Arkadaşlar yeni çıkan Crysis 2 ve Operation Flashpoint Red River almak istiyorum ama oynayan var mı? tavsiyeleriniz nelerdir?
Crysis 2 harika , alırsan pişman olmassın . red river ı oynamadım fiyatı düşsün öyle alırım :)
al oynarsın
red river ı geç.
crysisi mutlaka al çok iyi.
Red river i bc2, black ops tarzı bir oyun gibi yaklaşıyorsan uzak durmanı öneririm. Crysis 2 bence harika bir oyun. oynamalısın
bunca yorumdan sonra red river'ı kesseniz almam:D karar verilmiştir Crysis 2 alınıyor
Crysis 2 güzeldi fakat beklenen ilgiyi görmedi yine
red river berbat alma sakın orjinal alacaksan
crysis 2 güzel oyun, oyunun başlarında "beklediğime değmemiş sıradan bir oyun olmuş" dediğim ama ilerledikçe artan aksiyon ve güzelleşen atmosferi ile kendini beğendirten bir oyun. kısacası al oyna derim
Kesinlikle Crysis 2 grafikleri harika yani kelimeler yetmiyor o derece. Operation Flashpoint Red River ise co-op sevenler için yapılmış daha çok grafikleri çok iyi değil ama adı üstünde simülasyon.
grafik konusunda aynı fikirde değilim hocam, grafikler zaman zaman beklenenin altında kalıyor hatta bazı yerlerde kaplamalar çok kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: TwexamR
Kesinlikle Crysis 2 grafikleri harika yani kelimeler yetmiyor o derece. Operation Flashpoint Red River ise co-op sevenler için yapılmış daha çok grafikleri çok iyi değil ama adı üstünde simülasyon.
red river eğer eski flashpoint oyunları gibiyse kesinlikle tavsiye etmem.
Taktiksel fps seviyorsan Red River'i seversin.Salt aksiyon değildir oyun belli bir taktik geliştirip düzgün komutlar vermezsen başarılı olamazsın.Türü sevmiyorsan kesinlikle alma.Crysis 2'yi bitirdim ilki kadar olmasa da güzel oyun...
yalnız nicki zenci pipisi okudum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme