Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
81
Favori
270.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır foruma girmemişim, konuyu görünce damlayayım dedim.

2022 shine paket aracımız var. 1 yılı doldu. Yarın ilk periyodik bakıma girecek.

3600 TL fiyat söylediler. Kasko ve trafiğe nasıl zamlı bir fiyat çıkacak onu da yarın öğrenirim artık.

Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.

• veryabsurd V kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İlk bakım için 1 sene önce 3-4 farklı servisten fiyat alarak 2800TL ile başlayan serüvenim 850TL ile son buldu. Bundan mütevellit tekrar bilgi amaçlı yazmak istedim.

Bakım için tek bir yerden fiyat almayın ( siz öyle yaptınız demiyorum yanlış anlamayın lütfen ), yaşadığını şehire komşu illerden de teklif alın ve bunu koz olarak kullanın. Bana 2800TL diyen servise komşu şehirde 2000TL dediğimde biz size dönüş yapacağız dedi ve teklifi 2000TL olarak revize etti.

Anlayacağınız dostlar işin standart bir fiyat baremi olmayabiliyor, pazarlık şart :)

• Sırf aracı aldığımız yer diye tercih etmiştim ama başka bir servis 3050 TL fiyat verdi.

Bunu söylememe rağmen indirim yapmadıkları için bugün 3050 TL fiyat veren yerde bakımını yaptırdım.

Merak edenler için, 4 yer ile görüştüm. 3050-3450-3500-3600 şeklinde fiyatlar verdiler.

Henüz sigorta işlemlerini halledemedim, fiyat verememe gibi bir sıkıntıları var.

Bu gidişle PSA yerine tanıdık sigortacı üzerinden bu işi halledeceğim.

• Merhaba arkadaşlar. 1,2 puretech 130 BG c3 aircross yeni aldım. 1 ay olmadı. Aracı D ye aldığımda ayağım frendeyken bir titreşim sarsıntı hissediyorum. Bazen olmuyor bazen artıyor. Araç rolantideyken. Freni bırakıp yol akınca geçiyor. Servis normal, 1,2 motor sarsıntılı çalılır dedi ama bazen olup bazen olmaması kafamı kurcalıyor. Sizlerde de böyle D de ayak firende dururken sarsıntı var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolgacenil kullanıcısına yanıt

Bizde de oluyor. Bir sıkıntı yok normal.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    😀 teşekkürler.

• tolgacenil kullanıcısına yanıt

Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun...

bende de 2021 model var ve sizin dediğiniz gibi rolantide ara ara sarsıntı hissediyordum. Buraya yazmak aklıma gelmemişti ama normal olduğunu okuyunca içim ferahladı.

Ayrıca kıymetli dostlar,

- 2. yıl bakımı için fiyat alan bir kişi bilgi paylaştı. Başka fiyat bilgisi olan var mı? Şehir detayını da eklerseniz sevinirim. Geçen sene Bursa' daki bayi 2800 TL dedikten sonra komşu şehirde 2000 TL demiştim onlarda 2000 TL ye düşmüştü. Bilgi sahibi olanlar yazarsa herkes için fayda sağlayacaktır.

- Telefon tutacağı için önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imreyra -- 13 Nisan 2023; 15:52:25 >
  • imreyra İ kullanıcısına yanıt
    2021 model 1.2 benzin için 2. bakımı 4200 tl'ye yaptırdık.
    Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, 3 buji, fren hidroliği dahil.
    Fiyat alırken hangi parçalar için fiyat verdiklerini iyi sorgulamak lazım bir de teslimatta verdikleri bakım planını takip etmek önemli.
    Bana önce bir fiyat verdiler, e bunda fren hidroliği yok diyince siz isterseniz değiştiriyoruz, müşteriler genelde talep etmiyor diyor. Ama ben söylemesem sormuyor da ister misiniz diye. Halbuki bakım planında 2 yılda bir diyor. Dikkatli olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.kusura bakmayin anlamsiz gelebilir ama aracın kapilari içeriden açılırken sanki hiç kademe yokmuş gibi tak diye açılıyor.bir ayar durumu mu var acaba.özellikle kadınlar ve çocuklar çok dikkat etmedikleri için dar bir alanda kapi açılırken darbe durumu olusabiliyor da.arac sıfır bu arada.polo da var ama onda böyle bir durum yok mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Murder king# -- 15 Nisan 2023; 9:18:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • #Murder king# # kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok, menteşe tipiyle alakalı…

Paketle alakalı mı bir durum mu bu? 2022 Shine paket aracımızda kapı tek seferde sonuna kadar açılmıyor. Arada bir kademe var.

Yani zannetmiyorum ama çok rahat ileri gidiyo.evet ufak bir kademe var ama çok sağlam da tutmuyor.dikkat edilmezse sonuna kadar çok rahat hareket ediyor

• imreyra İ kullanıcısına yanıt

Telefon tutucu olarak Baseus YY kullanıyorum. Ekranın sol köşesini az biraz kapatıyor. Havalandırma ızgarası tam ekranın üstünde olduğundan ızgaraya takılan ne kullanırsak kullanalım bu sorunu yaşayacağız gibi. Konsola yapıştırma olanlar da adam akıllı yapışmıyor, telefon düşüyor, konsolda yapışkan lekesi bırakıyor gibi şikayetler sıkça dillendirildiği için zamanında niyetlensem de almadım. Vantuzlu tutucu kullanan bir dostumuz varsa, bir de onun fikrini alabilirsek iyi olur.

Öyle rahatlıkla sonuna kadar açılmıyor benim araçta, aradaki kademede sağlam tutuyor gibi geldi bana.

Bilemedim menteşe ile ilgili bir durum herhalde.kullandigim ne polo da ne corsa da ne de hyundai i30 da daha belirgin geldi bana kademe durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Murder king# -- 15 Nisan 2023; 17:52:26 >
  • Herkese iyi pazarlar. Ankaradan sevgiler. Feel bold için kaporta verdik önümüzdeki ay için teslim alacağım inşallah. Peugeot 2008 vardı 2. Araç lazım oldu aynı grup araçlarından devam edeceğiz bakalım. Gerçi 2008 dizel ve eat 8 bu benzinli ve eat 6 olacak. Bekliyoruz bakalım. Bilgi paylaşımı için WhatsApp grubuna da dahil olayım istedim ama kabul görmedim nedense 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUSUYEMREM Y kullanıcısına yanıt

Merhaba Ankarada hangi bayii ile anlaştınız ve fiyat nedir ?

• ABC den 860 bin

• Merhaba YUSUYEMREM,

Feel bold fiyat listesinde 756.200 TL gözüküyor 100.000 TL daha fazla fiyat verilmiş nedeni nedir bilgi verir misiniz?

• Nedeni yok. Varsa yönlendireceğiniz bir bayi orası ile görüşebilirim. Araç yok diyor nereyi arasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.