Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LeoS

quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

bende sony vaio fw-190nch modelını almıstım ib den ama guvenılmez oldgunu duyunca vazgectim geri vericem ve bu modelı alıcam. ozellıkler vaioyla aynı. bunun hd si 20 gb fazla. cache de 3 mb fazla. ama asıl fark ekran kartında. vaio hd3470 kullanırken casper 9600gs kullanıo. bu ekran kartı saglamdır dımı arkadaslar. ben oyunları rahat oynamak ıstıyorum. casperı tercıh ettgıme pısman olmam ıns

Hocam ekran kartında sorunun olmasın Atiye göre kat kat iyidir. Sony nin neden güvenilmez olduğunu düşündün? Casperın servis ağını araştırdın mı? Benim kafama takılan en büyük sorun bu?

sony de sorun yok. ib de sorun var. i stanbul bilişm yani. orası eurasia garantısı vermıo kalvye stıcker burda vista yuklenıo. ustelık 2.7bin ytl. casper daha ıyı ondan ekranı kotu kasası o kadar. bin ytl daha ucuz. bu ekran kartıyla crysis cod4 u nasıl oynarım ? hıghta oynayamz heralde ?

• slm arkadaşlar bende casperın bu serisinde cpm-p860-4k15 modelini sipariş verdim vatan bilgisayardan ellerindeki son ürünüde ben aldım
    bende bir iki soru soracam benim aldığım modelde home premium çıkıyor benim alette 3 gb ram mi kullanacak?
    birde alan arkadaşlar uzun süreli oyun oynamada problem çıkıyor mu alette mesela ben bir oturdum mu 5-6 saat oynarım sonra bi 5-6 da kardeşim oynasa 10-12 saat aralıksız crysis oynasak bir problem çıkarmı alette bu şekilde deneyen arkadaşlar var mı?
    millet yeni seri iyi diyor ama ben hala casper a güvenemiyorum bir kere güvensizliği sağlamış ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda hala açıkları var casper ın satış sonrası hizmetiyle ilgili problemi olan var mı eksik parça farklı model gönderimi yaşayan var mı
    ben kendim mesela casper bayisinden ürünü sioariiş verdim 2 güne gelir dediler 1 hafta oldu gelmedi bugün yarın gelecek derken siparişi iptal ettim bende vatanda daha ucuzu vardı onlarda 3 güne elinizde deiler ama bilmiyorum onlar ne yapacak

• arkadşalar casper p8600 4k15 almayı düşünüorum,mühendislik okuduğum için tüm mühendislik programlarını kldrck bi pc lazım,oyun fln oynamam,açıkçası pek anlamıorum pden ama bu 32 bit ve 667 mhz muhabbetleri bi sorun çıkarır mı,ayrıca bana yarayabilcek bu fiyatta başka pc önerirmisiniz?şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuper_64

arkadşalar casper p8600 4k15 almayı düşünüorum,mühendislik okuduğum için tüm mühendislik programlarını kldrck bi pc lazım,oyun fln oynamam,açıkçası pek anlamıorum pden ama bu 32 bit ve 667 mhz muhabbetleri bi sorun çıkarır mı,ayrıca bana yarayabilcek bu fiyatta başka pc önerirmisiniz?şimdiden teşekkürler

muhendislik okuyosan senin pc ni kasıcak en fazla visual studio kullanırsın, autocad , photoshop tarzı programları da hic kasmadan calıstırır... Bende bilg. müh. okuyom ordan biliyom :D ... bende gecen sene casper ın eski modellerinden biri vardı " t7200 2.0 Ghz işlemci, t7400 nVidia 256MB ekran kartı, 2GB ram" cok rahat calıstırıyodu visual studio yu... simdi CPM-T940-4K15 modeli var... Alıcagın modelde bi sorun yasamazsın...Oyun oynamadıgını soylemissin ama bu modeli alırsan inan bana oyun da oynamaya baslarsın... ztn oynamazsan arkadasların dalga gecerler seninle boyle ekran kartın var oyun oynanmazmı diye... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agekopat -- 25 Eylül 2008; 18:42:16 >

