Şimdi Ara

Yeni Ceed, i30 ve Golf 6 karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf bunları hiç bir şekilde geçemez. Geçtiğini düşünen ya fanatiktir, ya da öyle görmek istiyordur. Bakış açısı kısıtlıdır. Ama golf yine de çok başarılı, çıkalı 5-6 sene olduğu halde rakiplerinden çok bir zayıf noktası yok.
    Bu alaman oto kuruluşları da saçmalıktan başka bir şey değil. Bunları kaale alan da onların saçmalığına ortak oluyor demektir. Golf 66bin dizel fiyatıyla, o donanımıyla bu araçlarla nasıl başedecek? Sırf fiyatı yüzünden 10 puan geriden gelmesi lazım gülfün.
  • Şükür ki basın yayın yolu ile yönlendirilebilenlerden değilim. Amin. cümlemize :)
  • Vw ve sürüş zevki :)
  • Bu dergilere inanmıyorum, saçma sapan puanlamaları var, daha önce verdiğim paralara da üzülüyorum.

Ama bu Golf' ün daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Akıllarınca liste fiyatını Golf Astra fiyatlarına yakın tutuyorlar, hatta A3, aynı kalitedeyiz imajı vermek için. Bayiye git 4-5 bin lere varan indirimler uygulanabiliyor. Bu ne demek gayet açık,

şimdi bu araçlar yeni, 1-2 yıl geçsin siz ozmn görün nasıl fiyat kıracaklar. 63 bin' i kia ceed' e vermek? çıldırmak lazım. (LA DE GET)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 20 Eylül 2012; 20:31:31 >
  • şu golfü bi süremedim gitti. çok merak ediyorum uçuyor mu? direksiyon tepkisi denen şey neymiş görmek istiyorum. ama nasil olacak. kia bayisine gidip ceed i test ettim. çok begendim üst düzey bir araç bence. sonra vw bayisine gidip golfü inceledim. her yerinden basitlik ve sıkıcılık akıyor. bazen ben de sürüye katılıp meeeee deyip gol almak için sıraya girsem mi diye az düsünmedim degil. ama hiç begenmedim. işin komik tarafi çok isteme ragmen test araciniz var mi diye cesaret edip soramadim bile. yüzüme küstahça gülüp, o bir golf. insanlar rüyasında görüp sıraya giriyor sen test etmeye kalkıyorsun diyeceklermiş gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüş keyfi ve direksiyon tepkisi nasıl olur merak edenler Mazda 3 test etsinler diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Anti-vw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

Golf 6 , Ceed'i ve i30'u mundar etmiş.

Golf 7 napar artık siz düşünün.

Golf 6 ile Golf 7 arasındaki farkı söyler misiniz bana?

Donanımın bariz bir farkla artması olabilirmi .

Videonun 24 saniyesinde durdur ve bak . Donanımlara .

Doğuş, arabanın ucuz görünmesi için, bu donanımların ne kadarını makaslayacak?

Forumda 66.000 e highline jetta alan var. Golf 7 ye o kadar donanımla kaç para isterler?

Siz adınıza hitap etmeye devam edin . Fiyat listesi çıkar çıkmadan yorum yapmayalım . Siz gidin bir soğuk su için .

Hyundai i30 full donanımlısı : 60 bin tl

Kia Ceed full donanımlısı : 57.500 bin tl

Golf 6 full donanımlısı : 66.500

Kaliteli Donanım ve kullanışlı donanım olsun önemli olan bu .

Yeni Ceed, i30 ve Golf 6 karşılaştırması

• quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Hocam, bu vw renk için de ayrı para mı alıyor? Hadi canım, antiyim falan ama buna inanmam işte. Buna resmen kazıklamak denir.

Neymiş? Model fiyatı 40.000 den başlıyormuş... Renksiz olarak....

Resmen koptum yaaa. Biz hangi renk istiyorsunuz diye telefon alıyoruz, arkadaşlar bir de renge mi para veriyor?

Üstelik 105 HP. Eşek beygiri çıksa da, onun da rakamını yüksek koysalar tam olacak. 135 D.P. (Donkey power). Ceed le aynı rakam olur bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti-vw -- 19 Eylül 2012; 22:34:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti-vw

quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Hocam, bu vw renk için de ayrı para mı alıyor? Hadi canım, antiyim falan ama buna inanmam işte. Buna resmen kazıklamak denir.

Neymiş? Model fiyatı 40.000 den başlıyormuş... Renksiz olarak....

Resmen koptum yaaa. Biz hangi renk istiyorsunuz diye telefon alıyoruz, arkadaşlar bir de renge mi para veriyor?

Üstelik 105 HP. Eşek beygiri çıksa da, onun da rakamını yüksek koysalar tam olacak. 135 D.P. (Donkey power). Ceed le aynı rakam olur bari...

