Şimdi Ara

yeni çıkan oyunlar!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çıkan Crysis 2 ve Operation Flashpoint Red River almak istiyorum ama oynayan var mı? tavsiyeleriniz nelerdir?

• Crysis 2 harika , alırsan pişman olmassın . red river ı oynamadım fiyatı düşsün öyle alırım :)
  • al oynarsın
  • red river ı geç.

crysisi mutlaka al çok iyi.
  • Red river i bc2, black ops tarzı bir oyun gibi yaklaşıyorsan uzak durmanı öneririm.
    Crysis 2 bence harika bir oyun. oynamalısın
  • bunca yorumdan sonra red river'ı kesseniz almam:D karar verilmiştir Crysis 2 alınıyor
  • Crysis 2 güzeldi fakat beklenen ilgiyi görmedi yine
  • red river berbat alma sakın orjinal alacaksan
  • crysis 2 güzel oyun, oyunun başlarında "beklediğime değmemiş sıradan bir oyun olmuş" dediğim ama ilerledikçe artan aksiyon ve güzelleşen atmosferi ile kendini beğendirten bir oyun. kısacası al oyna derim
  • Kesinlikle Crysis 2 grafikleri harika yani kelimeler yetmiyor o derece. Operation Flashpoint Red River ise co-op sevenler için yapılmış daha çok grafikleri çok iyi değil ama adı üstünde simülasyon.
  • grafik konusunda aynı fikirde değilim hocam, grafikler zaman zaman beklenenin altında kalıyor hatta bazı yerlerde kaplamalar çok kötü.
    quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

Kesinlikle Crysis 2 grafikleri harika yani kelimeler yetmiyor o derece. Operation Flashpoint Red River ise co-op sevenler için yapılmış daha çok grafikleri çok iyi değil ama adı üstünde simülasyon.
  • red river eğer eski flashpoint oyunları gibiyse kesinlikle tavsiye etmem.
  • Taktiksel fps seviyorsan Red River'i seversin.Salt aksiyon değildir oyun belli bir taktik geliştirip düzgün komutlar vermezsen başarılı olamazsın.Türü sevmiyorsan kesinlikle alma.Crysis 2'yi bitirdim ilki kadar olmasa da güzel oyun...
  • yalnız nicki zenci pipisi okudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.