Şimdi Ara

Yeni CEPTETEB Kredi Kartı alanlar 300 TL'ye varan puan kazanma fırsatı yakalıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
15
Favori
8.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi alsak peki ilk ekstrede yıllık aidatı yansıtıyor yani 2020 yılı itibari ile. acaba 2021 de de aidat geçirirler mi o zaman çünkü 300 tl aidata gider bir anlamı kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok eskiden beri bu kredi kartım var. ama 1 senedir nerdeyse hiç kullanmadım. banada kampanyayı aktif etmişler. mesaj geldi . kontrol ettiğimde aktif olduğunu gördüm. kartı olanlarda kontrol etsin bence. dün 65 dolara aliexpressten kulaklık almıştım. yeni katıldım. acaba bana puan yatarmı merak ettim. e-ticaret alışverişi için yerli yabancı şartı görmedim. mantıken bana bonus yatması lazım.

• Benim kartta nadastaydı. Teb bonus kartım da var ayrıca onu kullanıyordum. Bana da size özel şeklinde aynı kampanya tanımlanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurduk onaylandı bakalım

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 6 Aralık 2020; 10:59:40 >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Ödemezsiniz hocam alın
  • lider06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

çok eskiden beri bu kredi kartım var. ama 1 senedir nerdeyse hiç kullanmadım. banada kampanyayı aktif etmişler. mesaj geldi . kontrol ettiğimde aktif olduğunu gördüm. kartı olanlarda kontrol etsin bence. dün 65 dolara aliexpressten kulaklık almıştım. yeni katıldım. acaba bana puan yatarmı merak ettim. e-ticaret alışverişi için yerli yabancı şartı görmedim. mantıken bana bonus yatması lazım.

Kampanyanın kişi için aktif edildiğini nasıl anlıyoruz?

Katıl butonu mu çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 26 Kasım 2020; 19:7:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isseyy kullanıcısına yanıt
    İlk 30bin kişiye aidatsızdı, değişmiş mi o durum?
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

Bana mesaj geldi size ozel 300 tl bonus diye. Cepteteb uygulamasinda firsatlar bolumundende katilim sagladim

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

Bana mesaj geldi size ozel 300 tl bonus diye. Cepteteb uygulamasinda firsatlar bolumundende katilim sagladim

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 6 Aralık 2020; 11:0:14 >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

benim kartım eski olduğundan o kısmı bilemiyorum. bize tanımlanan kampanya farklı olabilir

• fasakasa kullanıcısına yanıt

cebteb derken yanlış ifade ettim. teb kredi kartı

• Yaklaşık 1 yıldır kartı kullanmıyordum. Aynı kampanya bana da gelmiş. Ekstrem kesilmek üzereydi. 500 TL e-ticaret alışverişi yaptım. Aşağıdaki sms geldi

Degerli musterimiz, Tebrikler! Ekstre doneminiz icinde toplamda min. 500 TL harcama yaparak market ve e-ticaret harcamalarinizdan %20 , toplam 50 TL'ye kadar Bonus'a hak kazandiniz! Bugune kadar yaptiginiz market ve e-ticaret harcamalari da dahildir. Iyi alisverisler dileriz. SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 2941'e gonderin. MERSIS:0876004342000105 B002

• quote:

Orijinalden alıntı: ea85

Yaklaşık 1 yıldır kartı kullanmıyordum. Aynı kampanya bana da gelmiş. Ekstrem kesilmek üzereydi. 500 TL e-ticaret alışverişi yaptım. Aşağıdaki sms geldi

Degerli musterimiz, Tebrikler! Ekstre doneminiz icinde toplamda min. 500 TL harcama yaparak market ve e-ticaret harcamalarinizdan %20 , toplam 50 TL'ye kadar Bonus'a hak kazandiniz! Bugune kadar yaptiginiz market ve e-ticaret harcamalari da dahildir. Iyi alisverisler dileriz. SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 2941'e gonderin. MERSIS:0876004342000105 B002

Hocam sizin ekstre kesim tarihiniz olan günde mi geldi SMS. Bende bu kampanya için kart çıkardım. 30 kasım hesap kesim günüm. 500 TL harcama da yaptım. Ancak herhangi bir SMS gelmedi. Bir de siz de kampanyaya katıl butonu var mıydı

• Başvuramıyoruz ki hep verdiğiniz bilgiler uyuşmuyor diyor halbuki uyuşmayan bir şey yok.

• vcente70 kullanıcısına yanıt

27 kasım da alışveriş yaptım. 28 kasım gece yarısı sms geldi hocam yani ekstre kesilmeden önce. Uygulamada katıl butonu vardı, oradan katıldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.