Şimdi Ara

Yeni cep telefonu tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy W Wave'den daha az karizmatik gözüküyor ama Android var. Wave'lere de Android iyi gidebilirdi.
  • Ben Samsung Galaxy W - Samsung Wave 2 veya LG Optimus Black'tan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

LG'nin ilki diye sorunları var diyenler gördüm. Ayrıca Wave alacaksam 3. Wave'i beklemem daha doğru olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuubi -- 18 Kasım 2011; 1:47:06 >
  • 2.el temiz htc hd2
    windows mango-android-ubuntu yüklenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuubi

Ben Samsung Galaxy W - Samsung Wave 2 veya LG Optimus Black'tan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

LG'nin ilki diye sorunları var diyenler gördüm. Ayrıca Wave alacaksam 3. Wave'i beklemem daha doğru olmaz mı?

arkadaşım wave 3 bekle diyecem ama wave 3 piyasaya en az 1200-1400 tl arası çıkacak wave 2 nin fiyatı 700-800 tl arada çok fark var özellikler biribirine yakın ondan sana wave 2 dedim ben 1400 tl yi gözden çoıktım veririm diyorsan wave 3 al yok fazla para vermeyim diyorsan wave 2 al
  • ayrıca arkadaşım cep telefonlarını yakından takip eder iyi analiz etmeye çalışırım samsung galaxy w de gorilla glass cam yok normal tft ekran var ki bu iyi değil çok çacuk çizilir ama wave 2 de gorilla galass cam var çakıyla deneyenler oldu çizilmedi ekran para kolay kazanılmıyor sana da yardımcı olmaya uğraşıyorum şimdi wave 2 ile wave3 özelliklerini verecem bak bakalım 500-600 tl fazla para vermeye değer mi değmez mi?seçim senin

SAMSUNG WAVE 3

İşletim sistemi: Bada 2.0
    İşlemci: ARM Cortex-A8 1.4 Ghz
    Grafik İşlemci Ünitesi: Adreno 205
    Chipset: Qualcomm Snapdragon
    RAM: Belli değil. Muhtemelen 768 MB
    Ekran: Super AMOled
    Ekran boyutu: 4 inç
    Ekran çözünürlüğü: 480*800 piksel
    Renk: 16 milyon
    Dokunmatik: Kapasitif
    Cam: Çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı "Gorilla Glass"
    Hafıza: 3 GB dahili/ 32 GB'a kadar artırılabilir harici hafıza
    3G: 14.4 Mbps indirme (download) hızı, 5.76 Mbps yükleme (upload) hızı
    Bluetooth: 3.0
    Kamera: 5 MP (2592x1944), otofokus, LED flaş, 720p@30fps video kaydI

SAMSUNG WAVE 2

'İşletim Sistemi: Bada 1.2/2.0
    İşlemci: ARM Cortex-A8 1Ghz
    Grafik İşlemci Ünitesi: Imagination PowerVR SGX 540
    Chipset: Samsung Hummingbird
    RAM: 512 MB
    Ekran: Super Clear LCD
    Ekran boyutu: 3.7 inç
    Ekran çözünürlüğü: 480*800 piksel
    Renk: 16 milyon
    Dokunmatik: Kapasitif
    Cam: Çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı "Gorilla Glass"
    Hafıza: 2 GB dahili/ 32 GB'a kadar artırılabilir harici hafıza
    3G: 3.6 Mbps indirme (download) hızı, 2 Mbps yükleme (upload) hızı
    Bluetooth: 3.0
    Kamera: 5 MP (2592x1944), otofokus, led flaş, 720p@30fps video kaydı'

SEÇİM SENİN UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR SANA HANGİSİNİ ALIRSAN AL ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.....

• O fiyatın üstüne biraz koya gider Galaxy S2 alırım zaten :D

Karar veremiyorum maalesef. Bada tek eksisi bana göre. Ayrıca LG'nin de eksisi pazarda yeni olması, bir sürü sorunu olur telefonun heralde.

Bu gidişle N85'im tamamen bozulana kadar kullanacağım ya da Nokia 6700 Black alıp normal bir telefonun keyfini çıkaracağım.

2 yıl önce telefon seçmek kolaydı bana göre. Nokia'nın 2 modelinden birini anında seçmiştim. Şimdi kıvranıyoruz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuubi -- 18 Kasım 2011; 13:10:52 >
  • quote:

O fiyatın üstüne biraz koya gider Galaxy S2 alırım zaten :D

Karar veremiyorum maalesef. Bada tek eksisi bana göre. Ayrıca LG'nin de eksisi pazarda yeni olması, bir sürü sorunu olur telefonun heralde.

Bu gidişle N85'im tamamen bozulana kadar kullanacağım ya da Nokia 6700 Black alıp normal bir telefonun keyfini çıkaracağım.

2 yıl önce telefon seçmek kolaydı bana göre. Nokia'nın 2 modelinden birini anında seçmiştim. Şimdi kıvranıyoruz :P

Bi tekno markete gidip şu smartphone'ları bi kurcalamanı öneririm. O zaman bu kadar karamsar bakmazsın cihazlara..

Ayrıca dediğin LG telefonda sorun'(lar) dediğin şeyler çıkmıyor bizzat ben kullanıyorum optimus black

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Ben Samsung Galaxy W - Samsung Wave 2 veya LG Optimus Black'tan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

arkadaşım wave 3 bekle diyecem ama wave 3 piyasaya en az 1200-1400 tl arası çıkacak wave 2 nin fiyatı 700-800 tl arada çok fark var özellikler biribirine yakın ondan sana wave 2 dedim ben 1400 tl yi gözden çoıktım veririm diyorsan wave 3 al yok fazla para vermeyim diyorsan wave 2 al

kardeş seni tebrik ediyorum samsungun satış departmanında baş müdür olman lazım valla

• wawe III 1300liraya çıkamaz bilmeden yorum yapmayın wawe'ler standart çıkış fiyatından çıkar özellikler yükselir fiyat yükselmez.

wawe III'ün en fazla ederi 850-900liradır yine alınmaz sonuçta Xperia Neo gibi Galaxy S gibi android telefonlar o fiyatlardan satılıyor.

