Şimdi Ara

Yeni cihaz verirler mi? (iPhone 6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni cihaz alma şansım nedir? Herhangi bir ücret talep edilir mi?
    Ayrıca Ön mikrofon aldığımdan beri çalışmıyor ancak dosyayı hazırlayan arkadaş belirtmemiş sıkıntı çıkar mı?

Yeni cihaz verirler mi? (iPhone 6)

• Nedir bu yeni cihaz takıntısı anlamış değilim, tamir edilip size geri teslim edilince ne oluyor ki? Konuya dönüş yaparsak değişim söz konusu olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Nedir bu yeni cihaz takıntısı anlamış değilim, tamir edilip size geri teslim edilince ne oluyor ki? Konuya dönüş yaparsak değişim söz konusu olabilir.
    Sadece sormak istemiştim :)
  • Yanlış anlamayın hocam size karşı bir sitem etmedim :) genel olarak ilk zamanlarda herkes deli gibi yeni cihaz istiyordu onu anlamış değilim.

• Şans işi %50 ihtimalle verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ve bluetooth iptal olmuştu bende. 2017 nisanda yeni cihazla değiştirdiler. Bence yeni cihaz verilir

• Parcasi en bol olan model. Tamir edilir. degisimi artik vermiyorlar. İlk yillarda degisim veriyorlardi. Bende piyasadaki ekrani kirik cihazlari ucuzdan toplayip garantiye yonlendiriyordum. Temiz cihazida satiyordum. Bunu yaparak kendime enduro motosiklet aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 28 Ağustos 2018; 20:32:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el i6 aldim garanti bitimine iki hafta kala yolladim. Sarj gostergesi takili kaliyor biranda iniyor ve %30 civari cihaz kapaniyor yazdim. Sifir cihaz geldi hala kullaniyorum 1.5 sene olmustur.

• daha once actiğin konuyada yazdim yine aynini yaziyorum. yeni cihaz vermezler. cihazin ön panel değişecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

daha once actiğin konuyada yazdim yine aynini yaziyorum. yeni cihaz vermezler. cihazin ön panel değişecek.
    nerden biliyorsun
  • Suistimal sebebiyle değişimler çok nadir yapılıyor artık. Onarım yaparlar cihazınıza.

• onceki konuna da yazdik. tecrube tastik. ön panel değisecek yeni cihaz bekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

onceki konuna da yazdik. tecrube tastik. ön panel değisecek yeni cihaz bekleme
    peki ya orta tuş? tocuh id bile calısımıyor
  • Bu telefon değişim alacak rahat olun hocam sonucu yaz buraya

• reis orta tuş toucıd ön panele monta zaten. mikrofon ön panele bağlı. bi bataryadan yirtma sansin var adanlar deiselim bari diyebilir onuda sanmiyorum.

• gelince sonucu yazacağım
  • Babamda iPhone X var ahize ile ilgili sıkıntısı vardı ses gidiyordu gitmiyordu. Ekran değişir düzelir diye bekliyorduk telefonu değiştirdiler. Ahize sıkıntısı hariç cillop gibi telefondu

• touch id bozuksa komple değişir.
    işlemci ile bağlı çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.