|
Yeni CEPTETEB Kredi Kartı alanlar 300 TL'ye varan puan kazanma fırsatı yakalıyor (5. sayfa)
-
-
Bende de katıl butonu görünmüyor. İlk defa kart aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gündür kart başvurusunu değerlendiremediler garip. -
Arkadaşlar; 150 TL ve üstü alışverişe anında 50 TL bonus dönem içi haraketlere yansıyınca mi yatıyor?
Üniversiteteb başvurum onaylandı az önce. Bu kampanyaya dahil mi? Açıklamada sade ve banka kartı geçersiz diyor. Öğrenci kk yazmıyor da -
Ne yeni kart alana 50 TL bonus geldi nede e ticaret %20 geldi tam üç kâğıtcı teb axessin eline su dökemez
quote:
Orijinalden alıntı: koray5006
Arkadaşlar; 150 TL ve üstü alışverişe anında 50 TL bonus dönem içi haraketlere yansıyınca mi yatıyor?Gelen giden varmı hocam?
Kart kuryenette gelip gidip evde bulamıyor beni nasıl alıcam ben bu kartı -
quote:
Orijinalden alıntı: alexxsonGelen giden varmı hocam?
Alıntıları GösterPuan yatmadı maalesef. Müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt açtılar. İnceleme yapılacakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: koray5006Puan yatmadı maalesef. Müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt açtılar. İnceleme yapılacakmış.
Alıntıları GösterHocam, katilim butonu gorunuyor muydu uygulamada?
-
Bugün 1 hafta oldu başvuralı hiç bir haber gelmedi daha.
@AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM Evet aynı soru, haberiniz var mı hocam, Üniversiteb de dahil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HighDynamicRange@AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM Evet aynı soru, haberiniz var mı hocam, Üniversiteb de dahil mi?
Olmaz büyük ihtimal
Teb bonus olarak geçiyor üniversite teb. O yüzden olmaz -
Maalesef cepteteb maceramı başlamadan bitirdim. Oldukça hantal ve çözüm sunmayan sistemleri buna sebep oldu. Geçen ay yaptığım başvuru sonrası hem hesap hem kredi kartı açtırdım, kartlar 2 hafta önce geldi. mobil uygulamayı indirdim, o da ne? bireysel sözleşmeniz sistemden yer almıyor, şubenizle görüşünüz... Ne şubesi, online başvurdum. İlk falso buradan başladı. Sonra kayıt açtırdım 3 kez (sonuncusu 3 gün önce) ilki çözüldü dendi ancak yine hesabıma erişemiyordum. 2 ve 3. kayıtlar inceleniyor güya. en son kurye eksik tekrar ziyaret edilecekseniz dendikten sonra 2 hafta geçti işte. ben de tüm hesap ve kart başvurularımı iptal ettirdim.
-
Benim de kaç gün oldu hâlâ kart gelecek..
Bir de bu sorun olursa eyvah ki eyvah 🤔 -
başvurumu reddeden benim için olumsuz bankadır
müşteri temsilcileri ve banka da ki temsilcileri aşırı sığırdır. bakkal havasında bir bankadır uzak durulmalı bence
-
Eticaret için hangi siteleri sayıyor acaba sanal pos dan geçmek yeterli mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_41 -- 21 Aralık 2020; 18:33:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X