• ya ben ztn alcktm bunu özlellikleri grnce çok hoşuma gttti 4 gb ram 512 ekran 2.4 işlemci 320 harddisk ama arkdşlr fln casper kötü olur,tenekeden yapıolar onu :D gibi tabirler kullandılar ben de onun için çekindim biraz : :S
  • valla eski seriler için teneke tabiri doğru yanlız bu yeni serisine iyi diyorlar bakalım bende seninle aynı modeli alacam bende müh kazandım bu sene bakalım gerisini alınca görecez :D
  • arkadaşlar siz illaki daha ii takip ediyosunuzdur da acaba vatanda bayram indirimi falan olur muyoksa üstüne bi de bindirmesinler mi
  • quote:

ya ben ztn alcktm bunu özlellikleri grnce çok hoşuma gttti 4 gb ram 512 ekran 2.4 işlemci 320 harddisk ama arkdşlr fln casper kötü olur,tenekeden yapıolar onu :D gibi tabirler kullandılar ben de onun için çekindim biraz : :S

Yeni seri gerçekten kaliteli... artık çinde falan yapılmıyo kasalar Toshiba fabrikalarında üretiliyo diye biliyorum... Oldukça sağlam görünüyolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stjimmy

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Benim p735 9F15 pc bir türlü gelmedi. Bende siparişi iptal ettim o hışımla Teknosada gördüğüm 1609 ytl olan nirvana CN-TKP7350A alacaktım 4bg ram 320 hdd diyor ama yazıyor ama yazıyı inceleyince 4GB ramın 667 mhz olduğunu gördüm :( 800mhz olsa idi şimdi ordan yazıyor olurdum

ben de teknosadan aldım orda da bişey yazmıyodu fakat kutusunu görmek istediğini söyle ben kutusunda 800 mhz yazdığını görünce almaya karar vermiştim teknosa hata yapmış galiba heryerde. 667 lik ramlerde olabilir belki ama yine de sen kutusuna bak.

Bugün katoloğu gösterdim teknosa elemanına burdaki 667 yazan doğrumu casper yeni modelinde 800mhz kullanıyor hep dedim. Katolooğun doğru olduğunu söyledi kutusuna bakmak aklıma gelmemişti. Dışarıdan yeni geldim keşke daha önce okusaydım forumu şimdi alırdım :) Yarın bakayım artık..

• Kutuya bakmana bile gerek yok..yeni seride hepsi 800mhz ram kullanıyo

Bu arada ne kadar çok bilg. müh. kazanan var bu konuda bende su ürünleri memnun oldum
  • ben bilgisayar mühendisi deilim ki :D gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisi,kısaca gemi mühendisi işte
    ya sizin bu fiyata tavsiye edeceğiniz blgisayar ksn bu mu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Kutuya bakmana bile gerek yok..yeni seride hepsi 800mhz ram kullanıyo

Bu arada ne kadar çok bilg. müh. kazanan var bu konuda bende su ürünleri memnun oldum

Siz Teknosadan aldım dediniz. Şubedenmi aldınız İnternet Teknosadanmı? İnternet teknosada 100ytl hediye çeki varmış. Şimdi sipariş versem Antalya Gazipaşaya gelirmi Tatilde ordayım.. Bu arada tatilde kargolar çalışmıyor sanırım dimi? Bu gün sipariş versem Gazipaşaya gelirmi ki? Tatil bitince ben memlekete döndükten sonra gelmesin oraya Fikri olan?

• Haydaa... Şimdi teknosaya üye oldum stokta var diyordu üyelik tamamlanınca Haberdar et dedi.. Yok bende bir şansızlık var anlamadım. Ucuz yollu ulaşamıcam sanırım Şubeden alıp 100 YTL hediye çekinden mahrum kalacam sanırım... 100ytl hediye çeki ile harici HDD alırım diyordum bide ...
  • ya ben msi gx630 u bekliyodum gümrükte sorun çıktığından beni 20 gun beklettiler iptal ettiğim gün bende sinirden teknosaya gidip direk aldım ama evet netten indirim yapıyolarmış.
  • quote:

quote:

Siz Teknosadan aldım dediniz. Şubedenmi aldınız İnternet Teknosadanmı? İnternet teknosada 100ytl hediye çeki varmış. Şimdi sipariş versem Antalya Gazipaşaya gelirmi Tatilde ordayım.. Bu arada tatilde kargolar çalışmıyor sanırım dimi? Bu gün sipariş versem Gazipaşaya gelirmi ki? Tatil bitince ben memlekete döndükten sonra gelmesin oraya Fikri olan?

