Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stjimmy

bugün ben de teknosa dan ürünü aldım tasarımı çok güzel zaten gitiğim teknosa nın elinde kalmadı başka son ürünü de ben aldım :S
    üzerinde 32 bitlik vista olmasına rağmen 4 gb ram gormesi ilginç ama.sadece 64 bitler 4 gb ı tam olrak görüyo sanıyodum

bir de casper store da benim kullandığım model yok 320 gb 4gb ram 2.0ghz işlemci 9600 gs

aynen bende 64 bit 4 gb görüyor sanıyodum fakat su anki 32 bit işletim sistemimde 4 görünüyo.. Ama yanılmıyorsam 3dmarks06 testlerini yaparken orda 3 küsür GB görmüştü.. yanlış hatırlıyor da olabilirim...
  • quote:

bugün ben de teknosa dan ürünü aldım tasarımı çok güzel zaten gitiğim teknosa nın elinde kalmadı başka son ürünü de ben aldım :S
    üzerinde 32 bitlik vista olmasına rağmen 4 gb ram gormesi ilginç ama.sadece 64 bitler 4 gb ı tam olrak görüyo sanıyodum

bir de casper store da benim kullandığım model yok 320 gb 4gb ram 2.0ghz işlemci 9600 gs

Bahsettiğin model casper storeda var.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1888

• quote:

Orjinalden alıntı: antikcocuk

arkdaşlar ben kameraya giremiyorum. daha doğrusu kamera ikonum yok. normalde bilgisaayarımda olması lazım ama orda yok. kameradan kayıt yapmadan görüntüsüne bakiyim dedim ama bir türlü bulamıyorum. anca msnden webcam ayarları dediğimde görebiliyorum. yani driverinde bi problem yok. ama sorun nerde. bir türlü boşta kemrayı çalıştıramadım

Bu sorun farklı bir modelde başıma gelmişti.
    http://r a p i d s h a r e .com/files/147215671/Camera.rar.html
    adresinden camera dosyasını indirin. İçindeki camera klasöründe amcap adlı dosyayı masaüstüne atıp çalıştırın. options menüsünden previewe tıklayın. Kamera açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic -- 21 Eylül 2008; 21:52:30 >

• Bu casperde Recover CD olayı varmı HDD de gizli partision varmı. ilk alımda sanırım yedeklemek gerekiyor dimi? de nasıl olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: agekopat

quote:

aynen bende 64 bit 4 gb görüyor sanıyodum fakat su anki 32 bit işletim sistemimde 4 görünüyo.. Ama yanılmıyorsam 3dmarks06 testlerini yaparken orda 3 küsür GB görmüştü.. yanlış hatırlıyor da olabilirim...

3dmark 2006 testini ben de yaptım orda rami 3gb goruyo everestde de 3 gb gordu vista sacmalıyo olabilir.

3DMARK 06 puanım 4220 çıktı benim. hdd den ses geliyo demiştin o ses aynen 1 defa bende de geldi galiba bilgisayarı yatay pozisyonda tutmayınca oluyo.

ayrıca arkadaşlar 3dmark 06 testi yaptıktan sonra ve biraz da oyun oynadıktan sonra(ayrıca 5 saate yakın ağdan dosya çektim) ekran kartı sıcaklıgı maksimum 60 dereceyi gordu islemci ise 55 derecedeydi.(hdd de 45 derece)
    birazdan cod 4 ve yeni cikan crysis warhead oyunlarını yükleyip fps oranına bakıcam bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stjimmy -- 21 Eylül 2008; 23:03:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Bu casperde Recover CD olayı varmı HDD de gizli partision varmı. ilk alımda sanırım yedeklemek gerekiyor dimi? de nasıl olacak?

Aldığınızda bişey yapmanız gerelmiyor..Bütün herşey yanında gelen cd lerde var

Bi olaya daha açıklık getireyim

Bütün 32bit işletim sistemleri maksimum 3gb ram kullanabilir ancak vista SP1 ile 4gb görünür ama yine 3gb kullanır.. size tavsiyem vista 64bit ultimate kurmanız..Bende 50liraya 2gb daha ram alıp 64bit ultimate kurmayı düşünüyorum...

• Gayet güzel bir bilgisayar, Metin seçerse fiyatına göre en güzel bilgisayarı seçer. Güle güle kullan..
  • @stjimmy

Cod4 ve Crysis Warhead incelemeni merakla bekliyorum casper beklediğimden çok daha iyi görünüyor
  • crysis warhead i yükledim hatta baya da oynadım.