Wawe II'de 850liraya alınacak telefon değildir 750 liraya Desire Z varken.

Nokialara bakma diyorum Xperia Neo yada Play al diyorum. Desire Z'de olabilir Galaxy S'te olabilir (ihtiyaclarına göre değişir birinde klavye var birinde kamera var birinde ekran kalitesi var.
  • Ericsson alacağıma Wave alırım, hatta hatta Iphone alırım (ki trilyonlarım olsa IPhone almam diyen biriyim ve IPhone söylemedim seçeneklerimin arasında da)

Kusura bakma Ashes ama önerilerin çok yanlış. S2 varken 300-400 az verip S mi alacağım? Komedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuubi -- 18 Kasım 2011; 16:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

kardeş seni tebrik ediyorum samsungun satış departmanında baş müdür olman lazım valla

arkadaşım yurt dışında wave 3 çıkış fiyatı 400 euro yani bizim parayla 1000 tl burada vergiler falan yüksek artı vergilerle en az 1200 tl olacakatır.sallamayın milleti de yanıltmayın yok 500 tl den çıkacak desem inanır mıydın.internetten araştır öyle konuş

• quote:

Ericsson alacağıma Wave alırım, hatta hatta Iphone alırım (ki trilyonlarım olsa IPhone almam diyen biriyim ve IPhone söylemedim seçeneklerimin arasında da)

Kusura bakma Ashes ama önerilerin çok yanlış. S2 varken 300-400 az verip S mi alacağım? Komedi...

arkadaşım telefon alacaksan git gör dene öyle karar ver bende wave 2 yi alırken öyle yaptım.wave 3 yurt dışında 400 euro dan satışa çıktı bizim buraya en az 1200 tl den gelecektir malum vergiler yüksek wave 2 beni kesmez wave 3 e o kadar para veremem dersen 1500-1600 tl galaxy s2 al derim.iyi akşamlar
  • O iş sadece bir telefon alacaksan kesinlikle emin olmak için olur. 3 telefon aklındaysa 2 dakika elinde tutmakla bir şey anlayamazsın üçünden de.

Laptop için biriktirdiğim para var ama Galaxy S2 öğrenci adama fazla gelir :D

Sıkıldım, Galaxy S2 varken S öneren arkadaşlar olunca, telefon almamaya doğru yattı aklım. Zaten ahize sistemi bozuldu benimkinin, yapılır. Ben de sıkıntıdan kurtulurum. Yok LG, yok o yok bu sıktı artık.
  • Galaxy Sl 900liradır wawe II'de 850liradır.

Galaxy S2 1500lira'dan aşağı yok

Sizi anlayamıyorumki tavsiye istiyorsunuz tavsiye veriyoruz yok ericson alacağıma onu alırım yok kusura bakma ama beğenmedim bilmem ne

Böyle terbiyesizlik olmazki böyle tavsiye verenler olunca falan yani sanki millet size yardım etmeye mecbur

Bu son yorumum iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 18 Kasım 2011; 16:27:07 >
  • Arkadaşım, ben ne zaman Sony demişim bak bakalım burada: Hiç bir zaman

Galaxy S2 varken S almam gider Wave 2 alırım ;)

Gayet de yanlış yorumların var dedim. Seninle uğraşamam da kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuubi -- 18 Kasım 2011; 16:34:39 >
  • quote:

Arkadaşım, ben ne zaman Sony demişim bak bakalım burada: Hiç bir zaman

Galaxy S2 varken S almam gider Wave 2 alırım ;)

Gayet de yanlış yorumların var dedim. Seninle uğraşamam da kusura bakma.

hocam madem öğrencisin sana para lazım git wave 2 al en azından daha ucuz şuan hepsiburada da 815 tl ama 100 tl indirim çeki var ve kredi kartıyla taksitli alırsan %10 indirimli bende bu şekilde almıştım sana aşağı yukarı 650 tl ye gelir.daha ucuza da smartphone yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 18 Kasım 2011; 16:46:29 >
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946

havale 815 lira

Bak abicim benimle uğraşmana ihtiyacım yok ben burda sana yardımcı olarak diğer düşünenlerede yardımcı olmuş oluyorum senin S yerine S2 alırım gibi (900'e 1600lira karşılaştırması) anlamsız ve gereksiz yorumlarını dikkate almıyorum.

850liraya wawe II alınacağına 900liraya her türlü daha iyi olan Galaxy Sl var diyorum.

Klavye isteyen Desire Z alır kamera isteyen Xperia Neo alır Andorid olsun internette geziyim tasarımını beğendim diyen Galaxy Sl alır.

Fiyatı daha ucuz badayı seviyorum diyen Wawe I-II-III alır.

özet budur iyi forumlar.

• Aslında para lazım değil, çünkü laptop için biriktirdiğim paradan alacağım :D Oradan kaynak ayıracağım ama karar veremedim :D Samsung'un Wave'lerde kendi işletim sistemini diretmesi sakatlık çıkarabilir ileride :D

@Ashes

Ben de diyorum ki, iyi telefonun alt modelini alacağıma, alt modelinin en iyisini alırım. Galaxy S2 takılacak sonra aklıma S alsam.
  • nokia almasan şu sıralar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.