2022 model 8 bin km de dizel otomatik feel bold c3 aircross var arkadaşımda.alayım mı?tavsiye edermisiniiz |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (139. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Bende 19/04/2023 tarihinde fiyat aldığım şehir ve detayları paylaşayım;
Öncelikle araç 2021 model 1,2 benzinli 11,000 km ve 2. yıl bakımı olacak
- Bursa;
- KM düşük buji ve fren hidroliği yapmayalım 4600 TL
- eğer buji ve fren hidroliği olursa 6300 TL
- Yalova --> yoğundu sisteme bakamadı, yarın sabah arayın dedi
- Eskişehir;
Her şey dahil ( buji + fren hid. ) 4700 TL
Gerçekten çok saçma, telefonda sisteme giriyoruz deyip sorgulama yapılıyor ve akabinde fiyat veriliyor. 6300 nere 4700 nere... böyle bir fark neden nasıl olur? Şehir farkı vs. denebilir de Bursa ve Eskişehir arasında işçilik vs. bu kadar fark yaratacak bir etki göremiyorum...
bilgilerinize...
-
Merhabalar C3 aircross kullanıcıları kazasız süruşler diliyorum. 2017 megane 4 1.6 joy benzinli lpgli aracımı değiştirme kararı aldım shine donanım a bakıyorum C segmenti araçtan B suv a geçmek mantıklı mı ve yakıt konusunda araç üzer mi düşüncelerim var 1.2 prutech motor ve şanzıman F/p olarak iyi olduğu belirtiliyor kronik sorunları (sağ çekme - vites geçişleri) ve genel anlamda açıklama yapacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki ederiz ama keşke shine olsaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşçilik farkı değil fırsatçılık bunların yaptığı…
Eurorepar dan da fiyat alın … garanti devam eder unutmayın en az yarı yarıya olur
Yakıt olarak üzmez … 1.2 motor çok ekonomik… öyle kronik bir sorunu yok aslında….
Tabi C segment ten B SUV a geçiş kişisel bir karar… ama hacim olarak en tombul B SUV bu aslında … iç hacim üzmez ama bagaj biraz dert. Çocuk varmı ( bebek arabası vs ) onları düşünüp değerlendirmek lazım. 2024 yazında piyasayalar daha stabil olur C5 e geçersiniz
Geçen sene Europar' dan teklif aldım ama maalesef onların teklifi ( muadil parçalarla ) servis fiyatına yakındı...
Ben aracı Eskişehir' den aldığım için biraz daha güzellik yapıyorlar, yine oraya gideceğim...
Ayrıca 2. yıl bakımında buji değişimi yazıyor ancak benim araç 1. yılda ( 5,500km) 2. yılda da 11,500km olarak bakıma girecek. Bu kullanımın çok değişmeyeceğini düşünürsek gereksiz değişimler iptal edilebilir mi? Buji için 15,000 - 30,000 km arası değişim deniyor aslında seneye 15-20K arası değişebilir gibi...
Eskişehir' deki servis görevlisi Ömer bey gayet ilgili bakalım neler olacak...
-
Merhaba arkadaşlar bu araçta kronik sağa çekme var diyorlar kaşılaşan oldu mu
-
Şehiriçi ve şehirler arası kaç lt yakıt ile kac km yol yapıyorsunuz tabi kullanıma bağlıdır kafamda canlanması adına soruyorum. Çocuk var 3 yaşında bebek arabası durumumuz yok amacım hem model yenilemek hemde yüksek araca geçmek piyasa malum bütçede kısıtlı yılda ortalama 20 22 Bin km yol yapıyoruz. Yada önereceğiniz bu fiyat aralığında araç ne olurdu
Anladım , evet buji için iptal edebilirsiniz kanımca
Ben hiç duymadım… bilen varsa yazsın
Valla ben bu aracı tavsiye ederim , ama bütçe yetse c5 olsa iyi olur ama bütçe yoksa bu iş görür
Benim eşim kullanıyor yılda 2-3 k bende 3008 var yılda 20 k yapıyorum
İki araçta dizel 1.5 ortalama c3a ile 5.5 3008 ile 5.9-6.0 ( ben biraz gaza basarım)
Arkadaşlar selamlar,
2022 Aircross Feel Bold 1.2 aracım var. Park sensörü taktırmak istiyorum. Yetkili servisleri aradığımda orjinal sensör takmadıklarını söylüyorlar. Hepsi sesli sensör için fiyat veriyor. Orjinal olmayacaksa onlara yaptırmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum. İnternette kameralı ve sesli aracın multimedya ekranına aktarma yapan sensörler görüyorum. Sizce hangisini yaptırmak gerek?
-
Bence de boşuna servise para kaptırmayın…
Merhaba,
Bugün 11,127km de 2.yıl bakımını yaptırdım. Km düşük olduğu için buji değişimi yapılmadı...
Bursa' da full 6300tl ( buji değişimsiz 4600 tl ) fiyat vermişlerdi ben Eskişehir' de buji değişimi olmadan 3100TL ye hallettim ( aracı da buradan aldığım için ekstra indirim oluyor ) 400TL yakıt ile birlikte Bursa' dan 1100TL daha az vermiş oldum. Bakımda değişmesi veya değişmemesi istediğiniz parçaları, orjinal veya varsa muadil kullanımı konusunda bile seçenek sunuyorlar.
Eskişehir' de servisin yeteri kadar büyük ve ücretsiz wi-fi + çay hizmeti veren bir cafesi var. Yiyecek ve içeceklerin ücreti de uygun...
( amacım Eskişehir' deki bayinin/servisin reklamın yapmak değil ki zaten senede 1 kere gidiyorum ve kimseyi tanımıyorum. verdikleri hizmet, ücret politikası hoşuma gittiği için yazıyorum )
-
Bu değerli bilgiler için teşekkür ederiz…
bende bugun 1.2 otomatik feel bold aracimi teslim aldim. auris 2015 ten gectim. toyotaya gore vites gecisleri sarsintili. birde start stop ve serit takip tamamen kapansa. tek takintim o su anda
Güzel günlerde kullanın inşallah,hayırlı olsun 🧿🧿
Hayırlı olsun. Ben de 2014 Corolla dan Feel Bold'a geçmiştim. Vites geçişlerine zamanla alışırsıniz. Güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X