Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.107
Cevap
81
Favori
270.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba hocam acaba aracı Ankarada hangi bayiden aldınız bilgi verebilir misiniz? Ne zaman sorsam "araç yok" diyorlar. Teşekkürler.

• The-Rebel T kullanıcısına yanıt

ABC otodan aldım ama 3.5 ay sıra bekledim.

• Merhabalar Opel Crossland bakıyorduk fakat yüklü miktarda hararet sorunu görünce soğuduk. C3 aircross nasıldır acaba aynı motoru kullanıyorlar. Böyle bir sorun var mı önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Çok nadir gördüm bizim araçlarda. Olma ihtimali %1 diyebilirim.

• YENİ  CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)
    Kilometrenin yanındaki anahtar ne anlama geliyor arkadaşlar?size zahmet cevaplarsanız sevinirim YENİ  CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Murder king# -- 16 Temmuz 2023; 20:44:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• #Murder king# # kullanıcısına yanıt
    Bakım zamanı gelmiş hocam.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Araç ekimde alındı.km 5000 e gelmedi.yili yaklaştığı için mi yaniyordur acaba?bayiye ilk giriş daha öncedir tabi bu durumdan mi acaba.tesekkur ederim.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Yani çok erken değil mi?

• #Murder king# # kullanıcısına yanıt
    Fatura kesildigi tarih garanti baslangici oluyor.

• Arkadaşlar merhaba WhatsApp grubu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2023 feel bold aldım. sürücü koltuğunda otururken sol bacağım spor koltuk tümseğinin üzerine denk geliyor. sürüşte rahatsız ediyor. kilolu biri de değilim. acaba benzer bir sorun yaşayan oldu mu? tşk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, aracı temmuz ayında satın aldım ancak henüz limandan İzmir'e gelmedi. Tüm araç sahiplerine kazasız, belasız yolculuklar dilerim.
    Aracı bayiden alırken yaptırmamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ? Bayide yan basamaklar kaç liraya takılıyor biliyor musunuz?

• C3 Ac 1.2 shine için elinde bakım tablosu olan var mı kaç km ne değişecek ?

• Selamlar 11 temmuzda c3a shine paket araç teslim aldım. O günden beri ara ara tekrar eden kumanda tanımama sorunu yaşıyorum. Aracı park ettiğimde araç 2 kumandayı da tanımıyor (manyetik alana da göstermeme rağmen) ve uzun basarak aracı kapatmak zorunda kalıyorum. Aracı terk ettiğimde de kumandalar tanınmadığı için aracı kilitleyemiyorum. İlginç olan kumandaları fiziksel alana dokundurmam da çare olmuyor Kutup başını söküp takmam veya bi süre (bazen 5 bazen 35 dk) beklemeden araç bir daha kumandaları tanımıyor. Bu soruna ek olarak araçta sağa çekme de mevcut. Direksiyonu düz tutarsanız araç bariz şekilde sağa gidiyor. Yüksek hızlarda daha net farkediliyor.

Hikaye bundan sonra başlıyor. Buraya kadar hepsini teknoloji şansı olarak görüyorum, olabilir. Aracı İzmir'de servise götürdüğümde usta aracın bi süre kalması gerektiğini söyledi. Açıkçası sorun etmedim. Citroenin her yerde reklamını yaptığı 2 saati geçen arızalarda ikame araç vereceği vaadine güvenerek problem değil yapılsın dedim. Ancak akşam servis aradı ve ikame araç olmadığını aracın kalması gerektiğini söyledi. en yakın servise 80km mesafede oturduğum ve araca ihtiyacım olduğu için aracı alıp dönmek durumunda kaldım. 1 haftadır ikame araç olursa arayacaklar. İşin ilginci araç yerinden hareket edemeyecek bi halde olsa sıfır araç kalıp 1. Ayında araçsız ortada kalacakmışım :)

Bunları neden yazıyorum. Burayı araç alacak olanlar da okuyordur. Ben de okudum. Teknoloji işi şans işi ama satış sonrası mevzular çok da sanş işi değil. Aracı aldığınız gün muhtemelen yalnız kalacaksınız gardınızı ona göre alın.

Bundan bir adım ötede nereye şikayet edilir ne yapılır pek düşünemedim açıkçası. Alanların şansı bol olsun.

• shaftman S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

ilk iki yıl bakım için yapılanlar aşağıdaki eski yazışmalarımda yazmıştım. bunlar gerçek hayat verileri ama kitapçık ve prosedürlerde yazanları ( yapılması gerekenler ) google yazınca illa ki çıkacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155685265

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152638577

• charlie.brown kullanıcısına yanıt

Benim telde nfc veya ortak erişim açıkken bunu yapıyor. Yani şöyle nfc veya ortak erişim telefonumda açıkken, telefonla anahtar aynı anda aynı elimde veya cebimdeyse kumanda çalışmıyor. Dokunarak kapı açılmıyor veya kitlenmiyor veya kumanda düğmelerine basınca almıyor.

Bunu fark etmem geç oldu ama bir çok kez denedim ve hep aynısı oluyor. Ne alakası var bende bilmiyorum.

• shaftman S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yarından itibaren deniyorum, umarım bu yüzdendir benim sorun da😅

• charlie.brown kullanıcısına yanıt

Hocam karşılaştığınız problemler için gerçekten üzüldüm, umarım en kısa sürede servis gerekli işlemleri gerçekleştirir. Sağa çekmeyle ilgili olarak ilk aldığınızdan itibaren mi vardı yoksa biraz kilometre yaptıktan sonra mı başladı? Bende bu ay içerisinde aracımın teslim edilmesini bekliyorum. Herkese bol şans.

• The-Rebel T kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra henüz 10kmde iken farkettim ben ilk, direksiyonda bi zorlanma titreme vs yok, sadece dümdüz tuttuğumda tatlı tatlı sağa geçiyor diyebilirim. Lastik basınçlarını bayiler çok yüksek şekilde veriyor, onları olması gereken seviyeye indirdim ve eşitledim ona rağmen devam etti. Yakın zamanda farklı marka sıfır araç alan kişilerle de konuştum hepsinde bi sağa çekme lafı var. Yol eğimi kaynaklı bi sağa çekme mi farklı bi durum mu var emin olamadım o yüzden açıkçası. Umarım seninki sorunsuz gelir

• Günaydınlar, ekspertiz merkezleri yanal kaymaları milimetrik ölçüp size rapor verebiliyor diye biliyorum. Ölçümünü yaptırıp sorun varsa raporla birlikte servise giderseniz daha sağlıklı bir çözüme ulaşabilirsiniz bence.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.