kakalayacak bu durumda.
  • Arkadaslar adam sifirini veremez cunku makinede sadece 2 ÖP var. Ayrica kendi yaninda boyle bir makine olsa zaten yenisini isterdim. Baska makineden sokecegi ekran da benim notebook un bir kac alt modelinden sokecek, Ekrani tam sokmeyecek yani sadece LCD yi degisecek. degisecegi makineyide baskasina kakalamayacak, sadece bu makineyi vitrine koyup actigimda ÖP vardi ve bu sekilde musteriye satamam deyip geri iade edecek.

Sonucta benim notebook a ihtiyacim var kullanmam lazim. Bilgisayar da 4 tane ÖP olsaydi hak iddaa ederdik ve yenisini isterdiik ama garanti sartnamesi 4 ve üzeri ÖP lerde degisme veriyor. Bence yetkili satici yapacagi iyiligi yapmis cunku makinenin butun jelatinlerini soktum ve dedigim gibi makinede sadece 2 ÖP var.
  • Eski casper modellerinin ekranı bunlar gibi parlak değil ve tahminimce giriş soketleri ve güç pinleri farklıdır

bence siz casper merkezi arayarak önce tatlı dille olayı anlatıp değişim isteyin olmaz falan diye geçirtirirlerse biraz sert yapın ve firmanın önemli bi kaç noktasına durumu mail olarak atın

ÖP resimlerini koyarmısınız acaba
  • Bugün bende 8600a aldım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum biraz karambole geldi 1890 gibi bir fiyatı vardı teknosadan aldım
    iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.. kullanan tecrübeli arkadaşlardan biraz fikir alabilirmiyim ??
  • arkadaşlar T940 olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi ?soracaklarım var ama pc bayadır kullanıyor olsun ben ilk çıktığında alanlardanım chatlak_rizeli@hot
  • Arkadaşlar 18.01.2009 21.00 itibarıyla bende bir casper kullanıcısıyım artık.. p8600 olanından :)
    arkadaşlar gerçekten bu forumun bana bu makınayı almamda etkisi çok, hiç doğru düzgün sorunu olan yok ve inşallahta olmaz..
    arkadaş 1890 a almış sanırım biraz pahalı almışsın..
    Ben bimeksten aldım 1731 liraydı ve world e 9 taksit yaptım ve bunun üzerine 160 lira bedava world puan kazandım. makina bana 1600liraya mal oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Eski casper modellerinin ekranı bunlar gibi parlak değil ve tahminimce giriş soketleri ve güç pinleri farklıdır

bence siz casper merkezi arayarak önce tatlı dille olayı anlatıp değişim isteyin olmaz falan diye geçirtirirlerse biraz sert yapın ve firmanın önemli bi kaç noktasına durumu mail olarak atın

ÖP resimlerini koyarmısınız acaba

Eski Casper Modeli dedigim Nirvana odahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1833

Ayrica Casper merkezi aradim adamlara sert te yaptim sikayet merkezine mail atip aradim da ama adamlar pek anlayisli degil.

ÖP lerin resimlerini su anda koyamam cunku sirkete getirmedim PC yi ve kardesim bugun direkt servise goturecek.

• ya bu arada şu bilgisayarları temizleme olayını nasıl yapıonuz.siyah oldugu için çok belli oluo tozlar ve millet kafa buluo benle ''ulan bilgisayarın bile pis'' die
  • merhabalar
    Q900-4M35 4 çekirdekli modeli almaya karar verdim
    müşteri hizmetleri işletim sisteminin 32 bit olduğunu söyledi
    64 bit bu ürün için uygunsuz dedi
    ram in 4 gb olmasının ne anlamı var o zaman
    başka farkları varmı 32-64 arasında
  • http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1859

arkadaşlar bende bu makinadan almak istiyorum oyunlarda Grid yada ne bilim yüksek performans gösteren oyunlarda sorun olurmu ?

birde ben vista dan tiksinen birisi olarak xp driver lerini bulabilirmiyim ? gerçi vista performansı iyi diyolar ama ben 1gb ram i vistada öldürmek istemiyorm..

yardımcı olurmusunuz..
  • xp driverları ürünle birlikte veriliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.