Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var benim laptopun Ram 1 GB iken puan 4,3 / 3 gb yaptığımda puan 4,6 niye bu kadar saçma bir puanlama arkadaşımın rami 3 gb ayrıca ram markası vs aynı 5,9 veriyor
  • Bu Model gerçekten çok güzel 2009 yılı Ocak ayına kadar gördüğüm ekonomik, estetik ve özellik yönünden daha zengin bir notebook All in one yapmışlar!
    Teşekkürler Casper!
  • Hangi model sefa? Core 2 Quad larmi yoksa Montevina larmi?
  • montenivadan bahsediyor sanırım
  • arkadaşlar merhaba yaklaşık iki hafta önce bu forumun tavsiyeleriyle casper P8600 modelini aldım.Bilgisayar 3-4 gündür çok geç açılıyor ve kapanıyor?acaba bunun nedeni ne olabilir?Bir de bilgisayarı açtığım gibi pil %90 seviyesine düşüyor ve heralde hard diskten tıkırt tıkırt diye ses geliyor.Bunlar normal midir?
  • Bence normaldir.Bilgisayar normal windowsta geç açılır zaten + kapanırken güncelleştirmeler yükleniyor olabilir + biraz fazla program yüklemiş olabilirsin
  • Notebooku dusurmus olabilme ihtimalin varmidir? Yoksa HDD den oyle ses gelmemesi gerek. Biraz daha bilgi verirsen yardimci olmaya calisirim.
  • GurcellOnline sen hala Windows 7 mi kullanıyorsun
  • Dün itibari ile Win 7 kurdum hakikaten çok güzelmiş.. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Gerek program olsun gerekse Driverlar hepsini tanıyor. Vistayı tarihe gömeceğe benziyor.

İlk başta RC sürümü olmasından dolay teraddürlerim vardı. Ama kurduktan ve denedikten sonra bu kaygılarım son buldu.. Hakikaten MS bu işi çözmüş... Vistayla test etti ve Win 7 di ile gerçekten gelişme kaydetti...

Win 7 daha stabil ve hızlı... Ayrıca bir çok kullanım kolaylığı sunmuş...

Örneğin Ekran alıntı aracı diye bir program var... Ekran görüntüsünü saniyeler içinde istediğiniz yeri JPG formatına çeviriyor... Ayrıca paintle uğraşmıyorsunuz... Çok seveceksiniz... Paintte aynı office 2007 formatında yapılmış.

Hakkaten Casper bilgisayarımla daha güzel oldu... Ayrıca renkler ve canlılığı daha güzel oldu... Tavsiye ederim...

Sizlerle görüntüleri paylaşmak istiyorum...

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/

• Dun tekrar 64Bit Vista yukledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gurcellonline

Dun tekrar 64Bit Vista yukledim.

Niye hocam paylaşırsan sevinirim
  • Heuz daha RC1 surumu oldugu icin guvenlik aciklarinin cok fazla oldugu yonunde birkac makale okudum. Notebookumdaki bilgilerin bir baskasi tarafindan benim haberim oldanan goruntulenmesi yada kopyalanmasi riskini en aza indirmek amaciyla stabil calisan versiona geri donus yaptim. Ama su varki gayet hizli ve guzel bir tecrube oldu benim icin.
  • Slmlar arkadaşlar sonunda bende aranıza katıldım .p8600 9600gs li modeli aldım. Şuan çok mutluyum hiç bir sorun yok . Sadece kararsız kaldığım bir konu var. Ben Fişe takılı kullanıyorum teknik servisteki eleman güç kaynağı olmadan pilini çıkartma dedi. Ancak pil üzerindeyken fişte kullanırsan pil ömrü azalır dedi. Bende pil dolu olunca fişten elektrik almayı kesmıyormu dıye sordum . Bana her markada o özellik yok dedi .Nedir bunun doğrusu arkadaşlar ?.
  • cem.petek
    Bence normaldir.Bilgisayar normal windowsta geç açılır zaten + kapanırken güncelleştirmeler yükleniyor olabilir + biraz fazla program yüklemiş olabilirsin
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler.İlk aldığımda açılması ve kapanması hızlıydı.Sadece mediewal 2 ve fm 2009 yükledim.Acaba virüs girmiş olabilir mi?Format atsam düzelir mi?
    Gurcellonline
    Notebooku dusurmus olabilme ihtimalin varmidir? Yoksa HDD den oyle ses gelmemesi gerek. Biraz daha bilgi verirsen yardimci olmaya calisirim.
    İnternete bağlı değilim yurtta kalıyorum güncelleştirme yüklenmiyordur sanırsam.
    Yok düşürmedim.heralde ses bana garip geldi arkadaşlar normaldir dedi.
  • @kozlowski
    Oncelikle aramiza hos geldim. En kisa zman 64Bit Vista yuklemeni tavsiye ederim. Notebook u surekli sarjda kullanirsan batarya omrun kisalir. Bunu engellemek icin bataryani %50 yada daha fazla sarjli iken cikartip notebooku fise takili kullanman gerekir. Ama notebook gibi hassas cihazlari UPS hattinin disinda sebeke hattina baglarsan olasi elektrik kesintilerinde yada sebeke dalgalanmalarinda cihazini riske atmis olursun. UPS cihazlarida 50-90 TL arasi bir fiyattir. Yani isini gorecek kapasitedekiler diyeyim.
    Sana bahsettikleri dolunca elektrigi kesme olayi notebooklarda yok. Yani senin tahmin sekilde calismiyorlar. Farzetki notebookun %100 sarj oldu cihaz elektirigi kesti ve sarj bosalmaya basladi %99 olunca cihaz tekrar devreye girdi ve sarj etmeye basladi. tabi bu arada senin notebook ayarlarin surekli degisecek. Sarjda kullanirken default %100 CPU kullanirken bataryaya gecitignde %70 e dusecektir. Bunlari kendin ayarlayabilirsin ama sonuc notebook bu hareketi mutlaka algilayacaktir. Herneyse diyecegim o ki sadece yukarida yazdigim yeri dikkate alman senin icin uzun omurlu bir batarya sahibi olmani saglayacaktir. Zahmetli bir is ama inanki cok faydali bir islem bu. Tabi bataryani cikarttiktan sonra oyle birakma. Plastik bir seyin icerisine koyman bataryani statik elektrikten koruyacaktir.

