Arkadaşlar selam, bilirsiniz normalde vcd lerin içinde mpegav diye bir dosya vardır.Üstüne çift tıklar filmi izleriz.Yeni çıkan vcd leri bilgisayarda izleyemiyorum.Cd dolu görünüyor ama içine girince hiçbir dosya görünmüyor.Klasör görüntüleme ayarlarını all files yaptım ama yine de görünmüyor.Ancak aynı cd yi vcd player a takınca filmi izleyebiliyoruz.Benim bilmediğim yeni bir dosya formatı mı çıktı? Bunu izlemek için ayrı bir program mı kurmak gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
eger writer cdyi kapatamazsa,yada hatalı kapatırsa o tür sorunlar yasanabiliyor.cd saglam gibi gözükür hatta dolu oldugunu bile görebilirsin ama icinde ya hic bisey yoktur yada acılmıyordur. [lamer]
öyle bir durumda cd nin vcd playerda da çalışmaması gerekmiyor mu?
Vcd de çalışır ...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cihaninan</i> <br />Yeni çıkan vcd leri bilgisayarda izleyemiyorum.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> isobuster 1.2 bul bir yerden sokak cd cilerinin denyoluğudur bu cd yi finalize etmeden kapatırlar...iso herşeyi halledip filmi hdd ne koyuyor sen sadece düğmeye basıp izliyorsun,heralde cd-rom unda lg dir:)