Şimdi Ara

Yeni CEPTETEB Kredi Kartı alanlar 300 TL'ye varan puan kazanma fırsatı yakalıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
15
Favori
8.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam 👍
  • Bende de katıl butonu görünmüyor. İlk defa kart aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür kart başvurusunu değerlendiremediler garip.
  • Arkadaşlar; 150 TL ve üstü alışverişe anında 50 TL bonus dönem içi haraketlere yansıyınca mi yatıyor?

• Üniversiteteb başvurum onaylandı az önce. Bu kampanyaya dahil mi? Açıklamada sade ve banka kartı geçersiz diyor. Öğrenci kk yazmıyor da
  • Ne yeni kart alana 50 TL bonus geldi nede e ticaret %20 geldi tam üç kâğıtcı teb axessin eline su dökemez

• quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

Arkadaşlar; 150 TL ve üstü alışverişe anında 50 TL bonus dönem içi haraketlere yansıyınca mi yatıyor?

Gelen giden varmı hocam?

• Kart kuryenette gelip gidip evde bulamıyor beni nasıl alıcam ben bu kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Gelen giden varmı hocam?

Alıntıları Göster

Puan yatmadı maalesef. Müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt açtılar. İnceleme yapılacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

Puan yatmadı maalesef. Müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt açtılar. İnceleme yapılacakmış.

Alıntıları Göster

Hocam, katilim butonu gorunuyor muydu uygulamada?

• Sleepwake33 S kullanıcısına yanıt

Bugün 1 hafta oldu başvuralı hiç bir haber gelmedi daha.

• @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM Evet aynı soru, haberiniz var mı hocam, Üniversiteb de dahil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDynamicRange

@AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM Evet aynı soru, haberiniz var mı hocam, Üniversiteb de dahil mi?

Olmaz büyük ihtimal

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Teb bonus olarak geçiyor üniversite teb. O yüzden olmaz
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

Maalesef cepteteb maceramı başlamadan bitirdim. Oldukça hantal ve çözüm sunmayan sistemleri buna sebep oldu. Geçen ay yaptığım başvuru sonrası hem hesap hem kredi kartı açtırdım, kartlar 2 hafta önce geldi. mobil uygulamayı indirdim, o da ne? bireysel sözleşmeniz sistemden yer almıyor, şubenizle görüşünüz... Ne şubesi, online başvurdum. İlk falso buradan başladı. Sonra kayıt açtırdım 3 kez (sonuncusu 3 gün önce) ilki çözüldü dendi ancak yine hesabıma erişemiyordum. 2 ve 3. kayıtlar inceleniyor güya. en son kurye eksik tekrar ziyaret edilecekseniz dendikten sonra 2 hafta geçti işte. ben de tüm hesap ve kart başvurularımı iptal ettirdim.

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Benim de kaç gün oldu hâlâ kart gelecek..
    Bir de bu sorun olursa eyvah ki eyvah 🤔
  • başvurumu reddeden benim için olumsuz bankadır

müşteri temsilcileri ve banka da ki temsilcileri aşırı sığırdır. bakkal havasında bir bankadır uzak durulmalı bence

• Eticaret için hangi siteleri sayıyor acaba sanal pos dan geçmek yeterli mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_41 -- 21 Aralık 2020; 18:33:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.