Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
81
Favori
270.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin komik yanı yetkili 10 servis aradım yarısı takılmaz diyor bazıları arka park sensörleri ile birlikte değişecek diyor bazısı sadece kamera kim doğru söylüyor bilen yok burada konularda ölü citroende.

• Arkadaşlar merhaba. C3 aircross feel paket aracımız mevcut. 2021 model ve 16.200 km de. 15 bin bakımı yapılarak satın aldık. Ancak araç 8,3 litreden aşağıya bir türlü dusmuyor. Acaba jacirdigimiz bir nokta var mıdır? Motora ve şanzımana asinayiz eşimle. Ama anlamlandırmadik. Tavsiyeleriniz olursa memnuniyetle dinleriz🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HarunElreşit kullanıcısına yanıt

Şehir içi ağırlıklı kullanıyorsanız gayet normal.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Mevcutta 3008 1,6 benzinli eat8 aracımız var aynı zamanda. Onda ortalama 7,3 civarında seyrediyor. Benzer km.lerde. biz aracın daha hafif ve küçük motorlu olması sebebiyle daha az yakacağını düşünüyorduk açıkçası🙂

• marto1 kullanıcısına yanıt

Hocam bana da linki gönderebilir misiniz?

• HarunElreşit kullanıcısına yanıt

Merhaba. Ben de 4 aydır kullanıyorum aynı aracı. Tahminim, aracı genelde şehir içi ve daha çok trafikte kullanıyorsanız yakıtın 8 Lt civarında olması normal. Diğer taraftan benim fark ettiğim bir durum; ısıtma sisteminde bulunan otomatik konfor seçeneği veya hızlı buğu çözme özelliği kullanıldığında klima da çalışıyor. Bu da sarfiyatı etkileyebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent.kk -- 20 Ocak 2023; 21:12:37 >
  • bulent.kk B kullanıcısına yanıt
    Biraz daha kullanalım bakalım. Belki motorun karakteristik özelliklerine alisamamisizdir🙂

• Güncel bakım fiyatı nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Kimse bakım yaptırmıyor anlaşılan 😞

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 

Geçen hafta 1.2 Shine donanım için 30.000 Bakım (araç 25.000km'de girdi bakıma yaştan dolayı).

Yağ/Yağ filtresi/Hava Filtresi değişim yaklaşık %10 iskontolu 2.300TL tuttu. (General Citroen/İstanbul)

Polen filtresi (30.000 kilometrede)

Bujileri (30.000 kilometrede)

Fren hidroliğini (2 yılda bir / 3 ay var iki yılın dolmasına) değiştireceğimi söyledim. Bu yüzden bunları yaptırmadım.

Zamanı gelince yaptıracağım

• Merhaba, 2022 Mart ayında Sıfır km almış olduğum şu an 7000 km olan Citroen C3 Aircross Feel model aracımda düzeltilemeyen sağa çekme sorunu var. Sorunla ilgili farklı tarihlerde 7 defa serviste işlem yapılmasına rağmen çözüm bulunamadı, parçaları değiştirerek deneme yanılma yöntemi ile arızayı gidermeye çalışıyorlar. Defalarca rot ayarı yapıldı, açı sensörü ayarları değiştirildi, amortisör yayları değiştirildi, direksiyon kutusu değiştirildi. Fakat bu işlemlerin hiçbiri arızayı gidermedi. Servis yetkilileri elimi direksiyondan kaldırdığım için aracın sağa çektiğini söylüyorlar ve bu durumun tüm C3 Aircrosslarda olduğunu söylüyorlar:) Fakat tam tersi bir durum var, aracı şeritte tutabilmek için direksiyonu sürekli olarak sola doğru belli bir kuvvet vererek sürdüğüm için araç şeritte duruyor. Servis danışmanı ile çıktığımız yol testinde de kendisine direksiyonda elimin olması ile ilgisi olmadığını uyguladığım bir yöntemle kanıtladım özellikle araç ivmelenirken daha bariz şekilde hissediliyor. Dava yoluna gitmeden önce bir araştırma yapmak istedim, benzer şikayeti olan aramızda başka kullanıcılar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkc -- 2 Şubat 2023; 17:18:29 >

• Stop start bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.yani 2 3 defa yanıp sönüyor ve motor durmuyor.bu ara başladı.benzer durum yaşayan var mı arkadaşlar?herkese iyi akşamlar diliyorum

• #Murder king# # kullanıcısına yanıt

Havalar soğuk oldugu için calısmıyor. kısa girdiğimizden beri bende hiç calısmadı dıyebilirim.

Araç 3 aylık şimdi kontrol evraklarına baktığımda aku şarj durumu %74 yazılmış ilk olarak bayiden çıkarken.mantik olarak bu değer düşük değil mi?

Telefon aldığınızda şarjı %100 olarak mi veriyolar size?

Hayir tabiki ama bayi akuye takviye yapilmasi gerekiyor dedi değerleri düşük bulup.ben hiç böyle bir şey ile karsilasmadim

• mstkc M kullanıcısına yanıt
    Tekerleri yer değiştirdiler mi.? Sorayım dedim işte akla akla gelmiştir ama ...

• NOBUAT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Radyoyu sadece ses kısarak kapatmak dışında bir düğme veya seçenek göremedim bu arada.herkeste bu şekilde mi?serviste sadece sesini kısarak şeklinde yapılacağı söylendi ama bana baya anlamsız geldi acikcasi

Merhaba. Ses açma/kapama düğmesine bastığımda kapanıyor benimki. Denedikten sonra yine olmuyorsa servise tekrar sorun derim.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.