Şimdi Ara

Yeni çıkacak Black Desert Online parayı hak ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black desert online kapalı beta duyuruldu. Oyunu bir kaç aydır VPN ile EU serverda oynuyorum ve bu aralar oyunun Türkiye sunucusunun açılmasını bir çok kişi gibi ben de bekliyorum. Peki oyunu hiç bilmeyen birisiniz ve kararsız misiniz?

Sizlere EU serverindaki deneyimlerimi anlatmak adına ve bir fikir sahibi olmanız için bir yazı kaleme aldım.

https://www.teknoloskop.net/black-desert-online-harcayacaginiz-paraya-deger-mi-inceleme/

Yazının bir ön izlemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek başına oynayan biri isen 3 4 saat ömrü var oyunun sonra sıkılıp bırakır başlayan kişi.

Bir gurup yada aklı başında bir guild varsa o zaman zaten oyunun ne olduğu bir önem arz etmiyor.
  • 50 liraya adam sana dünyayı satıyor. 1 aylık oyunlar için 200 tl veriyoruz. zira bdo gerçekten iyi bir oyun. kullan at bir oyun değil. oyunun mantığını çözersen uzun zaman sıkılmadan oynarsın. BDO an itibari ile mmorpg piyasasında wow dan sonra en çok online oyuncu sayısına sahip. Bu kadar çok kişinin oynamasıda iyi olduğunun başka bir göstergesidir. Kötü bir oyun olsa diğer oynanıp çöpe atılan 100 lerce oyun gibi 2 yılda çokdan piyasadan silinirdi. ama baktığımızda online oyuncusu sayısı cidden çok iyi durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 27 Kasım 2017; 22:41:53 >
  • Abimiz çok haklı ve doğru demiş
  • Belki bu başlığa bakanlar falan oluyordur arada. Arkadaşlar BDO gayet iyi bir oyun. Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alabilirsiniz. Grafikleri ve hikayesi oldukça kaliteli. Oynanışı ve PVP özelliği de günümüz MMORPG'lerine göre gayet başarılı. Ayrıca ekip oyunla ve oyuncuyla fazlasıyla ilgileniyor. Tek bir etkinlikle söyleyebilirim bunu. 2. Yıldönümü Kutlamaları etkinliğinde giriş yaptığınız her güne özel olarak çeşitli eşya vb kazanıyorsunuz. Bu etkinlik 1 ay sürecek ve 500TL lik bir ödül kazanabileceksiniz.
    Black Desert - Türkiye & MENAyoutube
    [Black Desert] 2. Yıl Dönümü Etkinliği! 🎉
    https://www.youtube.com/watch?v=l9WrK30KT0A&feature=share&fbclid=IwAR2qcv041SY-mslgz71vJF9iLPuvaCpMEVgYd3EaBKDwK86hrqJUFJtZdWU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.