Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: agekopat

Ya zaten eğer bilgisayarı bataryası takılıyken günde 5-10 saat prizde takılı tutarsanız her bataryanın ömrü azalır... Sürekli fiş kullanan bibriyseniz ztn batarya takmayın... Sadece dışarı çıkardığınızda batarya takın....

işte yanlış bilinen bir bilgi daha prizde takılı kullanılırken bataryadan kullanmaz. cihaz ve her an şarj olmaz batarya arada koruyucu gibi voltaj düşüşünde vs. durumlarda devreye girer.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

quote:

Orjinalden alıntı: stjimmy

marka bonusu meselesi ise asus sony gibi markaların sırf marka olduğundan daha yüksek fiyatlarıyla satmalarını anlatmaya çalışmıştım casper la bir ilgisi yoktu.

casper sadece kullananlar için güzel değil önyargısız bakanlar için çok güzel bir ürün sizin gibilerin 3 milyara aynı özellikleri sony den alması gerek.

Dostum bilemedin yaaa

3milyara laptop mı alınır bunu yazan adam sametcim 4milyarlık Hp kullanıyo

http://www.uruninceleme.com/haberdetay.aspx?Id=1054
    cihazdan anlamayan birinden 4000 ytl bi cihaza verilip verilmeyeceğinin yorumu yapması ilgincime gitti. cihazdan anlayan biri olsan saçma sapan gülme ifadeleri kullanma gereği duymazdın zaten.
    casper o fiyata alınabilecek tek cihaz zaten. ama 1. sırada kalite cihaz değil ben bundan bahsediyorum. bu her an bozulacak düşünce birşey olacak anlamına gelmiyor. neyse güle güle kullanın.

20" olduğu için bu karad pahalıdır o yoksa daha yüksek özelliklere de aynı fiyata ulaşmak mümkün... Ama ekran boyutu Fazlasıyla pahalılaştırmış ürünü...

fiyatın nedenini sırf ekran olmadığını incelediğin zaman fark edeceksindir. burada özellikleri yazmam olmaz konu saptırılmış olur konu kullandığım hp değil.

• quote:

quote:

Ya zaten eğer bilgisayarı bataryası takılıyken günde 5-10 saat prizde takılı tutarsanız her bataryanın ömrü azalır... Sürekli fiş kullanan bibriyseniz ztn batarya takmayın... Sadece dışarı çıkardığınızda batarya takın....

işte yanlış bilinen bir bilgi daha prizde takılı kullanılırken bataryadan kullanmaz. cihaz ve her an şarj olmaz batarya arada koruyucu gibi voltaj düşüşünde vs. durumlarda devreye girer.

doğru fakat o şekilde batarya sürekli %100 seviyesinde tutulur eğer bataryayı uzun süreler kullanmayanlardansanız bataryanın ömrünü uzatmak için %40 50 seviyesinde tutmak daha iyidir.

• quote:

quote:

Senin donanım bilginden şüphe ettim şimdi... Biraz araştır istersen....

Bu arada konular iyice saptı... Casper a dönelim...

Hp konusundada ramlerin hızı yazılmamış..ekran cozunurluğu yazılmamış... HDD 5400 RPM... işlemci hızı belli değil... + olarak ta Altec lansing... 8800GTS... fakat bence gene de o paraya daha iyi bi urun bulunabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agekopat -- 26 Eylül 2008; 17:23:26 >

• quote:

quote:

quote:

doğru fakat o şekilde batarya sürekli %100 seviyesinde tutulur eğer bataryayı uzun süreler kullanmayanlardansanız bataryanın ömrünü uzatmak için %40 50 seviyesinde tutmak daha iyidir.

bu durumda bataryayı koruyalım derken cihaza zarar verilmiş oluyor. voltaj düşüşleri her an pc yansıyor.

• bizde onu demeye calışıyoruz bataryayı koruyamazsın... Her laptopun bataryasında ömür kaybı olur...
  • quote:

quote:

quote:

Senin donanım bilginden şüphe ettim şimdi... Biraz araştır istersen....

Bu arada konular iyice saptı... Casper a dönelim...

Hp konusundada ramlerin hızı yazılmamış..ekran cozunurluğu yazılmamış... HDD 5400 RPM... işlemci hızı belli değil... + olarak ta Altec lansing... 8800GTS... fakat bence gene de o paraya daha iyi bi urun bulunabilir...

cihazın özelliklerini her yerde görebilirsin veya imzama bakman yeterli konu bu değil cihazın sonuna kadar parasını hak ettiği ortada zaten konu dağılmasına gerek yok.

