yok |
Yeni CEPTETEB Kredi Kartı alanlar 300 TL'ye varan puan kazanma fırsatı yakalıyor (2. sayfa)
-
-
Cepteteb'in normal kampanyaları nasıl? Oluyor mu bir şeyler?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben kuruculardanım ama eşe dosta aldırıcaz sıkıntı olmasın, tşk
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben ayda 10 bin harcamaya 500 bonus’a katılmıstim. Kisiye ozel mi bu bonuslar acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: redcool
Ben ayda 10 bin harcamaya 500 bonus’a katılmıstim. Kisiye ozel mi bu bonuslar acaba ?cepteteb kartına 5bin harcamaya 500 bonus veriyorken, teb kartına 5bin harcmaya 250tl veriyor. cepteteb kartına daha fazla veriyor
-
Öyleyse kartı ceptetebe cevirmek daha mantıklı hocam, teb kartına market giyim vs faydalandık. Ceptetebte bunlar gecerli oluyor mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: redcool
Öyleyse kartı ceptetebe cevirmek daha mantıklı hocam, teb kartına market giyim vs faydalandık. Ceptetebte bunlar gecerli oluyor mu acabashe kart vs değilse fark yok hocam. şuanki eticaret, elektronik,giyim,market hepsi oluyor. temassız özelliği de var. 5 senedir kullanıyorum, eskiden ayrım oluyordu ama artık olmuyor. hatta bin tl ekstre kesilince dijital platformlarda %50 kampanyası var spotify,netflix vs
-
cepteteb böyle bir kampanya bulamadım, kişiye özel mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.cepteteb.com.tr/300-tl-puan-kampanyasi
cepteteb kartı al diyor zaten niye birleşmesn kampanya kendi sitesinde de var
-
benim de başıma geldi şubeye gittiğimde bilgilerinizde sorun yok dedi ama yine de güncelledi sonrasında düzeldi. Kart başvurumu yaptım
-
5 yıllık cebteb kartımı iptal ettirdim aidattan dolayı.
aidat olduktan sonra istediği kadar puan versin anlamı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: isseyy5 yıllık cebteb kartımı iptal ettirdim aidattan dolayı.
aidat olduktan sonra istediği kadar puan versin anlamı yok
Bu bankalarin iade politakisini anlamadim ben.Ilk aldığım yıl güç bela 50 lira mi ne bonus almıştım. Geçen yil aramadim.Umutsuzca bir mesaj attım iletisim bölümünden. Kosulsuz iade ettiler ki ilk yıl daha fazla kullanıyordum karti.Bu arada aylik harcama sözü verirseniz verdiği bonus puanla da kart aidati iade edilmiş gibi bir şey oluyor. Geçen yil hem iadeyi aldim hem de sözüme bonusu.Tabii ki o daha güzel oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S20FE
cepteteb böyle bir kampanya bulamadım, kişiye özel miİnternet şubeden veriliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşime başvurdum onaylanmış mobil şubede gözüküyor Anladigim her ay 750 harcamaya 50.TL veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X