@tahminci
    Format atmak bence en son cozumdur ama en etkilisidir. Virus girmesi dogaldir. PC internete bagli olmasada USB diskler yuzunden artik o bile guvenli olmuyor diyebilirim. baslangic ve kapanislardaki tikirtilar normal olabilir ama disk donerken tik diye ses gelir PC de kilitlerinse (1 saniyeligine) o iste riskli bir durumdur.

Vaktim yok patron tepemde daha sonra devam ederim...

• http://forum.donanimhaber.com/m_31538682/tm.htm

Arkadaşlar incelerseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gurcellonline

@kozlowski
    Oncelikle aramiza hos geldim. En kisa zman 64Bit Vista yuklemeni tavsiye ederim. Notebook u surekli sarjda kullanirsan batarya omrun kisalir. Bunu engellemek icin bataryani %50 yada daha fazla sarjli iken cikartip notebooku fise takili kullanman gerekir. Ama notebook gibi hassas cihazlari UPS hattinin disinda sebeke hattina baglarsan olasi elektrik kesintilerinde yada sebeke dalgalanmalarinda cihazini riske atmis olursun. UPS cihazlarida 50-90 TL arasi bir fiyattir. Yani isini gorecek kapasitedekiler diyeyim.
    Sana bahsettikleri dolunca elektrigi kesme olayi notebooklarda yok. Yani senin tahmin sekilde calismiyorlar. Farzetki notebookun %100 sarj oldu cihaz elektirigi kesti ve sarj bosalmaya basladi %99 olunca cihaz tekrar devreye girdi ve sarj etmeye basladi. tabi bu arada senin notebook ayarlarin surekli degisecek. Sarjda kullanirken default %100 CPU kullanirken bataryaya gecitignde %70 e dusecektir. Bunlari kendin ayarlayabilirsin ama sonuc notebook bu hareketi mutlaka algilayacaktir. Herneyse diyecegim o ki sadece yukarida yazdigim yeri dikkate alman senin icin uzun omurlu bir batarya sahibi olmani saglayacaktir. Zahmetli bir is ama inanki cok faydali bir islem bu. Tabi bataryani cikarttiktan sonra oyle birakma. Plastik bir seyin icerisine koyman bataryani statik elektrikten koruyacaktir.

Hocam UPS hemen alamıyacağım 1 ay pil takılı halde şarjda kullansam çokmu yıpranır pil ?

Edit : bide hocam kapalı şuan alet ama %100 dolu olmasına rağmen fişi çıkartmadım yeşil ışık yanıyor . Fişte kullanırken sürekli takılı mı kalsın .? yoksa kapatınca fişide çıkartıyımmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozlowski -- 8 Mayıs 2009; 17:25:08 >

• Win 7 deki açık yamalanmış... Artık win 7 kullanabilirsiniz...
  • ARKADAŞLAR NİRVANA P8600 İŞLEMCİLİ MODEL V..BİLGİSAYARDA 1608 LİRA.WORLDCARD'A 5 TAKSİT 1415 LİRA.BUYRUN LİNKİ :

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34779

• oha ya ben 1 gün önce aldım vatandan world e 5 taksit 1570 lira haydaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.