• e haliyle bilgisayara yansıyo ben pil ömrünü uzatmak için yapılması gerekeni yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stjimmy -- 26 Eylül 2008; 17:28:05 >
  • ayrıca voltaj düzenleyen prizler(hatta priz çoğaltıcılar) da var.. Onlar da bi çözüm olabilir bu konuda... Çok pahalı da değiller... En uygun çözüm bence...
  • quote:

ayrıca voltaj düzenleyen prizler(hatta priz çoğaltıcılar) da var.. Onlar da bi çözüm olabilir bu konuda... Çok pahalı da değiller... En uygun çözüm bence...

taşınabilir bir cihaz için pekte iyi bir çözüm sayılmaz evin içersinde hem şarj cihazı hem koruyuculu priz taşımak kablo karmaşacasını beraberinde getirir.
  • quote:

quote:

quote:

marka bonusu meselesi ise asus sony gibi markaların sırf marka olduğundan daha yüksek fiyatlarıyla satmalarını anlatmaya çalışmıştım casper la bir ilgisi yoktu.

casper sadece kullananlar için güzel değil önyargısız bakanlar için çok güzel bir ürün sizin gibilerin 3 milyara aynı özellikleri sony den alması gerek.

Dostum bilemedin yaaa

cihazdan anlamayan birinden 4000 ytl bi cihaza verilip verilmeyeceğinin yorumu yapması ilgincime gitti. cihazdan anlayan biri olsan saçma sapan gülme ifadeleri kullanma gereği duymazdın zaten.
    casper o fiyata alınabilecek tek cihaz zaten. ama 1. sırada kalite cihaz değil ben bundan bahsediyorum. bu her an bozulacak düşünce birşey olacak anlamına gelmiyor. neyse güle güle kullanın.

Konumuz senin cihazın değil nie böle link verme gereği duyuyosun anlamadım... Ayrıca neden b*k atmak için casperı seçtin koca forumda onuda anlamadım

Cihazını biliyorum önceden samet..evet güzel cihaz ama taşınabilir bişey kesinlikle DEĞİL! Ağırlık 7.05 kg ve 4milyar hayatta vermemmm

Ayrıca terbiyesizlik edip seviyeyide düşürmeyelim istersen..Hangi smiley nerde kullancağımı senden öğrenmiycem

Bu kadar kötüleme ve Hp geyiği yeter..artık asıl konumuz olan CASPER Montevina Platformuna Dönelim arkadaşlar

• prizi tasımazsın ztn oldugu yerde kalır sadece dısarı cıkarken bataryanı yanına alıp takarsın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bilemedin yaaa

Konumuz senin cihazın değil nie böle link verme gereği duyuyosun anlamadım... Ayrıca neden b*k atmak için casperı seçtin koca forumda onuda anlamadım

Cihazını biliyorum önceden samet..evet güzel cihaz ama taşınabilir bişey kesinlikle DEĞİL! Ağırlık 7.05 kg ve 4milyar hayatta vermemmm

Ayrıca terbiyesizlik edip seviyeyide düşürmeyelim istersen..Hangi smiley nerde kullancağımı senden öğrenmiycem

Bu kadar kötüleme ve Hp geyiği yeter..artık asıl konumuz olan CASPER Montevina Platformuna Dönelim arkadaşlar

burada hp muhabbetini açan ben değilim. bu arkadaş 4000ytl hp kullanıyor gülme ifadelerini ben kullanmadım. önce yazdığın yazılarına bir bak.
    yazdığım yazıları baştan sonra doğru düzgün okursan zaten ben caspere birşey demiyorum o fiyata en performanslı cihaz diyorum ama kalite cihaz değil diyorum bu kadar basit. kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sende o hesap casperi savunuyorsun toshiba veya başka bir cihaz kullanıyor olsan o cihaz en kralı olurdu. ama bende bir cihaz taraftarlığı yok. vaio dell hp 5 maddeyi yazdığım konularda iyi ama performans bakımından farkları yok zaten. size iyi forumlar benim amacım burda casper kötülemek değil kuzenime casper aldırmış kişiyim sonuçta fiyat performans açısından casper. ama benim için o 5 maddenin çok önemi olduğu için casper almadım. casper alan herkes güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 26 Eylül 2008; 17:52:39 >

