Şimdi Ara

yeni cep telefonu alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni cep telefonu alıcam alacağım telefonun kamera çekiminin oldukça iyi olmasını istiyorum ne tavsiye edersiniz, yalnız telefonun büyük olmasını istemiyorum yardımlarınız pls lütfen

• 6630 dicem ama büyük istemiyosun
    6230i olabilir sana...
  • benim için önemli olan kamerası çekimi nasıl bizzat kullandınmı
  • Aslan samsung E720 tam senin aradigin tel arkadasim.. 176x220 piksel 262 bin renk ic ekran 96x96 piksel 65 bin renk OLED dis ekran 1 mp kamera 64 kanal poli melodi stereo mp3 calar bluetooth 352x288 piksel video kayit java 2.0 usb ses kayit handsfree 88.5 mb hafiza 90 gram agirlik vs.. kapakli tel seviyorsan kacirma.. Fiyati 750 milyon garantili (6230i ile ayni).. Bilgine..
  • E720, kullanmadım ama E715 kullandım ve kamerasından memnundum bununki de iidir herhalde
  • hmm bak o da olabilir güzel tel
  • hafızası artırılabiliyormu bu telefonun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6230i ///6630 ile nerdeyse aynı kalitede çeker.
    spotu 510 YTL sanırım. Boyutu da fazla büyük değil
    MMC Card takabiliosun
    Mp3 dinleyebiliosun (stereo)
    Radyo war
    push to talk war
    Ekranı çok net 65K renk
    Symbian YOK (java MSN programı yüklenebilir ama)
    bence piyasadaki Symbiansız en iyi telefon 6230i
  • Bence de 6230i..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_35

hafızası artırılabiliyormu bu telefonun

Hayir Samsung E720 nin hafizasi artirilamiyor maalesef..
  • 6680 fazla büyük sayılmaz
  • 6230i de guzel tel ama ekrani samsung E720 den ufak ve kalite olarak yanina yaklasamaz.. Ayrica flash yok, zoom 3x.. E720 de hem flash hem de 8x zoom var.. Ses kalitesinin de 6230i den daha iyi olduguna eminim.. Ayrica kapak kapali iken de foto ya da video cekebiliyor.. Kapak uzerinde mp3 player icin ekstra tuslari var.. Daha ufak, kibar ve hafif.. Ben E720 diyorum..
  • 6230i ile Samsung E720 arasında seçim yapıcam 6230i hafızasının 512 MB çıkartılabilir olması iyi bir avantaj ancak E720 de 8x zoom var herhalde kararımı cep telefoncuda vericem.
    yardımlarınız için teşekkürler
  • e720 de yeterli hafıza var ztn şuan piyasadaki en ii video çeken tel kamerasıda mp daa ne olsn
    e720
  • s700i diyorum ekran ses kalitesi mükemmel.resim kalitesi çok etkileyici.
  • s700i al bencede fotoraf kalitesi cok muhteşem onun yanıda ses kaliteside cok ii bence s700i al
  • 6630 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.