+ 1000

• Araç daha pahalı tamam belki hak etmediği kadar pahalı buna da tamamım ama gerçekten kaliteli bir araçtır bunu da inkar etmemek lazım. I30 ile ve Golf ile uzun yola çıkmışlığım var 2 araç arasında öyle dağlar kadar bir fark yok kimse de bunu inkar edemez. I30 çok daha dolu bir araçtı sürdüğüm Golf' e göre ama neden bilmiyorum Golf daha hoşuma gitmişti. Bir de benim anlamadığım bu fanatiklik neden? Bir marka için klavyeden bir birinizi yiyeceksiniz.
  • vw de kazıklanmak yoktur, preminyuma binmek vardır.
  • ya o testlerde golf birinci olur bir şekide. ben buna benzer şekilde bugatti veyrona'a karşı yaptırdım hepten fark attı. na şurada
    http://forum.donanimhaber.com/m_65854872/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65989042

eğer puanlama varsa tam bir komedi oluyor durum.

yakıt tüketimini ele alalım golf diğerinden 1 litre fazla mı yakıyor golf 8 diğeri 9 puan alıyor.
    golfün dönüş yarıçapı diğerinden 12 cm daha mı iyi golf 5 diğeri 1 puan alıyor.

bir şekilde golf birinci çıkarılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

golf bunları hiç bir şekilde geçemez. Geçtiğini düşünen ya fanatiktir, ya da öyle görmek istiyordur. Bakış açısı kısıtlıdır. Ama golf yine de çok başarılı, çıkalı 5-6 sene olduğu halde rakiplerinden çok bir zayıf noktası yok.
    Bu alaman oto kuruluşları da saçmalıktan başka bir şey değil. Bunları kaale alan da onların saçmalığına ortak oluyor demektir. Golf 66bin dizel fiyatıyla, o donanımıyla bu araçlarla nasıl başedecek? Sırf fiyatı yüzünden 10 puan geriden gelmesi lazım gülfün.

Çıkalı 5-6 sene mi oldu? hocam siz çok yanlış gelmişsiniz ya

Konuyla alakalı yorumu unutmuşum kusura bakmayın. Hiç öyle i30'un 128 bg falan olduğuna bakmayın.Ben onu kullandım. Araç gitmemek için fren uyguluyor sanki. Klasik otomatik şanzımanın kusuru. E madem otomatik olanları kıyaslıyorsunuz bunu da dikkate alın arkadaşlar. Bu arada golf'ün 2. el, 3. el hatta elden ele fiyatının katlanması ya da en azından aldığın fiyata satabileceğini bilmek sanırım güzel bir duygu. Zira araç fiyatları uçtu gidiyor. Örneğin 50 bine aldığın araba 2 sene sonra 43 bin tl ya satılıyorsa, aynısının sıfırını almak istediğinde çok ciddi bir rakam ödemek zorunda kalacaksın demektir, bu da hoş değil.Ama golf öyle mi yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 19 Eylül 2012; 23:21:48 >

• Bu ucluden birini al deseler golf u alirim.
    Hyundai kia iyi olabilir ama eskilerine gore

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

golf bunları hiç bir şekilde geçemez. Geçtiğini düşünen ya fanatiktir, ya da öyle görmek istiyordur. Bakış açısı kısıtlıdır. Ama golf yine de çok başarılı, çıkalı 5-6 sene olduğu halde rakiplerinden çok bir zayıf noktası yok.

kaç sene oldu?

• güzel bi ambalaj sonra paketle millete 50 000 tl üstünden. bu millette neyse
  • quote:

quote:

quote:

kaç sene oldu?

40 yillik arabaya 5-6 yil diyor hala yorum yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

kaç sene oldu?

golf 6 dan bahsediyorum ya siz de neresinden anlıyorsunuz? Golf 1 le i30 u kıyaslayacak halimiz yok.

• Lastik basınç sensörü ve hız sabitleyici HL donanımda standart, konfigüratör hatalı olduğu için zaten var olan donanıma iki kere para ödetiyor. (web sitesinin düzgün yapılmamış olmasından dolayı).
    Aynı şekilde ön-arka park sensörü de HL'da standarttır. Burada listede çift sayılmış. Muhtemelen geri görüş kamerası için daha düşük fark gerekecektir. (1.400+vergiler değil)

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 19 Eylül 2012; 23:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

kaç sene oldu?

74'ten beri yollarda yavrus. Başka bişey yazıyordum kusura bakmayın cevap gecikti . Ama boşuna demiyoruz golf vosvosun pırlantasıdır diye. Mesela scirocco'da çok eski bir aracın yeniden üretimi.Eski hali de harikaydı bu arada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.