• master88 arkadaşım neden bahsediyon sen ? bu kadar bilmişlik olmaz nerden çıktın sen walla cümlelerimi seçmeye çalışırken zorlanıyorum kimseyi kırmamak için ama yaptığın doğru değil yeni çıkış bir ürün hakkında böyle sapma saçan yorumlar.. tek sen mi notebook kullanıyon bilader neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz bırakta laptopu kullananlar yorum yapsın iyi ve kötü yanlarını zaten forumda yazılmış aldık diye övmüyoruz neyse bence foruma laptopu almayı düşünen ve almış olan arkadaşlar yazssın ürünü alacak olan arkadaşlar forumdan bu şekillde en iyi şekilde yararlanır herkese iyi forumlar
  • Casper adı kötü yönden tanındığı için ürünü kullanmayan ve bilmeyen insanlar nie casper aldın yazık parana gibi tepkiler veriyolar..ama ürünü görüp kullandıkları zaman süper ya bende alıcam moduna giriyo hepsi

Bu yüzden önyargıları yıkmak en iyisi...Bİşeyi görmeden eleştirmek kötü bir şeydir.

Herşeyden önce ilk sayfadaki inceleme çoğu şeyi yanıtlıyor diye düşünüyorum

Bu arada biraz paylaşım yapalım....

Cihazın kamerasını çalıştırmak için bu dosyayı yükleyin Tıklayın!!

• arkadaşlar ,
    notebook alma arefesinde olan ben marka çatışmasından ziyade şu markaları bir sıraya koyunda bizde alırken dikkate alalım,
    1000-1500 ytl arası bir notebookta marka olarak alınabilecek kaliteli cihazları sıralarsak asus-dell-hp-casper şeklinde sıralayabilirmiyiz..?
  • bugün vista ultimate 64 bit yükledim ve performansda ciddi anlamda artış oldu yanında gelen driver cd sinde tüm driverlar mevcut hiç uğraştırmadı ama galiba hdmi driverinda sorun çıkmış olabilir şu anda test etme imkanım yok.
    everest testlerini ise ilk posttaki değerlere göre baktığımda çoğu 32 bitlerden daha iyi çıkıyo sonuçlar.ben tavsiye ederim 64 bit yüklemenizi. sorularınız varsa 64 bit hakkında cevaplayabilirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MURAT4108

arkadaşlar ,
    notebook alma arefesinde olan ben marka çatışmasından ziyade şu markaları bir sıraya koyunda bizde alırken dikkate alalım,
    1000-1500 ytl arası bir notebookta marka olarak alınabilecek kaliteli cihazları sıralarsak asus-dell-hp-casper şeklinde sıralayabilirmiyiz..?

sıralama diye birşey yok. para sorun değilse dell hp monster vaio. bütçe sıkışıksa casper datron LG vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 27 Eylül 2008; 17:41:02 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MURAT4108

arkadaşlar ,

sıralama diye birşey yok. para sorun değilse dell hp vaio. bütçe sıkışıksa casper datron vs.

evet arkadaş gibi marka takıntın varsa öyle yap.

ve sakın mesela monster ın çıkarmış olduğu 4 milyarlık hayvan gibi makinelerden alma çünkü markası iyi değil. o özelliklerde hp sony bulamazsın ama olsun marka oyunlarda programlarda kurtarır seni.

• quote:

bugün vista ultimate 64 bit yükledim ve performansda ciddi anlamda artış oldu yanında gelen driver cd sinde tüm driverlar mevcut hiç uğraştırmadı ama galiba hdmi driverinda sorun çıkmış olabilir şu anda test etme imkanım yok.
    everest testlerini ise ilk posttaki değerlere göre baktığımda çoğu 32 bitlerden daha iyi çıkıyo sonuçlar.ben tavsiye ederim 64 bit yüklemenizi. sorularınız varsa 64 bit hakkında cevaplayabilirm.

Bende sizdekine göre işlemci düşük (p7350 2 ghz) Bizdede performans artışı olurmu acaba? En önemlisi bu 64 bit windows yüklendiğinde diğer programlarındamı 64 bit olması gerekiyor? Yani office 2003 oyunlar gibi winzip ne ne biliyeim işte windowsta kullanılan programlar?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.