Şimdi Ara

Yeni cep telefonu tavsiyesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almayacağım zaten :D Samsung, LG arasındayım :D
  • yha nasil wawe 2 ike iphone 4 ü bir tutuyorsunuz işlemciler üzerinde oymamalarla 1ghz lik işlemciye nal toplatır lg optimus black tavsiyemdir ob yi inceledim çok güzel wawe 2 yle kıyaslanmayacak kadar güzel
  • paran varsa dünyanın en kaliteli işletim sistemi, en kaliteli işlemcileri, en kaliteli malzemesi, en güzel tasarıma sahip, kamerası harika, stabilizasyonda üstüne olmayan ve güncelliğini kaybetmeyen, hangi telefon cıkarsa cıksın ilk onla karsılastırılan iphone 4 veya 4s öneririm. gerisi hikaye android cart curt, rom muş rootmuş saçma sapan şeylerle uğraşma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

paran varsa dünyanın en kaliteli işletim sistemi, en kaliteli işlemcileri, en kaliteli malzemesi, en güzel tasarıma sahip, kamerası harika, stabilizasyonda üstüne olmayan ve güncelliğini kaybetmeyen, hangi telefon cıkarsa cıksın ilk onla karsılastırılan iphone 4 veya 4s öneririm. gerisi hikaye android cart curt, rom muş rootmuş saçma sapan şeylerle uğraşma .

saçma sapan şeylerle uğraşma en ufak uygulamaya para bayıl.
  • Bende Samsung Wave var 4 gün batarya bitmiyor yogun konuşup sürekli online olmama rağmen, BADA 2.0ı bekliyorum, Samsung'dan açıklama yapıldı; BADA DESTEKLENMEYE DEVAM EDECEK.

İPhone 4 / Samsung Wave / Nokia E72 kullanıyorum.
  • Karar veremedim. İleriki zamanları bekleyeceğim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuubi

Karar veremedim. İleriki zamanları bekleyeceğim :D

Sen daha çok bekleyeceksin gibime geliyor..
  • nokia alacaksan belleli olsun
  • samsung galaxy s al
  • nedir bu kararsızlık git bak begendigini al...zaten sen atıyorum optimus black aldın, keske wave 2 alsaydım dersin..teknoloji böyle bir sey.. hergün kararınız degişebilir..sanki ev alıyorsunuz..gidin alın kullanın keyfini cıkartın..alt tarafı telefon .. ve 800-900 liralık telefonlar arasında hiçbir fark yok..firmalar öteki modelden kısıyor digerine ekliyor..digerinden kısıyor ötekine ekliyor.. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuubi

Ben Samsung Galaxy W - Samsung Wave 2 veya LG Optimus Black'tan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

LG'nin ilki diye sorunları var diyenler gördüm. Ayrıca Wave alacaksam 3. Wave'i beklemem daha doğru olmaz mı?

arkadaşım önce şunu bir netleştirelim LG'nin ilk diye sorunları yok. sadece şöyle bir sıkıntı vardı rakipleri android 2.3'e geçmişken optimus black android 2.2 froyo'da kalmıştı ama hiç bir kullanıcı 2.2'den şikayetçi değildi sadece insanlar 2.3'ü merak ediyordu buna ben de dahil. yani başka hiç bir sorunumuz yok smartphone ile ilgili. hızı iyi, tasarımı şık, donanımı yetiyor, kamera kalitesi tatmin edici daha neden şikayetçi olalım ki. derken LG bir açıklama yaptı ve aralık ayında android 2.3 ile optimus kullanıcılarını buluşturacağının müjdesini verdi ve bu sıkıntı da ortadan kalkmış oldu. yani sorun denilebilecek tek şey buydu ve bu da yakın zamanda ortadan kalkıyor. sonra gel gelelim arada kalmışlığına senin şu anda kim ne derse kafan karışıyor biraz. o yüzden gideceksin bir mağazaya alacaksın aklındaki cihazları eline hepsini yan yana koyup karşılaştırma yapacaksın, kafana yatanı, içine sineni alıp çıkacaksın yoksa daha çok kararsız kalırsın arkadaşım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.