Casper Store dan aldım...Aldığım günkü en iyi fiyatla aldım ve çanta hediye ettiler

Ayrıca tatilde hiç sipariş verme aklın orda kalır Tatil dönüşü al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 26 Eylül 2008; 2:24:50 >

• ya arkdşlr şu laptopu alan bi arkadaş acaba üst kapağının bi resmini de koyabilirmi,hiç bi yerde bulamadım,şu tasarıma bi bakalım iyice :D
  • quote:

ya arkdşlr şu laptopu alan bi arkadaş acaba üst kapağının bi resmini de koyabilirmi,hiç bi yerde bulamadım,şu tasarıma bi bakalım iyice :D

• quote:

Orjinalden alıntı: agekopat

quote:

arkadşalar casper p8600 4k15 almayı düşünüorum,mühendislik okuduğum için tüm mühendislik programlarını kldrck bi pc lazım,oyun fln oynamam,açıkçası pek anlamıorum pden ama bu 32 bit ve 667 mhz muhabbetleri bi sorun çıkarır mı,ayrıca bana yarayabilcek bu fiyatta başka pc önerirmisiniz?şimdiden teşekkürler

muhendislik okuyosan senin pc ni kasıcak en fazla visual studio kullanırsın, autocad , photoshop tarzı programları da hic kasmadan calıstırır... Bende bilg. müh. okuyom ordan biliyom :D ... bende gecen sene casper ın eski modellerinden biri vardı " t7200 2.0 Ghz işlemci, t7400 nVidia 256MB ekran kartı, 2GB ram" cok rahat calıstırıyodu visual studio yu... simdi CPM-T940-4K15 modeli var... Alıcagın modelde bi sorun yasamazsın...Oyun oynamadıgını soylemissin ama bu modeli alırsan inan bana oyun da oynamaya baslarsın... ztn oynamazsan arkadasların dalga gecerler seninle boyle ekran kartın var oyun oynanmazmı diye... :D

Hocam hayırlı olsun CPM-T940-4K15 modelin. Senden rica etsem bu ürünün test ve vista puan sonuçlarını koyabilirmisin eğer zahmet olmazsa. Asustakileri acayip kıskandım. Adamlar tamamen kenetlenmişler ürünün bütün testlerini yapmışlar :) Ben de böyle bi şey düşünüyorum Sadece bu modelle ilgilenen arkadaşlara bi ipucu olur.

Sonuçları aşağıdaki CPM-T940-4K15 konusuna koyarsan sevinirim....

http://forum.donanimhaber.com/m_26730148/mpage_1/key_//tm.htm#26753051

• quote:

quote:

quote:

Casper Store dan aldım...Aldığım günkü en iyi fiyatla aldım ve çanta hediye ettiler

Ayrıca tatilde hiç sipariş verme aklın orda kalır Tatil dönüşü al derim

ooo metin casper mi aldın haberimiz yok hayırlı olsun.

size kısaca notebooklar hakkında bilgi veriyim.
    ilk başta bahsedeceğim konu ısı. nedense ucuz olsun sonra her istediğim oyunu oynayım mantığı çoğu kişide var bu yüzden o model notebooklar ısıdan kapanıyor gibi şikayetler ortaya çıkıyor. yani markaları ısıdan kapanıyor gibi ön yargıda bulunmayın.

peki neden casper diğer markalara göre ucuz?

1. kasa kalitesi vasatın üzerinde klavye takımı orta kısımda yazı yazarken hafif içe çökme gibi. ekranın arkasından bastırınca pixellerin dağılması gibi kasadan kaynaklanan sorunlar olur.

2. ekran nit denen oranı düşük yani dış mekanda ekranı full parlaklığa getirdiğiniz halde görmek çok zor hal alır.

3. üzerindeki hoparlörler oldukça vasat sanki robot şarkı söylüyormuş gibi ses kalitesi var. çoğu marka altec hoparlörle anlaştı notebooklarda onu kullanıyorlar mini bass hoparlör ile ses zenginliği yaşanıyor. casper halen bu konuda ciddi bir adım atmadı.

4. eğer pc başında uzunca bir zaman geçiriyorsanız ve birde işlemciyi azda yoracak iş yapıyorsanız fan sesi çok rahatsız edici sanki mini saç kurutma makinesi çalışıyor gibi ses çıkıyor

5. batarya 3-4 ay sonra yarı yarıya performans kaybolması oluyor.

işte aradaki 200-300 dolarlık farklar bunlardan kaynaklanıyor.

neredeyse her türlü notebook test etme kullanma imkanım oldu hatta kuzenimin birinde casper nirvana diğerinde toshiba notebook var. şuan kullanmakta olduğum notebooklar hp hdx ve dell 6000. eğer para sorun değilse dell veya hp alın ikiside amerikanın dev notebook şirketleri her türlü kaliteden ödün vermeden cihaz yapıyorlar. tabi bütçe sıkışıksa casper parasına göre iş görebilecek bir cihaz alanlar güle güle kullansınlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.