öncelikle oyunun grafik ayarlarında minimum, mainstream, gamer, enthusiast olmak üzere 4 çeşit var. oyunu bizim laptopın optimal ayarlarına gore yani kendi ayarlamasına gore oyunun 1024x768 de gamer seçeneğinde gösteriyor. ama fraps i de açıp bi yandan fps kontrolu yaptım gamer ayarlarında oyun oynanabilir fakat oyunun fps değerleri 18-25 arasında değişmekte. bende oyunu mainstream ayarlarında oynuyorum şu anda bi kaç bölüm bitirdim ve fps değerleri 23 ile 40 arasında değişiyo yani gayet iyi bi şekilde kasmadan çok rahat oynanabilir.mainstream ile gamer arasında ise öyle çok fazla bi fark yok fakat yüksek fps = yüksek oyun zevki.

2 saat crysis oyunu sonrası hala oyun açıkken sıcaklık değerleri ise gpu:72 işlemci:62 hdd:36

cod4 ü de yükledim fakat vistayla sorun çıkardığı için oynayamadım.single player inda sorun çıkartti. patchlerini indirip online oyunu denicem.

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stjimmy -- 22 Eylül 2008; 2:30:31 >

• ewet bende şimdi crysis i yükledim bi iki ayar çekince oyun gayet akıcı oynanıyo... şimdiye kadar herhangi bi takılmaya rastlamadım...
  • cod4 vistada çalışmıyomu arkadaşlar.. almayı düşünüyodum almıyimmi
  • quote:

cod4 vistada çalışmıyomu arkadaşlar.. almayı düşünüyodum almıyimmi

Bi patch dosyası vardır mutlaka... Biraz araştırmak lazım
  • evet kesin vardır çözümü sadece single player modunda sorun verdi uğraşmadım pek crysis e dalmıştım :)
  • quote:

cod4 vistada çalışmıyomu arkadaşlar.. almayı düşünüyodum almıyimmi

Ben masaüstümde vista premium kullanıyorum ve Cod4 single player oynadım bitirdim

Bu arada yeni crysis için acele etmiyorum çünkü yarın türkçesi çıkıyo

Bişey daha dicem.konumuza müdür yardıcısı alınacaktır

konuyu sürekli takip eden arkadaşlardan biri bana yardımcı olursa daha derli toplu bi konu olur

• En yakın zamanda CPM T940 4K15 modelini almayı düşünüyorum bu arada iki farklı biri resmi sitede fiyatı şöyle ;

Casperonline : 1.911,43 YTL

Ereyon.com.tr : 1.842,17 YTL ( Havale İndirimli : 1.768,48 YTL )
  • quote:

Orjinalden alıntı: HüseyinCX70

En yakın zamanda CPM T940 4K15 modelini almayı düşünüyorum bu arada iki farklı biri resmi sitede fiyatı şöyle ;

Casperonline : 1.911,43 YTL

Ereyon.com.tr : 1.842,17 YTL ( Havale İndirimli : 1.768,48 YTL )

Ereyondaki özellikler de aynı niye bu kadar fark var anlayamadım... ucuzunu bulmuşken al :D belki dolar kurunu güncellemede bi sorun çıkmıştır... D:

Bu arada Casper Montevina kullanıcıları isimlerini bana pm olarak bildirsinler kullanıcı grubuna ekleyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agekopat -- 22 Eylül 2008; 22:26:09 >
  • Casper ürünün tanıtımını artırdı.Gazate ve televizyonda reklamları var ve forumda popüler oluyo gün geçtikçe...Bunu hak ediyo bence

Herkez ürünü aldı bi kenara çekildi tadını çıkartıo galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: parthenios

http://www.casper.com.tr/tr/ct-panel/UrunDetay.aspx?intStockNo=206 nedersiniz arkadaslar?

linkte kampanya bitiş süresi 15 Eylül yazılmış. Aynı modelden düşünüyorum ben büyük ihtimal Ereyon 'dan alıcam. Güvenilir ve ucuz olması avantaj. Bayiden alırsam 100 lira pahalıya gelir.

• Herşey cihazı alana kadarmıydı arkadaşlar Biraz paylaşım yani..Nasıl memnunmusunuz cihazlardan? artı ve eksileri neler sizlere göre?

extreme veya 4çekirdekli modeli alan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.